• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    JIKE
    JIKE --- ---
    HARAKOCZKA: :-))) rozhodne!!!
    WOLFGAR: ja vím. Ví. Toho nebude než tohle. Je to hlavne michani pro me (u zvířátka mam jeste taky dluh ) ale řekl jsem si ze se podelim :-) servirovany to bude ve skleněných :-)
    Jop tohle nespěchá. Je to jen navrh takovy. Kdyz nebude zájem tak u me to padne za 2-3dny :-)))
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Delas mi hrozny chute, asi neodolam, ja musim mesic ted cekat nez se mi ulezi nove michanice a dochazi mi aktualni zasoba...
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    JIKE: hmmmmm... Pistáciová zmrzlina... Já fakt budu muset někdy na sraz...
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: nádhera :-) posli pak někdy fórku jak jsi to osadil. Ano lip odvádí teplo je twm kus železa v tom i ta konstrukce je na to dobre dělaná.

    Kdybych na příští sraz přinesl 10ml skleněné limitované edice liquidu kdo by chtel? Cca 6ks.
    Prichute by byly jako Jahodovy Cupcake, boruvkovy karamel, pistaciova zmrzlina, medove mléko, sladkohorka čokoláda s mlékem, Jahodovo vanilkovy puding. Cenovka cca 120,- pro on nyx. Podminkou je ze si vezmete všech 6 :-)
    Extra dárek rift 3 10ml pro toho jsou koupi všecko :-)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Ty coily jsou super, jsou to SS Demonkiller, tenhle typ bohumzel delaji jen v nerezu, ty mensi jsou 3x28ga a 38ga oplet a ty vetsi 3x26 a 38ga oplet. Jedny z mych nejoblibenejsicha ty obycjne claptony je nichrom, jsou to jen takove obycky do mensich atiku klasika 24x32ga ale jsou dost dlouhe jeste na dve dalsi otocky a jedna vyjde asi na deset centu :D

    V Maxxu mam novy build nerez 2x28ga omotany 32ga takze trochu plochy ale ne moc, chtel jsem tam dat trochu sirsi ale vzhledem k omezenemu prostoru bych se dostal s odporem nejvys na 0.12 a jeste by to asi prilis topilo, tohle ma v beznem provozu 0.16 a prekvapive topi mene nez jsem cekal respektive Maxo asi diky sve velikosti lepe odvadi teplo. Chut porad skvela a cekam jak je u nerezu obvykle ze po par tancich pujde jeste nahoru, ty nerezky se potrebuji trochu zajet ale hlavne i s triplem funguje naprosto perfektne TC. Vazne si to uzivam. Do Moadina asi udelam stejny build aby to srovnani bylo fer ted mam v jednom juggernaut a ve druhem staggered takze by tam rozdil mohl delat i typ dratu. Popravde jsem hodne zvedavy i na protovnani Maxo vs Taifun BT. Jinak zkusil jsem po umyti Amita profouknout a toho vzduchu tam nejde zas tak kriticky malo, prirovnal bych to k Pharaohovi jen se spodnim AF.

    HARAKOCZKA: Podle majitele vapebaru to spis nestihli, nedokazali si vcas zajistit sponzory. Jsem trochu zklamany ale zas mi to letos tak priserne vychazelo casove ze jsem rad ze muzu z Prahy vypadnout uz 11teho jak bylo puvodne v planu.

    Kazdopadne bych to do te doby videl jeste na jeden srazek, mozna by jsme to mohli prostridat a delat treba jeden v tydnu a jeden o vikendu aby se dostali i ti co o vikendech nemuzou.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    HREBICK: já to zahlédl na fb, s tím že tam někdo psal, že na to letos nemají čas.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    HARAKOCZKA: Jo vidiš to taky jsme to už zaslechli od týpka z Vapebaru...Hodně velká škoda prej příští rok
    JIKE
    JIKE --- ---
    Neco jsem tu silene dlouhý ho napsal ze by to nikdo nečetl jako reakci :-D tak to je asi na VLOG :-) jen pro vás

    Jinak řádný dárecky ti povím :-) hehehe dej vedet co ammit :-) a taky srovnání moradin. A maxxo.
    Teda to je nádhera a a ty coily ...
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    Tak Vapecon se ruší.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: Ok :-)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HARAKOCZKA: Hmm... hezka a sikovna. Aehm... jo ty myslis to RDA tech RDA bylo v obdobi pred par lety vic ale je to takovy anachroismus na ktery uz se skoro zapomelo. Ono i triposty taky skoro vymrely po tom co se objevil Velocity a Goon post uz 90% atiku proste pouziva jeden z tech dvou pripadne nejakou odvozeninu protoze zadna dalsi alternativa proste neni tak funkcni a bezproblemova. Jeste se jednu dobu laskovalo treba se sroubovymi posty ke kterym neni treba sroubovak a nehrozi ze ti tam uvizne vymlety sroubek ale hrozne deformovaly coily tak uz to take dnes moc nepotkas.

    NEVILL: Dalo se to cekat, s necim prijde jeden bulvar a ostatni se toho chytnou, idnes a podobne jsou standartne platky kde je pro tamni "zurnalisty" overovani zdroju zcela neznamy pojem takze vetsina co tam davaji je bud tupe okopirovana z nejakeho jineho bulvaru nebo jeste hrubeji prelozena z nejakeho zahranicniho bulvaru.


    Ale mame i dobre zpravy, me dneska prisel vapersky jezisek (taktez znamy jako postak, i kdyz musim rici ze na Jeziska jsem veril mnohem dele nez na dorucovani CP domu ale stal se zazrak a existuje!)


    Prvni dojmy: Sherman RDA me opravdu prakvapil, je to bezkonkurencne moje nejhezci RDA, neuveritelne masivni, krasne udelane, dva skvele goon drip tipy v baleni. Definitivne nejlepsi velky kapak ktery lze sehnat. Za 12$ od Kindbrightu je to steal, osadim tam ty velke SS Demon Killer alieny a jsem zvedavy.
    Taifun BT je silenost, jdu to zkusit nejak zprovoznit, jako vsechno co SvoeMesto vyrobi ma asi milion dilu a krouzku. Klon vypada opravdu 1:1, pekne udelany, vse sedi jak by melo.
    Illustrious RDA je taky krasne udelane, mel jsem fakt ruku na dobre klony, zvlast zakladna je opravdu precizni, vnejsek je vylesteny do zrcadla jako u originalu a pusobi trochu levne ale porad je to pekny masivni nerez. Ma zaroven bocni a spodni AF a vymysleny je velmi dobre, teoreticky by mel mit skvelou chut tak uvidime v praxi.
    Zato z Ammitu 25 mam trochu rozporupne pocity, asi to bude skvely atik jen uplne nevim jestli pro me, ma totiz neuveritelne uzoucky komin zvlast treba oproti Pharaohovi, nabizi tak sice moznost top capu na 810 drip tipy ale vzhledem k tomu prumeru kominu 510 bohate staci na to dostat z nej maximum vzduchu. Naopak kdyz chteli dosahnout co nejlepsi chute moc nechapu proc je vrsek kotelny zcela plochy bez jakehokoli volneho prechodu do kominu. No uvidime, ted se vsechny atiky rozebrane susi a pak jako prvni vlitnu asi na toho Taifuna.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Mezi dětmi se rozmohlo kouření e-cigaret. Používané směsi přitom značně škodí zdraví | Hospodářské noviny (IHNED.cz)
    http://archiv.ihned.cz/c1-65808280-nebezpecny-hit-mezi-detmi-kouri-e-cigarety

    ach jo, to je zase kampaň tohleto...
    JIKE
    JIKE --- ---
    HARAKOCZKA: nevím, do serie se hodí když máš nějaký silný dráty s nízkým odporem, zase na hraní fajne. ale paralel si můžeš hrát na skoro všem co je. rozhodně zajímavé řešení ale nějak v otm nevydím aktuálně výhody (hlavně pro mě).
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    Jako, přijde mi to zajímavý, ale říkám si, na co? Když chce někdo namotat nějakou zběsilost na mechaniku?
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    JIKE: já měl na mysli spíše ten nulový post, ale s tou ženskou musím souhlasit :-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    HARAKOCZKA: myslim že ženská co umí se šroubovákem je fakt cool :-) ohledně rda, na to moc nejsem. preferuji RDA se spodním airflow (minimálně).
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    Zajímalo by mě, co si myslíte o tomhle. https://youtu.be/IsohDGU0chY
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: můj také...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HARAKOCZKA: Jo neni to nic hroznyho, tak porad je to muj nejoblibenejsi atik... zatim. Je na case premotat vatu a porovnat chut oproti Maxu, to jsem zvedavej :)

    JIKE: Ale Lost Vape to posledni dobou flaka, nic moc zajimavyho, 75W paraelne je v dnesni dobe uz dost slabe. A to barevne DNA defaultne je dost hrozne, mam z toho traumaticke vzpominky na ms-dos :D Ale tak u DNA bude za chvilku ke stazeni spousta customizaci a pak nejspis pujde s tim barevnym displayem udelat neco zajimavyho.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: jako trochu orosenej ten kroužek po pár naplněních bývá, ale nic tragickýho.
    JIKE
    JIKE --- ---
    Neco povídá o vnitřním odporu (měřil) fakt největší borec na review vubec. Uz sleduju jen jeho a trochu Mike vapes. Ostatni uz mi přijdou dost nanic.

    Lost Vape Paranormal DNA75C Mod Review - DJLsb Vapes
    http://www.youtube.com/watch?v=duOFyF9gN4Y


    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam