JIKE: Ty coily jsou super, jsou to SS Demonkiller, tenhle typ bohumzel delaji jen v nerezu, ty mensi jsou 3x28ga a 38ga oplet a ty vetsi 3x26 a 38ga oplet. Jedny z mych nejoblibenejsicha ty obycjne claptony je nichrom, jsou to jen takove obycky do mensich atiku klasika 24x32ga ale jsou dost dlouhe jeste na dve dalsi otocky a jedna vyjde asi na deset centu :D
V Maxxu mam novy build nerez 2x28ga omotany 32ga takze trochu plochy ale ne moc, chtel jsem tam dat trochu sirsi ale vzhledem k omezenemu prostoru bych se dostal s odporem nejvys na 0.12 a jeste by to asi prilis topilo, tohle ma v beznem provozu 0.16 a prekvapive topi mene nez jsem cekal respektive Maxo asi diky sve velikosti lepe odvadi teplo. Chut porad skvela a cekam jak je u nerezu obvykle ze po par tancich pujde jeste nahoru, ty nerezky se potrebuji trochu zajet ale hlavne i s triplem funguje naprosto perfektne TC. Vazne si to uzivam. Do Moadina asi udelam stejny build aby to srovnani bylo fer ted mam v jednom juggernaut a ve druhem staggered takze by tam rozdil mohl delat i typ dratu. Popravde jsem hodne zvedavy i na protovnani Maxo vs Taifun BT. Jinak zkusil jsem po umyti Amita profouknout a toho vzduchu tam nejde zas tak kriticky malo, prirovnal bych to k Pharaohovi jen se spodnim AF.
HARAKOCZKA: Podle majitele vapebaru to spis nestihli, nedokazali si vcas zajistit sponzory. Jsem trochu zklamany ale zas mi to letos tak priserne vychazelo casove ze jsem rad ze muzu z Prahy vypadnout uz 11teho jak bylo puvodne v planu.
Kazdopadne bych to do te doby videl jeste na jeden srazek, mozna by jsme to mohli prostridat a delat treba jeden v tydnu a jeden o vikendu aby se dostali i ti co o vikendech nemuzou.