• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    JIKE
    JIKE --- ---
    Diky dneska všem za příjemné posezení :-)
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: dal jsem 3.5 spirálku a jinou vatu a celej dnešek v pohodě. ještě jednou díky.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    kdo jdete na sraz, vemte pls nejaky draty co mate, idealne treba ni200, nife nebo neco co funguje na TC... budu zauzlikovan :) dekuji
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: :-D ses rychlík teda! Tak se aspon na neco těsis :-)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Uz je objednanej :D Ja na cekani moc nejsem, stejne mam v planu zbavit se nejakych starsich atiku co uz nepouzivam tak se to protoci. Ty Sireny bych nejspis klidne strelil kazdou za litra kdybych chtel, je o ne zajem a uz se nevyrabi.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: Tak počkej pak na konec roku co bude :/) pod stromek..
    ono bude fakt porad neco a neco.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    WOLFGAR: A na Cvaporu za 21$... no fajn, tak ale fakt posledni nakup...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Prekvapive u nekterych kousku mam lepsi chut pri bocnim AF nez spodnim, ale idealni je kombinace obojiho, zitra ti ukazu moje RDTA chimery.

    Jinak s tim RDTA 5s je to v haji... na FT ho maji za 22$ a kdybych neprosvihnul vcera slevu mohl byt za 20...
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: Jj :-) ja prave nosím atiky tak ruzne tedy spis bych to musel jen doma, ale nějak mi na nich osobně jen par věci proste nevyhovuje jak na tanku. Ale. Chuť je hodne na tech se spodním airflow souhlas Cool.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: No... kdybych mel zenskou tak asi nemam doma 60 atiku ;) Jinak se da plnit po stazeni toho vrsku i bokem takze za me ideal. Ja mam zase RDTA jednoznacne nejradeji, zvyknul jsem si, ze proste nepokladam zadne atiky a chutove mam jen par tanku co se RDTAckum priblizi.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: Koukal jsem an to vypada vychytane uz. Jen par věci mohli jeste jako ucpání plneni jako na klasicky 5tce ale jinak i kdZ nejsem zase fanousek rdta(ja spis tankovy) twk libi. Nemocenská je nahouby :-( kor kdyz je partner treba na mateřský apod..
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Mimochodem, velmi mile prekvapeni, po zkllamanim kterym byl novy nastupce Limitless RDTA - Ijoy RDTA 5 zvladnuli vychytat veskere nedostatky, alespon ty kvuli kteremu jsem 5ku presel bez povsimnuti ja a prisli s novou velmi zdarile vyhlizejici verzi RDTA 5s, nemuzu se na nemocenske moc rozvasnovat ale asi neodolam, RDTAcka a kombinace bocniho a spodniho AF jsou presne to co mam rad.

    iJoy RDTA 5s Full Review and Giveaway with Build and Wick Tutorial - DJLsb Vapes
    https://www.youtube.com/watch?v=D_holhbU0qY
    JIKE
    JIKE --- ---
    LUCKERCZ: :-( skoda neni to žádný ofiko sraz. Spis to bude nahodne aby mohl kazdy přidat podle toho jak to vyjde a nejaky velký ofiko bych naplánoval dycky 1czq půl roku. Co vy na to?
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    JIKE:ja jsem na chate:-/
    JIKE
    JIKE --- ---
    Zdar NYXaci, zitra kdo chce tak cca v 16:00 (6.7.2017) VAPE bar jako minule.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    JIKE: už asi chápu. Díky.
    JIKE
    JIKE --- ---
    HARAKOCZKA: jen k ni pridas kus vlasu vaty navíc (treba zapletes, vložíš dovnit a nebo na bok) lepsi dovnit ale stačí cast malo a jen co ustrihnes od koncu. Ale většinou to neni potreba a stačí to množství vaty z coilu
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: kouknu na to. Díky
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HARAKOCZKA: Ted v noci to nevyfotim, zkusim si vzpomenout zitra, ale mam tam 3,5mm a kdyz ji dam hezky dolu blizko k privodu vzduchu tak mi nahore konci presne na stejne urovni jako sroubky. Prijde mi, ze je prave takhle nizko a s vetsi spiralkou i lepsi chut, tem single coilum ty velke spiralky svedci. Pokud tam mas ten siroky drip tip tak bez problemu, pokud pouzivas redukci na 510 tak si jen zkontroluj jestli ti necouha skrz tu redukci, ta je u Serpentu hodne tenka.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: mám 2.5. To bych mohl zkusit větší. Jsem si jen nebyl jist, jestli by nebyl problém s místem. Přišlo mi, že u větší by už byla moc blízko driptipu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam