• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: můj také...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HARAKOCZKA: Jo neni to nic hroznyho, tak porad je to muj nejoblibenejsi atik... zatim. Je na case premotat vatu a porovnat chut oproti Maxu, to jsem zvedavej :)

    JIKE: Ale Lost Vape to posledni dobou flaka, nic moc zajimavyho, 75W paraelne je v dnesni dobe uz dost slabe. A to barevne DNA defaultne je dost hrozne, mam z toho traumaticke vzpominky na ms-dos :D Ale tak u DNA bude za chvilku ke stazeni spousta customizaci a pak nejspis pujde s tim barevnym displayem udelat neco zajimavyho.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: jako trochu orosenej ten kroužek po pár naplněních bývá, ale nic tragickýho.
    JIKE
    JIKE --- ---
    Neco povídá o vnitřním odporu (měřil) fakt největší borec na review vubec. Uz sleduju jen jeho a trochu Mike vapes. Ostatni uz mi přijdou dost nanic.

    Lost Vape Paranormal DNA75C Mod Review - DJLsb Vapes
    http://www.youtube.com/watch?v=duOFyF9gN4Y


    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HARAKOCZKA: On fakt neprotece pokud ho nezapomenes zavrit, ale za tim krouzkem na zavirani je porad ltenka vrstva liquidu takze po par zavrenich/otevrenich je od liquidu a obcas neco vytlaci ven.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: aha. Tak to asi zvládám intuitivně. Ještě se mi nestalo, že by protekl.
    JIKE
    JIKE --- ---
    Protikuřácky zákon v Anglii platí 10 let, má to tyto NÁSLEDKY! - tn.cz
    http://tn.nova.cz/...ek/protikuracky-zakon-v-anglii-plati-10-let-ma-to-tyto-nasledky.html?kapitola=1
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HARAKOCZKA: No Moradin 25 ma rad urcity zpusob davani vaty a hlavne otevirani toho privodu liquidu jinak si muze trochu ucurnout. Ale neni to nic dramatickeho pokud clovek nezapomene ten privod otevrenej kdyz to chce naplnit, to pak protece uplne celej, ale clovek si zvykne to hlidat. Jen me obcas stve ze tak u druheho tanku uz je ten krouzek celej upatlanej. Drobnosti, za tu chut to stoji na sto procent jen Maxo me rozmazluje protoze je to neuveritelne jednoduchej atik na provoz a nekdy ma clovek naladu jen nalit a jit a nic neresit.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: můžu se zeptat, jaký speciální zacházení? Mně to nepřijde, tak jestli nedělám něco špatně.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: bezva dej vedet. Maxxo je fajn tam az na sroubky bejt moc opatrný byt nemusis je to kus železa :-) fakt na me az moc chuti, to by normálně clovek neřekl co :-)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Jo proto ma skvelou chut i Triad jenze tady jak musis mit AF zespodu tak byto nefungovalo ten system co maji tam. Jako Maxxo ma sanci predehnat Moradina jako muj nejoblibenejsi atik zkusim jak jsou na tom s porovnanim chutove ale hlavne je s nim o dost mene srani, Moradin chce trochu specialni zachazeni (ale pak je naprosto skvely)
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: Já. Myslím ze tohle je dost v pohodě ta RBA na tripl a horizontaly. Jako musím říct ze udělali ten prostor tak malej ideálně ze tam není možnost velkého ředění vzduchu.

    Ps: aspire 1800mAh chce někdo?
    (1jenvic používána 3z toho byly použity možná 10x a to maximálně) našel jsem je v krabici po RX (takže rok mi tam lezelyyˇ ty 3. Já mezitím pořídil 2500)
    Cenu nevim tak kilo za jednu třeba?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Jojo ja uz jsem premejslel jestli by tam sly dat vertikalky sikmo pod uhlem. Musim to vyzkouset, jen se mi do toho ted moc nechce protoze mi i z toho obycejnyho claptonu hrozne chutna :)

    Jinak pro vsechny info k baterkam, dohladaval jsem si jake brat baterky a nasel supr video https://www.youtube.com/watch?v=jg1M7QQVIAQ je dost dlouhe takze takovy strucny vycuc:
    LGHG2 uz nebrat, jejich hodnoceni slo posledni dobou dolu, Mooch spekuluje ze uz nejsou k dispozici first grade a uz jsou v obehu jen horsi second grade, upravil jejich hodnoceni z 20A na 18A a premysli, ze je da pryc ze seznamu doporucovanych baterek protoze -
    Sony VTC6 Maji s trochu lepsi kapacitou testovanych 19A ale hlavne jedou na nizssich teplotach a obecne dosahuji lepsich vysledku.
    Sony VTC5A Vsechny co jsou v obehu byly vyrobeny pro vysavace Dyson, zadne jine serie s jinymi hodnotami se tedy bat nemusime nicmene pri plnem nabiti jsou o trochu lepsi nez VTC6 tak velmi brzo je VTC6 dozenou diky lepsi kapacite a vlastnostem pri vyssi provozni teplote. Odpovida to praxi kde VTC5A se vetsinou pouzivaji do Mechanik na cloud compy apod. kde se ty baterky pouziji na par potahnuti a hned vymeni za plne nabite.

    Jo a VTC6 jsou na nkon.nl pri objednani deseti kousku za krasnych 4.85 Eur/ks
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: Tak 250 bude akorát si myslim :-D . Mas dna 250 takže tqm bude tak 242,5W to jde :-)
    Zlus jiny coily to bude zajimavy .
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: No skoda ze ne zelene to by aspon slo k tomu Zenithu :D Ten tech 300W da ja mam nejsilnejsi 250ku ale zas DNA takze je to vazne 250, ale zatim neni duvod ty hlavy zkouset, jsem hrozne spokojeny s tou triple RBA, jeste tam pak zkusim dat nerezovy alieny nejaky mensi a rozjet to na TC to bude sranda ;)
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: To sem moc rad. Je na chut a mrak fakt super. Velka 28. Kotelna je tak ideálně mala ze prouťdeni vzduchu je úžasný. Jinak zkus vic watů. Ja jel Cca 80-90. Na to jak je vzdušný je tam dost chuti a mraky mlhy. Jediný co jeste bych ho udelal vic vzdušný jinak okay.
    Ta rba na dual je taky fajne. Je z toho jemná mlha. Hlavy si nech na neco výkonného. Ta menší je dobra kolem 110-150w jestli si dobre pamatuju, a velkou netusim :-D 350? Hehe
    Jo a ty hlavy mam pocit ze svítí červené :-)))
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Njn na single 30ku si asi pockas to je hodne atypicky.

    ZVIRATKO: No kdyby k tomu byla RBA zakladna na 3-4 spiralky tak ja taky :D

    JIKE: Maxxo je super, mam z nej hroznou radost. Jen k nemu asi fakt budu muset dokoupit cernyho Zenitha aby to bylo to spravny kombo :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: nápis riptripperovi myslim si ze to ma sanci kdyz to šikovně spojit s dobrými 30mm módy. Podle si rad udělá reklamu a % z prodeje. Základnu/deck nechá jen udělá větší průměr a. Jdeš mít hned atik na 20ml :-)
    ZVIRATKO: myslim ze nebude trvat dlouho a SMOK s tímhle přijde :-) tyhle fejky mají hodne napadu :-)
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    Authentic SMOK TFV24 Cloud Big Bang Tank Black 30mm Atomizer
    http://www.3fvape.com/...g-tank-atomizer-black-stainless-steel-glass-30mm-diameter.html#.WXOTdquB2jQ

    skoda ze april, tohle bych si klidne koupil :D
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: nelibi :( maly airflow, blbe se to plni, dual coil (pro me je to minus) a mala kapacita liquidu.

    Ja chci proste 30mm Pharaoh!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam