• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    BAAL: Nikdy jsem je nezkousel ale obecne maji smokacke hlavy dost spatnou povest, o tom ze za moc nestoji slycham v kazdem druhem review. Tak bud si kup RBA zakladnu a nebo zkus hlavicky od jineho vyrobce, tfv8 je jeste kompatibilni s hlavickama pro melo 300 a sense blazer 200 z toho to vypada, ze to melo ma lepsi povest. Osobne jsem zkousel jen hlavicky od ijoy ktere tu povest take nemaji spatnou ale nikde jsem nenasel zminku ze by nektere z nich do TFV8 sly takze asi jiny rozmer.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Hoši, zdá se mi to nebo se hlavičky pro TFV8 z gearbestu značně propadly v kvalitě?

    Dřív jsem měl jednu tak cca na měsíc a ted tak na týden. Upozornuju že jsem stará konzerva a jedu pořád stejné příchutě i báze a neexperimentuji.

    Já se snad na stará kolena budu muset naučit motat.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    XBAHNO: Tak to je ono ja jsem zvykly delat potahy tak 5-7 sekund :D Tak to chapu, ze ti velke draty nevyhovuji a nechutna ti z nich, ty jsou delane na dlouhe potahy, na takhle rychly potah se ti to ani nezahreje, tam se maximalne pouziva "purge" tj ze nejdriv fouknes dovnitr tak vterinu a potom teprv tahnes do plic ale i tak to neni idealni.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    ja jedu taky 120w a taham prumer 1.5 vteriny .. preheat mam na 180w na 0.7s :)
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    WOLFGAR: 2s taham jenom, kdyz provokuju velkym mrakem, standartni potah mam 0.6-1s. S tema dirama uplne na max me to vic nez staci.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    XBAHNO: No ony ty pribalene coily byvaji casto pochybne kvality z pochybnych materialu. Ale mozna je to i tim tvym stylem vapovani, ja tu presne ten build co rikas mam, je to takova klasika na mechaniku i kdyz tam z toho tech 120w nevytahnes, jsem to dnes zkusil a ja z toho nevydrzim tahat ani dve vteriny :D Na takhle extreme horky vape ty slozite draty uplne delane nejsou. Akorat mi to prijde ze je to tak horke ze necitim chut vubec zadnou, jen nasladlou lavu :D Takze pokud bych si mel tipnout tak ti ze slozitych dratu nechutna protoze z nich nedostanes takovou teplotu na jakou je tva azbestova huba zvykla na beznych spiralkach, jak jsem rikal no, pro kazdeho je to jine.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Jako RDA pouzivam nebulu, ted jsem poridil nejaky RDTA v sade s mechanikou - k tomu dodali nejaky flat clapton civky, tak jsem je prubnul a opetovne zjistil, ze me to neba. Nebo to neumim poladit, ale na tom sakra neni co ladit, kdyz to zhavi rovnomerne a je to hotova civka a snad vim, kolik dat vaty... A pokud si to chcete zkusit, recept na muj build je naprosto trivialni, na M3 sroub namotam 5z 0.2 316SS dratem, mezera, a zase 5z, na druhej sroub to samy, soupnu to tam, vysroubuju srouby a protahnu vatu. Hotovo 20, airflow na max. Odpor je kousek pres 0.2, nalozim 120W a frcim. Ted teda nenalozim, protoze elektronicky gripy reklamuji/mam na stole rozebrany a vymejslim, kde splasim lepsi tlacitka/mam v hromade elektrosrotu, ale jeste pred dvema tydny jsem to tak delal :-)
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    WOLFGAR: No tak je to ještě hodně nedotáhlý, o hodně míň možností než v lišce, nemožnost nastavení přes komp, hlavně že je tam tetris a flappy bird. K hovnu, hážu zpátky AF.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    XBAHNO: Ha a to jsem si myslel, ze ja mam rad horky vape, tohle musi byt jak vapovani horke lavy ne? Toho Shermana jedu vetsinou tak na 100W, dva obovske fused claptony a naprosto to staci, 200W nepoustim ani do svych triple coilu. Tak to bych uprimne rad nekdy nejaky ten tvuj setup zkusil, obycejnej drat na 120W jsem jeste nevapoval kdyz teda nepocitam 8mi spiralkove hlavy a podobne.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    XBAHNO: Na DL s velkym prutokem vzduchu? V jakem RDA? V zadnem z mych velkych RDA nechutna obycejny drat tak dobre jako slozity drat, jde o velikost te plochy diky tomu vetsi draty produkuji vice hustssi pary a ta lepe nese chut. Co se kapaku tyce tak momentalne dostavam nejlepsi chut z Shermana kde opravdu ten quad fused clapton mam a z trochu mensiho US1 kde mam take fused jen trojjadrovy. A kdyz chut porovnam s goonem a derringerem kde jsem pouzival jen obycejny spaced tak jsem o mile uplne nekde jinde, nejenom intenzitou ale u nekterych slozitejsich mixu jako prave treba Jikuv Rift je ta chut mnohem vic prokreslenejsi.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    100x nebudu psat na internet nalitej.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    XBAHNO: Jo, aby se nereklo, moje boiuldy nejlip fungujou kolem 120W. Na dual clapton mo to prijde malo, to chce rizeni vykonu a na prvni potah 200W, pak to jde, ale stejne to neni ono.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    WOLFGAR: Jo, protejkani vs neprotejkani, to je rozdil. Jenze ja jedu kapacky... Ale ta chut? Zadnej komplikovanej drat mi neda tolik chuti jako 4x spaced coil. Testovano mnohokrat - JIKEHO receptury jsou na quadu nekouritelny, musim je redit aby se to dalo. A naopak, moje testnuty smesi nemaj na dual "placatym captonu" zadnou chut, resp. jsou uplne mdly.

    ZVIRATKO: 100% cotton vat je na trhu neurekom, jestli i DM(to byl nastrel) vata nevim. Proc bych se mel bat viskozy? Pali se?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    NEX28XZ: Tak to jsem zvedavej na srovnani s liskou.

    Jinak na FT se obevily zajiave nove ni80 draty
    $10.03 Kuken Tech Nichrome 80 Framed Staple Heating Wire - authentic / 26*2/36 AWG / 0.4mm*2/0.12mm dia. / 0.1mm*0.4mm flat size / 5m (15 feet) at FastTech - Worldwide Free Shipping
    https://www.fasttech.com/...cts/1/10020518/8458804-kuken-tech-nichrome-80-framed-staple-heating-wire
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    One of the BEST Custom Firmware For Multiple Vape Devices RX 2/3 Predator 228 Evic + Games on vape
    https://www.youtube.com/...h?v=7qkSJh0kvAY&lc=z13hy1jwkqiri3tjm04cdlhannjdvdrimxg0k.1501790905746843


    Custom Firmware For Multiple Vape Devices (Updated 03.08.2017) ⋆ Explicit
    http://explicit.si/en/custom-firmware-for-multiple-vape-e-cig-devices/

    Testuju
    WTK
    WTK --- ---
    ja mam 200pack puff ctvercu za par dolaru a vyhovuje mi:)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    XBAHNO: No nekdo ty rozdly v chuti pozna a nekdo ne, jak jsem rekl u vaty jde hlavne o ty vlastnosti, atik kterej s jednou vatou muze tect s jinym typem bude treba naprosto spolehlivy a naopak, nektera saje a nektera ne. Tohle jsou rozdily ktere treba nekdo kdo vapuje 5 let stejnym stylem nepozna protoze jo na MTL staci obycejny drat a ty vlastnosti vaty take nejsou tak dulezite. Pokud mam slozity drat ktery jedu na DL tak protrebuju aby ta vata mela urcitou savost a stihala to uzasobovat. Proc mam rad DL a velke slozite draty? Protoze mi to tak chutna, take jsem zacinal na MTL s obycejnym dratem ale postupne jsem presel az k DL na 100W ktere jedu ted a u me treba to nema ani moc co docineni s mraky, jde mi o to podani chuti, mam rad hodne hutnou hodne teplou paru protoze mi prijde, ze je ta chut mnohem intenzivnejsi. Vapovani je o chuti, stejne jako jidlo a piti a to take znamena ze ztezi najdes dva lidi co maji radi uplne to same. Stejne tak jako jidlo a piti spoustu lidi neresi, nekdo si vari gurmanske speciality a jiny si koupi dva rohliky a dvacet deka gothaje a je spokojeny. Na svete existuji lidi kteri maji radi Starobrno, chute jsou ruzne a vsechno je mozne.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    XBAHNO: vata z DM obsahuje viskozu..

    a ano, nekdo chutovy bunky ma a nekdo ne :) ja teda starou navlhlou vatu rozhodne poznam
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Jsou veci, ktery ani po 6 letech vapovani nechapu. Treba, proc lidi tak resi vatu. Kupuju si placatou, ale kdyz byla krize(spalenej atik mimo domov), tak i vata sundana z "uchostouru" poupravena do rozumnyho tvaru i nacechranosti funguje k naprosty spokojenosti a nemel jsem zadnou motivaci ji menit az do konce zivotnosti. Vlastne, asi prejdu na vatu z DM a bude taky dobre.
    Nebo proc maj lidi radi clapton a podobny hrozny hromady dratu - prvni potah se to ani nevohreje, pak se to nahreje a nejak to funguje a nakonec strkam do kapsy horkej kus zeleza. Baterky na dranc, chut zadna extra slava, oblaka stredni. Naprotitomu nekolikacivkovy jednoduchy spaced-coil z 0.2 az 0.3mm dratu nikdy nezklamal. Ted jsem testnul twisted drat, dobry, ale nebej k tomu donucenej jednobaterkovou mechanikou, tak bych se s tim neparal.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JUDE: Co se tyce chuti tak se priznam, ze jsem nikdy nepocitil zadnej rozdil v chuti mezi jakoukoli vatou, i kdyz dam cistou bazi bez prichute tak nejakou chut vaty citim mozna prvni dve potahnuti a pak uz nic. Takze vyber vaty je vazne jen o tom jak se komu s cim pracuje a pak o vlastnostech jako je savost a jak se meni behem pouzivani, jak dlouho trva nez se slehne a tak dale.
    Co se tyce toho mnozstvi rekl bych ze je te vaty zhruba tolik co jedno bezne baleni cotton bacon, hlavni rozdil je v tom, ze tohle mas jednu dlouhou snuru takze bez ohledu na to kolik zrovna potrebujes zbytecne toho moc nevyhazuje. Odhadem ten prumer rozdelis na 3-4 prameny podle prumeru spiralek, ja pouzivam vetsinou hodne velke prumery tak ji mam na trikrat a na dual coil ti v pohode saci tech 7cm takze bych to baleni mel na 30 namotani coz myslim neni spatne.
    JUDE
    JUDE --- ---
    WOLFGAR: ja patřim k těm co maj doma hromady koh ge do a muji a jedu nacotton bacon .... ale nekazi se to třeba tomu jednou přijdu na chuť - a btw - je to všcho hezky ale určujici taky může být že je to 70cm "snura" což mi přijde relativně kratky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam