• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    WOLFGAR: Zajímavé Tedka jeden česky prodejce dával na fb odkaz ze jich má asi 30 protože objednaval z ali nebo co
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    DAVEOV: Tak to maj poslednich par kousku, ale v cine uz k sehnani neni par mesicu. A u ty 25 je to prave problem proto nebyla tak oblibena jako 22.

    FEKASON: Ta kvalita joyetech/wismec je dost nestala no, zvlast posledni dobou maji jeden pruser za druhym, ten predator dopadl jeste dobre ale exoskeleton se uz par lidem roztavil takze velkou duveru v ne nevkladam, smok je na tom trochu lepe. Jestli chces neco jako al85 a alien se ti nelibi tak mrkni na Pico 25, Pico bylo hrozne oblibene ale me na nem vzdycky stvalo ze se tam nevlezlo nic vetsiho nez 22-23 mm a Pico 25 to resi.
    PABLLO
    PABLLO --- ---
    FEKASON: Evic primo mini mám dva měsíce. Chtěl jsem něco malýho na jednu baterku. Mám v tom SONY VTC5, plně nabitý je do hodiny a přes den vydrží. Líbí se mi přehledný display, jen je display poměrně velký a trochu vypouklý, takže bude citlivější na pády. TC jsem nezkoušel, jedu na power. Jinak zatím spokojenost.
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    FEKASON: Mě se ten malej alien moc nelíbí :/

    A po tom mini taky pokukuju ale spis mám více zalusk na jedno DNA za super cenu. Pošlu odkaz
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    WOLFGAR: Sirenu 22jku mám a v Ostravě je normálně (vaporism)

    A právě mě se rozbilo dva dny z5 ta 25ka a vnější sklo na ni v Česku není
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    Kdyz uz se resi ty mody - muzete nekdo poradit co vybrat z dvojice Evic primo mini/Alien AL85? Jeden mod od Joyetechu uz jsem mel a do pul roku prestal fungovat (Asi problem s center pinem, nevidel atomizery), ale mnohem lip mi sedi do ruky a ten Alien mi proste prijde hnusnej :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    DAVEOV: Jo tak to uz je lepsi deal, za litr primo asi neprodas, zato Sirenu 22 bys za ten litr nejspis strelil, co se nevyrabi je to zadane a nedostatkove zbozi ;) (25 se jeste sehnat da, lidi ji moc nechteji protoze vypadava sklo v te kotelne)
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    WOLFGAR: No hlavně jsem se nezmínil že mi k tomu dá sirenu v kompletním balení tudíž budu mít sklo na svoji sirenu :D a jestli ten mód pak prodám třeba za 1000 je mi fuk
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    DAVEOV: Afera Predator je stara od jejich vydani, par lidem se povedlo vyrvat 510pin ale mel jsem dva, jednoho ma ted ode me Jike, oba dva v pohode, Zviratko ma dalsi taky v pohode takze muj osobni nazor je ze pokud tam nenasroubujes atik a nebudes ho rvat silou ven (nebo klestema jak jeden typek na videu co si na tu 510 stezoval) tak by nemel byt problem. Primo mam prvni verze a je kaput, chtel jsem ho prodat jeste kdyz slapalo a kdyz ten 510 zacal blbnout tak jsem inzerat stahnul a nekdy ho rozeberu a pouziju ten chip do nejakeho modu vlastni vyroby, 2.0 ma pry 510 lepsi ale nevim, osobni zkusenost nemam. Osobne bych si radeji nechal Predatora, kvalitou jsou na tom s Primem nejspis stejne (delaji se v jedne fabrice ze stejnych materialu) a Predator je pohodlnejsi do ruky.
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    Btw lidi predator Vs primo 2.0 ?

    Mám predatora a jsem sním zatím spokojený ale Prej se Tedka nějak začali kazit. A typek mi nabídl výměnu za primo 2.0 zhruba stejného stáří jako můj predator

    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    WOLFGAR: No záleží za jakou cenu :) a ten čas chození na poštu protože vaše poštačka není schopna zazvonit a balík odnese zpátky je za trest :D ale pokud se nějak domluvíme tak bych měl určitě zájem o cutuluhu
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: To je starsi pripad, je k tomu docela zajimavy pribeh. Ten typek si koupil mechaniku v shopu kde mu na to zaroven i delali buildy, naucili ho vymenovat si vatu a vzdy jednou za par mesicu se zastavil nechat si premotat build a spokojene vapoval asi rok. Pak v USA vstoupily v platnost FDA regulace jejichz soucasti je zakaz toho aby ti v obchodu namotavali spiralky no tak to ten typek zkusil sam a vysledek vidime. Pak na to nekdo koukal a ukazalo se ze jak to motal sam tak tam mel asi 0.04Ohm. Takze jo jeho blbost, ze se do toho pustil a nic si k tomu nezjistil ale i tak je videt ta nesmyslnost a nebezpecnost tech regulaci.


    DAVEOV: Panecku to je mrnavy, na 16w uz jsem nevapoval dlouho :) Tak aspon ze chutna, to mi pripomina kdyby jsi schanel nejake MTL atiky budu se v blizke dobe zbavovat svych, tady se asi MTL moc neuchyti ale kdyby jsi neco chtel dej vedet. Z tech co jsem kdysi mel fakt rad je tam krome Siren treba Rose V3 a Squape Xs s keramickym vnitrkem nebo Cthulhu MTL a Hrebikovo oblibene Billow 2.5.
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    JIKE: Hlavně nevíme co zvolil za baterku a taky co namotal že Jo
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    WOLFGAR: Dneska jsem udělal twisted na mtl ze zkusím něco víc

    Takže první dojmy - děla to dost dýmu takže se to celkem nedá a to si teda nedokážu představit Clapton

    Ale podání chuti je lepší než obyčejný a rozbíhá se to na 16w což jde

    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    klasika jako vzdycky, porad stejnej scenar..
    JIKE
    JIKE --- ---
    Noname. Nebo mech mod. Problem u mechu je ze Star coily se prepali a vznikne zkrat (nízký odpor v hodneee)
    No a často to nedá baterka.. taky často shit
    Je tam více příběhů


    Vape pen explosion: E-cig blows up in Idaho man’s face, he loses 7 teeth - TomoNews
    http://www.youtube.com/watch?v=hECREEYqahg
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    LABORANTKA: Neni zac od toho tu jsme, kdyz budes potrebovat poradit nevahej npsat sem nebo klidne staci mi poslat soukromou zpravu prez Nyx, vetsinou tu zevluji cely den a jsem k zastizeni ;)
    LABORANTKA
    LABORANTKA --- ---
    Pánové, zpětně vám děkuji za spoustu rad a tipů.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: To jsem take nasel ale zkusenosti po par hodinach pouzivani zvlast u neceho takhle neobvykleho bych prece jen nebral zas vazne, docela by me zajimalo jestli se to piskani ukaze u dalsich recenzi nebo jestli to je jen u toho kousku. Heathen je zrovna jeden z recenzentu na ktere uz se moc nedivam protoze mi prijde ze hodne veci hodnoti hodne rychle a dela spoustu chyb ktere pak ovlivnuji jeho hodnoceni.

    A jeste jedno info, zbyva mesic do Prazskeho Vape Conu open Air festivalu v Holesovicich, kdo maka o vikendech nezapomente si zaridit volno ;) Osobne tam budu jen v sobotu prez den, vecer odjizdim lecit se na tyden mimo Prahu, ale i tak doufam ze se tam potkame (urcite zas udelame nejakou Nyx grupu)
    Prague VapeCon
    http://praguevapecon.com/
    JIKE
    JIKE --- ---
    Ceto RDA-The First Mesh Heating Element RDA-Cthulhu Mod-Unbox and Build
    http://www.youtube.com/watch?v=H-__UBPEyxk
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam