ZVIRATKO: díky! nedokáži říct kolik se mi toho vylilo na kalhoty.. ale stačilo to na to - kdybych to nesmyl z nohy, aby mě to položilo, a to jsem tehdy vážil +-100kilo.
JESSE_MORENO: ¨jestli máš tuto :
https://gripy-e-cigaret.heureka.cz/joyetech-egrip-ii-vt-2100mah-cerna/
tak mě nějvíc sednul Notch Coil, jede i na TC cca 180-210*C ideál tuším z hlavy 69W. chuť jde, je fakt dost ucházející a mráčky taky. - jen to žere děsně baterii. já bych na tohle VT - bral ten adapter na 510konentor, a koupil na to 22mm atík (třeba OBS ACE, Ammit 22mm) pak pojedeš na cca 25-35W a jsi v klidu. to by bylo za mě řešení.
já tyhle hlavy mám a i atík na to, dokonce snad 2 Cubise, a vyhovovalo mi to dost dlouho, i rebuild na to jsem dělal, ale čas pokročil dál a používám už jen NOTCH. - mám i RBA hlavu na to. Používal bych to ještě dnes? - asi někdy jo, ale jsou lepší.
BF- nic moc, jeto dobrý na MTL, ale ne zase tak dobře jak by jsi chtěl. BF ani ne. zkus, rozbíral jsem všecky hlavy, a nejlepší mi přišly u těchto malých atíků eGoONE hlavy. doteď je používám (ted mám v ruce kupříkladu přes 2 roky starý cígo). Máš ten adapter na 510 konektor? dal bych tam pak na to atík a využil to jako jen grip.
XBAHNO: ono záleží jak hodně ti vytěká. NO prváě protože jsi byl vaper/kuřák, tak vlastně toho vydržíme víc :D .