• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Vzal jsem jednu lahvicku plus jednu kterou jsem jeste nechutnal odsud a az budou penize tak udelam nejspis velkou objednavku primo z Lotysska, je treba dat dohromady vic lidi kterym to chutna at se toho objedna nejake rozumne mnozstvi ;)

    Jinak komu prijde ze velke spiralky pomalu nabihaji a hur se cisti mozna ze v budoucnosti budeme vsichni vapovat z meshe po Taifun BT mesh RDTA Cthulhu oznamili mesh RDA, no vypada zatracene zajimave.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: a co ty ukrajinský bylinkový jak jsi měl?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Me dneska prisel balik aromat, hodne se tesim na test tri kousku od tohoto vyrobce
    Aromata Potion of Magique
    https://www.vaporism.cz/kategorie/prichute-potion-of-magique/
    Jen me trochu nastvali protoze den po tom co jsem objednal naskladnili aromata od Bozz ktere taky chci zkusit, no nevadi, tak priste :) Zasilka opet dorazila rychle, dobre zabalena, vse OK, vaporism se svou obsahlosti nabidky, postovnym zdarma a spolehlivosti rychle dostava na pozici meho nejoblibenejsiho tuzemskeho prodejce aromat.

    Nicmene michat se bude az ve ctvrtek, porad se jeste probiram ochutnavkama starych michanic, uz jsem ochutnal nejakych 30 liquidu, dalsich 20 me jeste ceka, zatim to vypada ze tak pulku si necham k dalsimu michani a pulka bude na pristim srazu k volnemu odberu (cena dobrovolna, idealne v lahvickach 30ml a vice ;)) takze se mate na co tesit bude to dohromady tak 200-300ml.
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: a nesmutni, u mě máš dost liquidu :-) ted v pulce července bude lenny, a v září puding štrůdl :-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: jasně, to o kroužky. proto je důležitý aby tam byl ten servisní pack. horší je,m když to teče, tak máš pak spotřebu všeho.. ale zážitech , vím jak jsi se cítil :-( já to zažil a je to děs. nejhorší je, když máš všecko od liquidu a chceš vapovat, a jsi přehulenej liquidem na ruce.
    WOLFGAR: to jo, ale přišel jsi na to sám :-)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Aspon je videt ze vapovani je zabava, nejvtipnejsi je na tom, ze presne to same jsem resil s Jikem ohledne Pharaoh RTA pred par dny. Nejdriv zacal litat odpor pak zacal vypadavat uplne, atomizer short a nic, nejdriv jsem myslel, ze je ta spiralka moc velka tak vyndat vatu, ozkouset, porad litalo, spiralka se nikde nedotykala jen jsem si vsimnul, ze positiv post je uvolnenenj a trochu se koliba. Vyndal jsem celou zakladnu a centr uvolnenej, positiv uvolnenej, ten centr je hodne atypickej ale jde vysroubovat, positiv byl ze spodu trochu vymletej ale nakonec se mi jinym centrem povedlo ten zavit srovnat, dotahnout, slozit... a najednou chapu proc mate toho Pharaona tak radi a muj byl vzdycky takovy "meh", odpor spadnul skoro o desetinu a drzi, TC jede perfektne a hned je to uplne o necem jinem.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    JIKE: kdyz ten deck vyndas tak je po obvodu (aby liquid nesel mimo kanalky s vatou). Prislo mi to volnejsi ale myslel jsme ze je to jenom tim jak ten puvodni krouzek byl ztvrdlej...
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: ahaa :D tak ve 2 piš sms :-) to se mi taky stalo, do noci sem se s něčím takhle kdysi trápil, tuším že jsem testoval rebuild ego one, nebo šílenýho RBA do cubise. netušim, hlavně jsem na to už nebviděl pořádně. tak to pokud se s tím nesetkáš, hend na to nepřijdeš, a kor když to je utažený...
    těsnění, to bylo přímo v tom decku? to vsazený co není vídět?
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    JIKE: mel jsem ti volat ve 2 rano? :D ja zacal nekdy v 9 vecer a ve 4 rano jsem to vzdal, dneska mi trvalo hodinu na to prijit. Nejvic me potrapilo vlastne to tesneni, ze je to tenci clovek moc od pohledu nepozna (a v origo baleni fakt tohle nahradni tesneni neni)
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    ZVIRATKO: Už jsem to vyřešil, nastavil jsem na pětiklik lock místo vypínání a nebudu vypínat vůbec.
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: no to mě vohol, jsi měl zavolat, já vím že po bitvě je každej generál, ale mě to už centrpin dělal na 2 ijoy atíkách a na TFV 8 a baby taky. :-( hrozný. no nepobavilo ,spíš mi je Tě líto, tohle znám a děsně je pak člověk psychycky vyčerpanej a přehulenej, že to nechce ani vidět, až druhý den pak... ach jo :-(
    ZVIRATKO: jj už to mám nastavený, díky za TIP, je to super

    ZVIRATKO: jop, nebo ten nichrom co jsme testovali. co nejvíc plochej drát
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    DAVEOV: moje zkusenost je, ze cim "nizsi" spiralka tim lip funguje. Tyhle monstroznosti nahore nemaj sanci sat poradne liquid a prepalujou se a prskaj. Nejlepsi na chut je IMO neco jako Alien nebo Caterpillar, nebo neco co ma plochej drat uprostred a je omotany co nejtencima dratama okolo naplocho. Jak je to vysoky (i kdyz treba tenky a kulaty) tak to nikdy nema takovou chut...

    ale YMMV, urcite to nekomu chutna kdyz se to prodava ;)
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    NEX28XZ: a ty ten mod vypinas? Proc? Jde tam nastavit stisk + a - dohromady na zamceni modu (podobne jako to ma Alien, jen se to musi chvilku drzet) a zadnou animaci to nedela.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    Prave jsem stravil asi 8 hodin tim, ze jsem se snazil zprovoznit Aromamizer!
    Udelal jsem novy spiralky, chut super, ale odpor lital sem tam jak silenej.
    Hral jsem si s tim snad 2 hodiny nez mi prislo ze jsem to opravil (udelal jsem spiralku, vsechno povolil, utah, vycistil a znova, a to samy asi 10x).
    Pak to pro zmenu teklo (spis chcalo) a vubec jsem netusil jak a proc.
    Ukazalo se, ze jsem drbnul tesneni u zakladny.
    Vymenil jsem to.
    Lital odpor.
    Furt to teklo.
    Zjistil jsem, ze v baleni neni to spravny tesneni na zakladnu a to co jsem tam dal je o malinko tenci (takze to tesnilo jeste hur). Uaaaa.
    Nasel jsem kompatibilni tesneni.
    Lital odpor.
    Kdyz tam nebyla vata tak krasne drzel, zadny hotspoty (a hlavne lital nahoru takze hotspoty to nebyly).
    Vyndal jsem vsechny sroubky, odmastil, dotahnul, naspiralkoval...
    Odpor super, drzi, vsechno kouri a netece.
    Po 5 minutach to vezmu do ruky a odpor 0.5 misto 0.1 a zase lital.

    Bylo to cely sroubkem na center pinu - nikdy jsem na nej nesahal, jen jsem ho na zacatku dotah. Ted se mu neco stalo a potreboval povolit a dotahnout...

    to by me z toho mrdlo

    Spotrebovano: pul pytliku vaty, posledni metr dratu a cela flasticka liquidu.

    @#$% !!!

    Snad vas to pobavi nebo pouci :)
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    JIKE: ne :D vystačím si se svojí trojkou modů :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    BAAL: :-))) je i v záhlaví. ale co, stane se :-) (i mě)
    HOUMLES: jj hod ho na toho cuboida a mrkni na charging, já to ještě musím udělat taky.
    XLACHTAN: tak pořiď. stejně to už taky potřebuješ :-)
    NEX28XZ: mě se třeba ty animace děsně líbí. kolikrát to vypnu a zapnu jen tak. to je otázka vkusu, ale chápu, že tam chtějí reklamu. ale jestli tam je někde k nastavení power-on logo off? netuším. je nutný aby jsi to vypínal nebo zapínal? stačí si nastavit stisknutím ovládacích tlačítek - LOCK device
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    BAAL: AF = ArcticFox, teď se o něm celou dobu bavíme :)

    WOLFGAR: Ta zapínací a vypínací animace mi ale hodně vadí, jestli to nepůjde nějak vypnout tak se radši vracim k factory. Ve factory Predatorovi prostě pětiklik a jsem hned na obrazovce.
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    HOUMLES: já :( nemám nic kompatibilního :D
    BAAL
    BAAL --- ---
    HOUMLES: sorry, novinka pro mě, ale už ho mám jako v RX200s tak v Evicu
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    BAAL: spis kdo ho jeste nepouziva ne? :)
    BAAL
    BAAL --- ---
    btw znáte používáte někdo ArcticFox ?
    NFE Team
    https://nfeteam.org/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam