WOLFGAR: s Tunou jsem si kdysi psal je to chytrém clovek ale živí se tim a toci věci který mu připadají důležitý. Faktem je ze nemají úplný informace a taky ze dlouhodobý studie nejsou. Max na me.
Ja dyl onemocněl delali mi testy snad na všecko, a i kdyz vapuju od. Hi le kdy šla sehnat první ecigaret a coz je defakto snad skoro 10let, tak jediny co mi delalo problem je mikro tim z hlediska závislost ti a diacetyl. (Ten uz tam ale nemám). To bylo ze zacatku co ho tam dávali. Nicmene souhlasím ze by nikdo jen tak začínat neměl kor s nikotinem. Jak uz jsem kdysi ve videu zminoval, pro nás je to uz zábava a forma odvykání závislosti na pyro, coz je lepsi alternativa koureni. Cca 950x zdravější. Coz neznamená ze je to zdravé a myslim ze velkou cas z toho muze delat to nezdravě dle informaci jsem jsem zjistil, obdržel, pochopil je: nikotin, spiralky, vata, pripalovani vaty, diacetyl, teplota, pripalovani liquidu, některá aromata, nekvalitní VG, alkohol, a látky v některých kupovanych. Pokud si michame sami tak víme az na aromata co so toho dáváme. Pokud jsou aromata fakt top, tak bych byl v klidu.
BDOWN: no jde i o to ze neřeknou druhou možnou stránku rizik (hlavne závislost na nikotinu).
WOLFGAR: byla to otázka času kdy to začne Tuna resit.