• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Mam pocit, ze jsem neco prosvihnul a jsem si naivne jistej ze BDOWN: je jen troll forek (protoze budme uprimni takhle blbej opravdu nikdo byt nemuze) ale kdyby se media fakt chytli toho ze z vapovani lidem exploduji plice tak se budu stridave hrozne smat a stridave asi brecet protoze by to byla ta nejsilenejsi kachna od onoho legendarniho "hrani Draciho doupete udela z vasich deti satanisty" pred dvaceti lety. No dobra jeste tu byla takova ta jak vam mobilni telefony uvari za deset let mozek a uz si presne nepamatuji co hrozne skodliveho delalo zareni z mikrovlnek.

    Kazdopadne nez se v tomhle klubu rozjede nejaky sileny troll showdown ktery bude chudak Jike uklizet tyden tak vykaslete se na to, vaping nema s deckama co delat, je to jen mene skodliva alternativa klasickeho koureni a pro par nadsencu i hobby a to je vse. V soucasnosti seriozni vyzkum odhaduje, ze vapovani je minimalne o 95% mene skodlive nez koureni takze to ze je mene skodliva nema cenu rozporovat, jediny kdo se o to snazi jsou ti co z toho maji prachy takze pokud vam Phillip Morris neprispel peknou sumickou do prasatka tak se na to vykaslete. A ze jo nejaky decka vapujou? Jo taky chlastaj, kouri, huli travu a prcaj bez gumy (muj o par let starsi kamos se v 32 letos stal dedeckem) a co je jeste noveho? Nebyli jsme jini. Kdyby jen vapovali tak by jsme mohli byt radi.
    COSMY
    COSMY --- ---
    :D

    BDOWN
    BDOWN --- ---
    a to ani nekomentuju lidi co dělaj videa na youtube, myslíte jenom na zisk a že dětem za dvacet let explodujou plíce je vám u prdele, hlavně že vám to sype
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    COSMY: jste si mysleli jak jste cool a přitom vypadáte jak blbečci
    COSMY
    COSMY --- ---
    tak afera stream.cz hmmm uz to jede :D
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    JIKE: a to si myslis ze je to samy? Prvnich 10 pouziti asi jo, ale vyrobit spravne konektor (USB, ethernet) neni jen tak, a pokud se tam pouzije napriklad blbe pokovenej (nebo nepokovenej) material tak to bud nic nevydrzi nebo ti to kurvi konektor v telefonu. Nejlip se drzet MFi veci.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: JIKE: No ono zalezi i jaka umela sladidla, driv byl jedinym dostupnym sacharin ktery opravdu ma celou radu vedlejsich ucinku pri dlouhodobem pouzivani, v dnesni dobe se pouziva spis cukraloza a od ni odvozena sladidla ktera lze najit treba i jidelnicku vrcholovych sportovcu. Osobne jsem behem poslednich 2 let schodil lehce prez 40 kilo a to i diky tomu ze jsem zacal sladit vyhradne diachromem a ano rekl bych ze i diky vapovani i kdyz nikdy jsem nebyl zas tak moc na sladka jidla, u me byl spis problem u sladkych napoju ale mam kamosku z cukrarsky rodiny ktera ma slabsi formu cukrovky a vapovani ji pomohlo jak omezit sladke tak to ze v minulosti vzdy kdyz zkusila prestat kourit hodne pribrala.

    Obecne co se tyce podobnych clanku... respektive jakehokoli clanku typu "vedci zjistili..." kazdy kdo nekdy studoval vysokou skolu zna pravidlo - jakakoli informace bez odkazu na zdroj neexistuje jelikoz nelze overit jeji validitu a spravnost citace vuci zdroji. A to je pripad 99%, podobne clanky jsou casto treba desatym destilatem puvodni studie a funguji systemem tiche posty.
    V minulosti se obevily clanky ktere napriklad srovnavaly vapovani s vdechovanim rozpaleneho oleje a byly zcela vykonstruovane i kdyz napachaly dostatecnou skodu (tahle fama byla hlavnim argumentem zakazu prodeje elektronickych cigaret a liquidu v Turecku i kdyz tim pravym duvodem byl nepochybne fakt ze dan z tabakovych vyrobku (vcetne tabaku do vodnich dymek) je jednim z piliru Turecke ekonomiky.)
    JIKE
    JIKE --- ---
    ammit 25 single coil NEWE 20$ - email only price

    The Geekvape AMMIT 25 Atomizer -$34.99 Online Shopping| GearBest.com
    http://www.gearbest.com/...17&eo=1cbF8xVxpU3AVifG&email=b2t8amlyaS5ob21vbGFAdm9kYWZvbmUuY29tfDE2NTQx
    JIKE
    JIKE --- ---
    pánové o tomhle jsem mluvil:

    USB to lightening CONRAD: 700,-
    Adaptér Apple Lightning na Micro USB | Conrad.cz
    https://www.conrad.cz/..._titulek&utm_campaign=NWL_naposledy_hodnocene%20(1)%2007/17/17%2011:00%20AM

    USB to lightening ALIEXPRESS: 0,6$
    Micro USB Charging Data Sync Charger 8Pin Adapter Connector Android Female to 8 Pin Male Apple for iPhone 5 5s 6 6s 7 Plus Cable-in Mobile Phone Cables from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/...5c2-b193-a371ebc2f7f3-2&algo_pvid=5822ef8b-c1e0-45c2-b193-a371ebc2f7f3


    takže kupujte co jde v china :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: bylo to někde na i dnes tuším. Rvala mi to teta do hlavy o víkendu.
    Vidíš to je zajimavy diky.
    Neni to tim ze malo jíš?(nebo je to mozna souvislost) ze i kuřáci min ji kdyz huli.?

    Nebo pri vapovani pít sladký to je fskt ze ja Piju treba limonadu nebo podobne. To jsem opomel.

    V dlouhodobým pohledu je to asi možný. To je jako si dat ticktack kdyz nemáš energii a mas chuť na sladký a pak mas šok v těle ze si mysli ze mas cukr a nemáš a skolavujes. Přítel zname si na true místo sladkyho(neměli) dal krabičku tiktaku a pak to s nim sekli. Tělo si myslelo ze ma cukr ale byl to fake
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    JIKE: jakej clanek? Uplna blbost to podle me neni, je dokazany ze umely sladidla rozhodej metabolismus, protoze telo kdyz zjisti ze jis neco sladkyho se pripravuje na zpracovani cukru a on zadnej neprijde. Osobne mam posledni dobou nejaky zaludecni problemy a trochu pozoruju taky souvislost s liquidama - kdyz kourim Lennyho treba, a to samy jsem pred par lety zazil kdyz jsem mel prichut Cantaloupe&Prosciutto, to mi tekly sliny a telo se pripravovalo na mastnou dobrotu a za chvili me palila zaha

    Takze ano, dokazu si predstavit ze u nekterejch lidi si telo az moc zvykne na to, ze sladka chut neznamena sladky, a prestane vylucovat inzulin v dostatecnem mnozstvi (takze neco jako Diabetes typu 2), ale nejsem doktor, takze treba je to blbost, jen bych netvrdil ze je to blbost automaticky :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    jinak co se týče toho článku o tom že vaping způsobuje cukrovku, si mylsím že to je blbost, případně mě opravte, ale od doby co hulim sladký liquidy nežeru skoro vůbec sladký. před tím jsem měl chuť ně nějaký prasárny sladký, jako rumový koule, tuna čokolády a pod, a nyní ne. defakto jím lépe (asi k tomu přispěla i ta nemoc a dieta), ale všeobecně od doby co hulim sladký, tak nejim skoro vůbec sladký.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    V ramci DIY projektu schanim chipy z dvoubaterkovych Joyetech Evic (Evic Primo, VTC Two) idealne z nefunkcnich modu s poskozenymi 510 a podobne. Potrebuji jen aby chip fungoval vcetne tlacitek a nabijeciho portu. Za nejakou rozumnou cenu pak klidne i chipy z jinych nefunkcnich dvoubaterkovych modu podporucich Arctic Fox (predator apod.)
    JIKE
    JIKE --- ---
    DAVEOV: pěkná fotka. Ale nevýhoda je dost nevyužitý plochy pro výpar . Dobrý je ai to zkouset a hrát si s tim. Zkus ten nichrom co jsem pastoval. Pripadne popisu zazitky :)


    NEX28XZ: osobně ai myslim ze se tohle stane pri padu. Budu to taky resit jak mi padají věci .. a nebo v kapse kdyz se ohne kapsa... nebo s tim nějak vyklal. Ano muze se to stat asi podle konstrukce to muze byt náchylnější a je to otázka času... a navíc to ze se to děje svádí k tomu s tim vyklat mel jsem nutkání taky ale stačí mít. Vuli...
    NEX28XZ: výhoda je, ze se to da spravit. Predatora jsem si tak oblíbil...

    Btw: kdo ma rad menthol dojela mi Malinová a. Tresnova ice Cola :-)
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    Kámoš kterýmu jsem doporučil Predatora... Každopádně je vidět že ten mod je jinej než mám já, má dost zapadlej displej že jdou vidět i vnitřnosti zatimco já ho mám přímo u skla. Určitě jedna z prvních sérií.

    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    WOLFGAR: Jo meloun jsou zkoušel v tomhle no a nějak už nedávám to množství dýmu

    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    DAVEOV: Od Avorie, me prisly ne jak mydlo ale trochu takove parfemoidni, ale po namichani s limetkou docela jdou, docela me to prekvapilo protoze ostatni ovoce maji fakt dobre (ta jahoda je taky od nich a ta mi chutna, jen jsem ji na sebe namichal trosku slabou) Hele co ti nebude chutnat klidne vylej, stejne je to z prebytku ktere mam v planu rozdat na pristim srazu protoze me to nejede ale nekomu to treba bude chutnat (a treba ten zlutej meloun co jsem ti posilal mi hrozne chutna ale skrabe me)
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    WOLFGAR: Jednou už jsem něco takového měl :D a byla to tuším ostruzina od FA
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam