• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: To je starsi pripad, je k tomu docela zajimavy pribeh. Ten typek si koupil mechaniku v shopu kde mu na to zaroven i delali buildy, naucili ho vymenovat si vatu a vzdy jednou za par mesicu se zastavil nechat si premotat build a spokojene vapoval asi rok. Pak v USA vstoupily v platnost FDA regulace jejichz soucasti je zakaz toho aby ti v obchodu namotavali spiralky no tak to ten typek zkusil sam a vysledek vidime. Pak na to nekdo koukal a ukazalo se ze jak to motal sam tak tam mel asi 0.04Ohm. Takze jo jeho blbost, ze se do toho pustil a nic si k tomu nezjistil ale i tak je videt ta nesmyslnost a nebezpecnost tech regulaci.


    DAVEOV: Panecku to je mrnavy, na 16w uz jsem nevapoval dlouho :) Tak aspon ze chutna, to mi pripomina kdyby jsi schanel nejake MTL atiky budu se v blizke dobe zbavovat svych, tady se asi MTL moc neuchyti ale kdyby jsi neco chtel dej vedet. Z tech co jsem kdysi mel fakt rad je tam krome Siren treba Rose V3 a Squape Xs s keramickym vnitrkem nebo Cthulhu MTL a Hrebikovo oblibene Billow 2.5.
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    JIKE: Hlavně nevíme co zvolil za baterku a taky co namotal že Jo
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    WOLFGAR: Dneska jsem udělal twisted na mtl ze zkusím něco víc

    Takže první dojmy - děla to dost dýmu takže se to celkem nedá a to si teda nedokážu představit Clapton

    Ale podání chuti je lepší než obyčejný a rozbíhá se to na 16w což jde

    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    klasika jako vzdycky, porad stejnej scenar..
    JIKE
    JIKE --- ---
    Noname. Nebo mech mod. Problem u mechu je ze Star coily se prepali a vznikne zkrat (nízký odpor v hodneee)
    No a často to nedá baterka.. taky často shit
    Je tam více příběhů


    Vape pen explosion: E-cig blows up in Idaho man’s face, he loses 7 teeth - TomoNews
    http://www.youtube.com/watch?v=hECREEYqahg
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    LABORANTKA: Neni zac od toho tu jsme, kdyz budes potrebovat poradit nevahej npsat sem nebo klidne staci mi poslat soukromou zpravu prez Nyx, vetsinou tu zevluji cely den a jsem k zastizeni ;)
    LABORANTKA
    LABORANTKA --- ---
    Pánové, zpětně vám děkuji za spoustu rad a tipů.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: To jsem take nasel ale zkusenosti po par hodinach pouzivani zvlast u neceho takhle neobvykleho bych prece jen nebral zas vazne, docela by me zajimalo jestli se to piskani ukaze u dalsich recenzi nebo jestli to je jen u toho kousku. Heathen je zrovna jeden z recenzentu na ktere uz se moc nedivam protoze mi prijde ze hodne veci hodnoti hodne rychle a dela spoustu chyb ktere pak ovlivnuji jeho hodnoceni.

    A jeste jedno info, zbyva mesic do Prazskeho Vape Conu open Air festivalu v Holesovicich, kdo maka o vikendech nezapomente si zaridit volno ;) Osobne tam budu jen v sobotu prez den, vecer odjizdim lecit se na tyden mimo Prahu, ale i tak doufam ze se tam potkame (urcite zas udelame nejakou Nyx grupu)
    Prague VapeCon
    http://praguevapecon.com/
    JIKE
    JIKE --- ---
    Ceto RDA-The First Mesh Heating Element RDA-Cthulhu Mod-Unbox and Build
    http://www.youtube.com/watch?v=H-__UBPEyxk
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    Ještě jednou pro info, v módu je to "Ralax time" ale v toolboxu jako standard "Delay time" takže to plete.
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    Tak preheat relax time na ArcticFoxu otestovanej a vymazlenej. Nastavil jsem perceptuální preheat na max (250%) na 0,5 sec a relax time na 60 sec. Na spirálkách co mám je to sweetspot. Ani nevim že tam preheat je ale jen se rychle zahřejou a pak plynule přejdou do watů co mám nastaveno aniž by mi daly nějakej náser 200 watů. Prostě fakt když mód minutu nepraží tak spirálky vychladnou a dostanou pořádnej nájezd ale v jinak při častym potahování si jedou normal bez preheatu. Skvělý!
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HOUMLES: No zatim jsou reakce na Taifun BT - vyborna chut, neuveritelna spotreba liquidu, ohromne slehackovite mraky, vypada to jako presne to co mam rad... no obednal jsem klon... doslova za posledni penize na uctu (zbyly mi 2koruny... zitra snad prijde vyplata :D) SXK verze stoji krasnych 18$ a s SXK mam jen ty nejlepsi zkusenosti, vetsina jejich klonu je temer 1:1. Funguje jako RDTA s tim ze zasobuje pomoci tri dutych ocelovych lanek, podle recenzi je to zasobovani skvele ale zrat to bude jak autak tureckeho sejka ;) To RDA ma vyhodu, ze to take hodne liquidu udrzi takze mnozstvi potahu bude nejspis stejne jako u vetsiny kapaku.
    $21.90 SXK BT Styled RTA Rebuildable Tank Atomizer - 5ml / 316 stainless steel / 23mm diameter at FastTech - Worldwide Free Shipping
    https://www.fasttech.com/products/0/10009199/7959600-sxk-bt-styled-rta-rebuildable-tank-atomizer
    (18,44$ s MAP kodem)
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    WOLFGAR: wow, husta plocha.. jsem zvedavej to bude s dodavkou liquidu k tomule monstru, to tam potece proudem ne? :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: už jsem takovýho kdysi viděl. MESH ale malinko tlustší plátky, mezi který se dá váleček vaty, kterej saje... dost účinný, konečně by se jim podařilo zvětšit plochu na odpařování. už vidím i to uchycení :-) tak proto jim to jde :D Teprve tady ZVIRATKO pozná, co je to spotřeba vaty :-)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Vzal jsem jednu lahvicku plus jednu kterou jsem jeste nechutnal odsud a az budou penize tak udelam nejspis velkou objednavku primo z Lotysska, je treba dat dohromady vic lidi kterym to chutna at se toho objedna nejake rozumne mnozstvi ;)

    Jinak komu prijde ze velke spiralky pomalu nabihaji a hur se cisti mozna ze v budoucnosti budeme vsichni vapovat z meshe po Taifun BT mesh RDTA Cthulhu oznamili mesh RDA, no vypada zatracene zajimave.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: a co ty ukrajinský bylinkový jak jsi měl?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Me dneska prisel balik aromat, hodne se tesim na test tri kousku od tohoto vyrobce
    Aromata Potion of Magique
    https://www.vaporism.cz/kategorie/prichute-potion-of-magique/
    Jen me trochu nastvali protoze den po tom co jsem objednal naskladnili aromata od Bozz ktere taky chci zkusit, no nevadi, tak priste :) Zasilka opet dorazila rychle, dobre zabalena, vse OK, vaporism se svou obsahlosti nabidky, postovnym zdarma a spolehlivosti rychle dostava na pozici meho nejoblibenejsiho tuzemskeho prodejce aromat.

    Nicmene michat se bude az ve ctvrtek, porad se jeste probiram ochutnavkama starych michanic, uz jsem ochutnal nejakych 30 liquidu, dalsich 20 me jeste ceka, zatim to vypada ze tak pulku si necham k dalsimu michani a pulka bude na pristim srazu k volnemu odberu (cena dobrovolna, idealne v lahvickach 30ml a vice ;)) takze se mate na co tesit bude to dohromady tak 200-300ml.
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: a nesmutni, u mě máš dost liquidu :-) ted v pulce července bude lenny, a v září puding štrůdl :-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: jasně, to o kroužky. proto je důležitý aby tam byl ten servisní pack. horší je,m když to teče, tak máš pak spotřebu všeho.. ale zážitech , vím jak jsi se cítil :-( já to zažil a je to děs. nejhorší je, když máš všecko od liquidu a chceš vapovat, a jsi přehulenej liquidem na ruce.
    WOLFGAR: to jo, ale přišel jsi na to sám :-)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Aspon je videt ze vapovani je zabava, nejvtipnejsi je na tom, ze presne to same jsem resil s Jikem ohledne Pharaoh RTA pred par dny. Nejdriv zacal litat odpor pak zacal vypadavat uplne, atomizer short a nic, nejdriv jsem myslel, ze je ta spiralka moc velka tak vyndat vatu, ozkouset, porad litalo, spiralka se nikde nedotykala jen jsem si vsimnul, ze positiv post je uvolnenenj a trochu se koliba. Vyndal jsem celou zakladnu a centr uvolnenej, positiv uvolnenej, ten centr je hodne atypickej ale jde vysroubovat, positiv byl ze spodu trochu vymletej ale nakonec se mi jinym centrem povedlo ten zavit srovnat, dotahnout, slozit... a najednou chapu proc mate toho Pharaona tak radi a muj byl vzdycky takovy "meh", odpor spadnul skoro o desetinu a drzi, TC jede perfektne a hned je to uplne o necem jinem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam