• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    JIKE
    JIKE --- ---
    jo a našel jsem promo video se kterym jse msi hrál snad přes 15 hodin. Je starý snad rok, ale nikdy nevyšlo. měla to být upoutávka na srovnání těchto 3 atíků.

    si to užijte :D

    Cloud BEASTS promo video CVM 2016
    https://www.youtube.com/watch?v=PCgjtJC6f-8
    JIKE
    JIKE --- ---
    LUCKERCZ: :D here hřebíkovi to míchání začalo dost krutě jít. COSMY musí příště dorazit na zelenou hyper 6 :-) !
    HREBICK: tech mi take torch prossim na ochutnání já nějak zapomněl na víc věcí.. :-(
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    JIKE: :D
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    LUCKERCZ: jakto ze si nemel Morning care?? :-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    LUCKERCZ: a to psi neměl morning care :-)
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    HREBICK: Ten tvuj mix je fakt povedenej... uz jsem vyvapl 10ml a musim to dat stranou jinak nezustane nic na ochtnani pro Cosmyho :D
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Ja zas pro zmenu jako fanousek VV modu mam hroznou radost tohohle kousku:
    Smoant Charon Adjustable & Battlestar Rta - Giveaway - Build & Wick - Mike Vapes
    https://www.youtube.com/watch?v=kgtHQA5dEnU

    Ted jeste se rozhodnout kterej si vzit, na FT za 35$, tezke odolat. Je pravda ze TC mody uz me tolik netahnou a zatimco TC mod v tehle cenove relaci byva problemovy kram tak kvalitni VV mod jde za tech 30$ uz v pohode sehnat.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Jojo ten prave umoznuje ten jednoduchy reset dvojstiskem ktery pomaha takze uz ani neni treba sundavat atik.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: Vždyť ano :-). A ta poslední liška mela nejaky update Ina odpor tuším co jsem koukal. Nekdy zacatek tohoto měsíce...
    JIKE
    JIKE --- ---
    TEEPEK: Nevim myslim ze jsem nemel nebo si nevybavuji. Někdo dalsi ano?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Tak funkcni bez problemu jsou pro 90% lidi a ten zbytek bude bud nadavat a delat rozruch a nebo bude sikovnej a vyresi to nejakym DIY resenim, vicemene to same jako levna masova produkce naprosto cehokoli. Oba moje predatory funguji naprosto bez problemu az na tu softwarovou chybu v nacitani odporu s liskou.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: tohle snad. Use okay. Snad sigelei nějak spolupracoval i s Yihi ale nějak se nezadarilo ale nevim jistě. Neni měli by to kontrolovat Predator treba by mel problémy. Je to skoda pekny a funkční věci by to mohli byt..

    47$ je fajn otázka jaký to bude. ale design se mi zatim fakt libi. Ty hrany budou asi někomu vadit. Paradoxně na obrátkách a videu to je hranatý. S sx se to srovnat nedá, ale zase je otázka co je uvnitř a jak to bude fachat. Nemá. Potu hu ani jak to bude velky. O se tyče pocitu v ruce a i držení toho hranatyho
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Fuchai 213 mel pri release jiny velky pruser a tim byl autofire ktery se dal vypnout jen vyhozenim baterek, tusim, ze museli i cast produkce stahnout. Novejsi kousky by mely byt OK ale proste zadny novy vyrobek neni zarucene bezchybny bez ohledu na znacku.

    Jinak Vfeng Vaporl tvrdi, ze budou v predprodeji za 47$ ale objednat jeste nejdou. Ale na mody celkem fajn stranka, jedina nevyhoda je free shipping az od 50$ vys.
    SNOWWOLF Vfeng 230W TC Box Mod
    https://www.vaporl.com/snowwolf-vfeng-230w-tc-box-mod.html
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: taky se mi libi . Včera jsem chtel psát ze se mi nic nelíbí krom predatora ve standardní barvě a ze nic tu neni. Pokud tohle bude v reálu pekny tak se mi to libi moc. Moc! Jako. Ale uvidíme na recenze.'no50$ bude asi předprodej... taková fine cena ale na GB ani FastTechu neni jeste co jsem Koukal.
    Faktem je ze sigelei ve fuchai 213 plus co A TÍMTO OPĚT DĚKUJI Zvířátku (mam od nej) twk ma skvěle zpracovány jak zavíráni twk i centr pin. Az na par věci jsem fskt neskutečné nadšený.
    Cena je nízká to je fakt chtějí asi Beat Sellier udelat a okopirovali Yihi dost podobne
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: A dohaje a ja chtel setrit...po dlouhy dobe opravdu zajimavej futuristicky vyhlizejici mod. Ale pockam si na recenze, ta cena je na Snowwolfa podezrele nizka, na cinskych webech se zacina obevovat i pod 50$
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    Ahoj, můžete mi někdo prosím poradit příchutě obdobné kvality jako je značka Egoist? Nepodařilo se mi s nimi snad ještě šlápnout vedle, ale rád bych vyzkoušel i další. Díky :-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    snowwlof vfeng 230W box mod
    http://www.youtube.com/watch?v=-5HrBZXv_-M
    JIKE
    JIKE --- ---
    WISMEC SINUOUS P80 Tutorial Video
    http://www.youtube.com/watch?v=Ka8tx097OIY
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: Proteče obojí, Pharaoh je hodně hodnej tank, ale je pravda že Aromamizer je totálně suchej. Spodní nebo boční přívod ne uživateli úplně jedno, motá se to podobně (Pharaoh líp) a pak jde jen o to jak se to používá (Pharaoh líp) a jak to chutná (Pharaoh líp :)). YMMV I guess...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Pharaoh je RTA, Aromamizer je RDTA, co se tyce vnitrni konstrukce tak nemaji zas tak moc spolecneho, Pharaoh ma klasicky stejne jako vetsina RTA privod liquidu ze strany zatimco u Aromamizeru v podstate obteka kotelnu a zasobuje prostor pod ni a vata se zasobuje primo zespodu stejne jako u vrchnich RDTA, rozdil je jen v tom ze u Aromamizeru je tank umisten nad kotelnou a ne obracene. Pharaoh je skvely tank, ale uplne jiny typ, zase nemuzes michat hrusky s jabkama, kazda ta konstrukce ma sve pro a proti, treba to ze Aromac ti proste neprotece kdyby jsi se zblaznil zatimco Pharaoh je na vatu hodne nachylny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam