• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    BAAL: spis kdo ho jeste nepouziva ne? :)
    BAAL
    BAAL --- ---
    btw znáte používáte někdo ArcticFox ?
    NFE Team
    https://nfeteam.org/
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    NEX28XZ: Ha zajimavy, ja to nikdy nezkoumal protoze vetsina modu ma preheat delay od stisku tlacitka, tak to je supr, musim vyzkouset. Otazka je jestli to pocita cas od zapnuti preheatu nebo dobu necinnosti. Show logo mas na zaskrtnuti v nastaveni ale myslim, ze to zakladni logo AF s verzi ti to hodi vzdycky.
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    Hele tak ono to tak je. V konfigurátoru je to jako delay ale v menu na módu je to jako relax a funguje to přesně jak jsem popsal. Nastavil jsem tam minutu a po minutě nečinnosti mi to vystaruje s preheatem... jinak ale pak minutu ne. Takže to neni zpoždění po zmáčknutí. Jinak odpor mi zo načetlo. Jde nějak vypnout ta startovací a vypínací animace? Abych jako s origo softem pětiklikem bez píčovin hned byl na úvodní obrazovce?
    JIKE
    JIKE --- ---
    NEX28XZ: zrovna jsem tohle řešil na triple coile a vypnul to, nenapadlo mě to jim to říct jako nápad. super kluci
    WOLFGAR: super :-)
    DAVEOV: já MTL jedu singl a dělám si rebuild ego one hlav. atíky vydrží i hlavy hodně.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    NEX28XZ: Preheat delay je jak rikas zpozdeni po zmacknuti tlacitka. Teoreticky to co rikas by melo jit navazat na usporny mod displeje a zapnout preheat jen pokud se mod probouzi z usporneho modu. Zkus jim to navrhnout na jejich forku, neni to spatny napad.
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    Není to náhodou v menu jako Preheat Delay? Nebo to je fakt že to začne předžhavovat s pauzou po stisknutí fire buttonu? A ještě dotaz, když v configu nechám v profilu odpor 0 načte se mi sám po našroubování atíku?
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    Nevíte jestli jde nějak v AF nastavit aby předžhavení probíhalo jen jednou třeba po minutě nečinosti?
    Myšlenka je taková že by to nastartovalo rychlejš kdyby mod delší dobu stál ale jakmile by potahy byly třeba po 20ceti sekundách nepředžhavoval by protože neni třeba když je spirálka zahřátá.
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    WOLFGAR: No já jel na DL cca 2 roky a Tedka nedávno jsem koupil mamce nějaký icare protože ji všechno Dusilo :D a tak jsem to zkusil sám a zjistil ze mít silnější Liquid tak mi to stačí a tak jsem nakoupil siren a další
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    DAVEOV: Ten navrat k MTL bude asi ta neobvyklost, vetsina toma naopak, na mTL jednoduchy draty a twisted chapu, tam je ta velikost tech kotelen obcas tak titerna ze tam ten clapton nejde dostat a hlavne ty atiky na to nejsou delany stejne jako moderni DL atiky jsou vetsinou konstruovane na vetsi spiralky typu alien. Ale znam par lidi co si na MTL vyrabi vlastni supertenke claptony treba s 28 nebo 30ga jadrem tam pak ten prumer odpovida bezne pouzivanemu 26ga.
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    WOLFGAR: A Clapton na mtl ? Hodně lidi jsem viděl ze to děla ale nějak jsem to nikdy nechápal

    Na mtl mám 0,4kanthal 6-7otocek na trn 3mm a super
    JIKE
    JIKE --- ---
    BAAL: jj :-)
    DAVEOV: jj bezva :-)
    WOLFGAR: já si nemohu vynachválit NI80... zkus ten od geekvapu
    DAVEOV: zajímavé, opět, si je chválím :-.)
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    WOLFGAR: Tak každému vyhovuje něco jiného :) měl jsem par claptonu jak flat tak klasik. A hodně dalších jako Jágernaut a nevím nějak jsem tomu nepřišel na chuť

    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    DAVEOV: No tak claptony se delaji ve vsech velikostech od titernych drobku vhodnych prave pro MTL atiky az po obrovske kravy vhodnych treba do zmineneho Ammita. Neni to o typu spiralky, proste zvolit spravnou velikost, twisted 3x 22GA by 50W take neutahlo.
    A to je zajimavy to jsou vsechno atiky stavene na claptony a treba Limitless kdyz chces pouzit cely airflow tak potrebuje poradnou spiralu. Zkus nekdy dat lepsim dratum jeste sanci, treba to byl jen spatny material/build/drat ktery ti nesednul. Ja treba pouzivam kvuli rychlejsimu nabehu a nizssimu odporu skoro jen nerez, zdaleka to neni jen drat na TC. A zase ted kdybych bral svoje zkusenosti s nichromem z jedne spulky claptonu kterou ted mam tak to vsechno vyhodim a uz na nichrome nesanu, ale tak sakra musi byt duvod proc to tolik lidi spokojene pouziva. No ten muj chutna po namotani jako kovosrot ale mam na ceste dalsi dva druhy tak mu dam jeste sanci.
    Limitless (classic) s 24/38Ga kulatym claptonem.


    JIKE: Tyhle Geekvape jsou super ale tam uz bych si tema 50W nebyl jisty, ja mam ty same v nerezu a i tak je jedu kolem 70, nichrome bude chtit jeste trochu vic.

    JIKE: Take me to laka, nastesti slevy na GB ve skutecnosti nejsou slevy ale Flash sale ktere se jim porad opakuji podle toho jak chodi zbozi.
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    JIKE: Já to chápu :) dal jsem jen pouze příklad ze proste nemusí brát "max výkon" podle ohm zákona

    A co se tyče att tak nevím měl jsem jich kvanta a na dl mi nejvíce chutnalo z Crystal ball ale přešel jsem na mtl a na to mám siren22, 25 a merlin mini a siren podává chuť suprově
    BAAL
    BAAL --- ---
    JIKE: to jako, že si mám koupit toho predátora? Nee ja nechci utrácet
    JIKE
    JIKE --- ---
    The Gearbest E Cigarette and Vape Flagship Flash Sale - GearBest.com
    http://www.gearbest.com/promotion-crazy-shopping-carnival-collec-special-274.html
    JIKE
    JIKE --- ---
    DAVEOV: twist na SS 316 apod, má výhodu, že se rychle hřeje, výkony mohou být malé i velké dle toho jak a z jakýho drátu se udělá, ale nevýhoda je, že je v avocadu bídnější chuť. já minimálně už je du claptony a kombinace či odvozeniny. Mít dobrej alien na singl což tu jistě potvrdí všici, je kolikrát velmi dostačující.
    (ale vždy v tom je více proměnných, ale primárně jde o typ drátu, bez něj i v sebelepším atíku ty chutě moredních premiovek moc nevyniknou). Třeba u tabákovek to ani není někdy uplně nutné :-) kor u vyšších koncentrací nikotinu.
    JIKE
    JIKE --- ---
    PNXNTDD: už jsem si myslel že na to nikdo nepřijde :-)

    PNXNTDD: jestli ti vyhovuje ijust s, zkus stick v8 od smoku
    LABORANTKA: já tam měl clapton. můžeš zkusit i nichrom na dual.
    $3.63 Authentic GeekVape 2-in-1 Kanthal A1/N80 Fused Clapton Pre-coiled Wire (8-Pack) - 24ga*2+32ga (0.25ohm) / 26ga*3+36ga (0.3ohm) / 6 circles at FastTech - Worldwide Free Shipping
    https://www.fasttech.com/products/0/10025185/6547200-authentic-geekvape-2-in-1-kanthal-a1-n80-fused

    LABORANTKA: pokud máš regulovaný mod a dobrý baterie, tak to hlídá elektronika a když se držíš na odporu nad 0,17 ohmu tak to nemusíš moc řešit. (moc velký výkon by pak spíš byl na obtíž)
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    WOLFGAR: Některé můžou být výjimkou to neříkám Claptony jsem dal jen jako příklad aby se to dalo pochopit :) ze proste na více materiálu nebude stacit výkon z ohm zakona


    Att jsem používal Crystal ball, Limitles, obs a plno dalších
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam