HOUMLES: :D a co ten Crius plus co máš? tam je čast oproblém, že ta vata časem se změní, a prostě tam vznikne mikroprostor kudy prochčije liquid (RTA). Osobně věřím, že to bývá pohybem, a tím se ta morká vata tvaruje a zužuje + teplo atd.. a prochčije. Nicméně to je normální. někdy to trvá týden, někdy měsíc. Záleží na mnoha faktorech.
BAAL: no něco by bylo, ale TFV má ty hlavy fakt super. jsou pak jen různé odvozeníny. třeba novinka HorizonTech ARCO Tank, má okolo spirálky takový savý tepelně odolný papírek, nemí coily přímo na vatě.
Mě nic moc lepšího než ty hlavy do TFV8 zatím nepřišlo. (myslím HLAVY) ohledně RBA/RTA je toho trochu víc co se mi líbí a hlavně funkčně.
pokud Ti prochcává hlava, nebo tank s hlavou, viděl bych to spíš na únavu o-kroužků (nutný asi po roce vyměnit...)
WOLFGAR: souhlasím OBS Engine RTA DUALcoil je fakt super. neprochčije a neprochčije. Tam když dáš dostatek vaty, nemá šanci. Vyhovuje mi jak má takovou sušší chuť liquidu, příjemnou velimi. jediný co, ty Coily musíš narvat co nejvýš u klasický verze. Nano OBS Engine ma na ten single z boku ofuk. Jak je dáváš ty do toho OBS Enginu?
HOUMLES: jj ten bude mít super chuť (obě 5tky). Mě ty RDTA zase tak nesedly jako klasický bytelný tanky. asi mám rád když to drží závity pohromadě :-) mě to zase u RTA vyhovuje ty kanálky.