• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    JIKE
    JIKE --- ---
    LUCKERCZ: :-( skoda neni to žádný ofiko sraz. Spis to bude nahodne aby mohl kazdy přidat podle toho jak to vyjde a nejaky velký ofiko bych naplánoval dycky 1czq půl roku. Co vy na to?
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    JIKE:ja jsem na chate:-/
    JIKE
    JIKE --- ---
    Zdar NYXaci, zitra kdo chce tak cca v 16:00 (6.7.2017) VAPE bar jako minule.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    JIKE: už asi chápu. Díky.
    JIKE
    JIKE --- ---
    HARAKOCZKA: jen k ni pridas kus vlasu vaty navíc (treba zapletes, vložíš dovnit a nebo na bok) lepsi dovnit ale stačí cast malo a jen co ustrihnes od koncu. Ale většinou to neni potreba a stačí to množství vaty z coilu
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: kouknu na to. Díky
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HARAKOCZKA: Ted v noci to nevyfotim, zkusim si vzpomenout zitra, ale mam tam 3,5mm a kdyz ji dam hezky dolu blizko k privodu vzduchu tak mi nahore konci presne na stejne urovni jako sroubky. Prijde mi, ze je prave takhle nizko a s vetsi spiralkou i lepsi chut, tem single coilum ty velke spiralky svedci. Pokud tam mas ten siroky drip tip tak bez problemu, pokud pouzivas redukci na 510 tak si jen zkontroluj jestli ti necouha skrz tu redukci, ta je u Serpentu hodne tenka.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: mám 2.5. To bych mohl zkusit větší. Jsem si jen nebyl jist, jestli by nebyl problém s místem. Přišlo mi, že u větší by už byla moc blízko driptipu.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    JIKE: to si asi nedokážu představit.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HARAKOCZKA: Pravda Serpent ma docela rad siroke spiralky, davam tam 3.5 nebo 4mm a funguje perfektne, ale zas mi neprijde ze ta spiralka co tam mas je tak mala, 3mm by porad mely byt v pohode.
    JIKE
    JIKE --- ---
    HARAKOCZKA: ano. Musíš ji tam ohnout nebo přidat pokud. Hces malou spiralku a mas velky díry na Liquid. Jinak to bude protékat. Šat to bude pak jeste lip
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    JIKE: to že můžu ubrat vatu, co jde do přívodu liquidu vím, ale jak to udělám obráceně? Tedy více vaty venku než ve spirálce?
    JIKE
    JIKE --- ---
    HARAKOCZKA: Nebo je i pravidlo, které málokdo zná, ze tolik vaty co je ve spiralce nemusí byt v juice valve(jako kůry saje Liquid) muze byt méně a tim ce spiralce více, ci opačné. Přidat co ustrihnout...
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: ha! To mě nenapadlo. Zkusím. Díky.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HARAKOCZKA: Spis zkusit jinou vatu, nektere vaty jsou stalejsi a jine se po nejake dobe zacnou precucavat, je to casto duvod proc treba u tanku prvni dva v pohode a pak to najednou zacne protekat. Ta struktura te vaty udela hodne, osobne ted pouzivam "levnou" neznackovou vatu z GB a mam ji nejradeji, je dost hruba coz je u VG smesi spis vyhoda a diky tomu se jeji savost moc nemeni.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    Tak jo, je čas na můj lama dotaz. Do Serpenta RDTA dám vatu a funguje v pohodě. Po nějaké době (obvykle tak jeden a půl tanku) se mi začne přechlastávat spirálka. Když si trochu pohraju s vatou (většinou stačí jen tak trochu s ní zahejbat, v extrému i trochu povytáhnout) a zase to jede nějaký čas v pohodě. Možná mám málo vaty, ale zas když dám více, tak mám problém, že mi blbě saje liquid. Ano, je to určitě rukama. Nějaké rady?

    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: No ja nevim v kolik otvoraji jestli v 17:00?
    Vycházky si hlidej.
    HŘEBÍK BUDE VEDET
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Klidne, nemuzu tam zustat moc dlouho abych se dostal domu nejak rozumne tak klidne driv, ja jsem omezenej jen tim, ze mam od dvou vychazky i kdyz docela pochybuju ze o statnich svatcich funguji kontroly.
    JIKE
    JIKE --- ---
    Vape house -Hrebiku Wolfe v kolik ten čtvrtek? Zase od Cca 16:00/17:00?
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    prave jsem objevil!

    Ecig & Eliquid Store - International Shipping - Vaposeleccion
    http://www.vaposeleccion.com/en/

    maj tam liquidy, ktery jsem dlouho nikde jinde nevidel a veci, ktery se uz nedaj koupit :) tak doufejme ze to prijde...
    platba Paypalem, takze o prachy se asi netreba bat
    a zdaleka to neni tak drahy jako kupovat to v UK...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam