Tak probehlo dnes prvni testovani, asi nejvic pozitivne me prekvapila vata od Howingu, vazne se s tou housenkou docela dobre pracuje, je mnohem nacechranejsi nez klasicka vata v arsikach, rano jsem ji dal do Maxa, jeste mi to vyslo tak ze jsem si rikal, ze to bude mozna malo ale nic, ani v tom pekelnem vedru kdy ten liquid uvnitr mel skoro konzistenci jako voda nic neproteklo, chut je dobra, zasobovani take. Takze jestli nekdo hledate levnejsi alternativu tehle vaty tak urcite zkuste, vim ze
HREBICK: tenhle typ pouziva jen od jineho vyrobce.
$1.95 Howing Organic Cotton for RDA RTA RBA Rebuildable Atomizers - 70cm height at FastTech - Worldwide Free Shipping
https://www.fasttech.com/...cts/0/10015516/3933600-howing-organic-cotton-for-rda-rta-rba-rebuildable
Take jsem dal dva ty ni80 quad core fused claptony do Trinity V3tronix US1 ktery mi take prisel a velka spokojenost, mozna to je i materialem ale zdaleka nepotrebovaly tolik vyladovat jako demon killery, ty quad jsou hodne nizko, jde pridat jeste jedna otocka a pred vypalenim mely 0.11 po vypaleni 0.17. Chut perfektni, hodne dela i to RDA jestli nekdo hledate dobre ochutnavaci male RDA tak tenhle kousek za 8$ muzu taky doporucit.