• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    WOLFGAR: Jo, protejkani vs neprotejkani, to je rozdil. Jenze ja jedu kapacky... Ale ta chut? Zadnej komplikovanej drat mi neda tolik chuti jako 4x spaced coil. Testovano mnohokrat - JIKEHO receptury jsou na quadu nekouritelny, musim je redit aby se to dalo. A naopak, moje testnuty smesi nemaj na dual "placatym captonu" zadnou chut, resp. jsou uplne mdly.

    ZVIRATKO: 100% cotton vat je na trhu neurekom, jestli i DM(to byl nastrel) vata nevim. Proc bych se mel bat viskozy? Pali se?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    NEX28XZ: Tak to jsem zvedavej na srovnani s liskou.

    Jinak na FT se obevily zajiave nove ni80 draty
    $10.03 Kuken Tech Nichrome 80 Framed Staple Heating Wire - authentic / 26*2/36 AWG / 0.4mm*2/0.12mm dia. / 0.1mm*0.4mm flat size / 5m (15 feet) at FastTech - Worldwide Free Shipping
    https://www.fasttech.com/...cts/1/10020518/8458804-kuken-tech-nichrome-80-framed-staple-heating-wire
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    One of the BEST Custom Firmware For Multiple Vape Devices RX 2/3 Predator 228 Evic + Games on vape
    https://www.youtube.com/...h?v=7qkSJh0kvAY&lc=z13hy1jwkqiri3tjm04cdlhannjdvdrimxg0k.1501790905746843


    Custom Firmware For Multiple Vape Devices (Updated 03.08.2017) ⋆ Explicit
    http://explicit.si/en/custom-firmware-for-multiple-vape-e-cig-devices/

    Testuju
    WTK
    WTK --- ---
    ja mam 200pack puff ctvercu za par dolaru a vyhovuje mi:)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    XBAHNO: No nekdo ty rozdly v chuti pozna a nekdo ne, jak jsem rekl u vaty jde hlavne o ty vlastnosti, atik kterej s jednou vatou muze tect s jinym typem bude treba naprosto spolehlivy a naopak, nektera saje a nektera ne. Tohle jsou rozdily ktere treba nekdo kdo vapuje 5 let stejnym stylem nepozna protoze jo na MTL staci obycejny drat a ty vlastnosti vaty take nejsou tak dulezite. Pokud mam slozity drat ktery jedu na DL tak protrebuju aby ta vata mela urcitou savost a stihala to uzasobovat. Proc mam rad DL a velke slozite draty? Protoze mi to tak chutna, take jsem zacinal na MTL s obycejnym dratem ale postupne jsem presel az k DL na 100W ktere jedu ted a u me treba to nema ani moc co docineni s mraky, jde mi o to podani chuti, mam rad hodne hutnou hodne teplou paru protoze mi prijde, ze je ta chut mnohem intenzivnejsi. Vapovani je o chuti, stejne jako jidlo a piti a to take znamena ze ztezi najdes dva lidi co maji radi uplne to same. Stejne tak jako jidlo a piti spoustu lidi neresi, nekdo si vari gurmanske speciality a jiny si koupi dva rohliky a dvacet deka gothaje a je spokojeny. Na svete existuji lidi kteri maji radi Starobrno, chute jsou ruzne a vsechno je mozne.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    XBAHNO: vata z DM obsahuje viskozu..

    a ano, nekdo chutovy bunky ma a nekdo ne :) ja teda starou navlhlou vatu rozhodne poznam
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Jsou veci, ktery ani po 6 letech vapovani nechapu. Treba, proc lidi tak resi vatu. Kupuju si placatou, ale kdyz byla krize(spalenej atik mimo domov), tak i vata sundana z "uchostouru" poupravena do rozumnyho tvaru i nacechranosti funguje k naprosty spokojenosti a nemel jsem zadnou motivaci ji menit az do konce zivotnosti. Vlastne, asi prejdu na vatu z DM a bude taky dobre.
    Nebo proc maj lidi radi clapton a podobny hrozny hromady dratu - prvni potah se to ani nevohreje, pak se to nahreje a nejak to funguje a nakonec strkam do kapsy horkej kus zeleza. Baterky na dranc, chut zadna extra slava, oblaka stredni. Naprotitomu nekolikacivkovy jednoduchy spaced-coil z 0.2 az 0.3mm dratu nikdy nezklamal. Ted jsem testnul twisted drat, dobry, ale nebej k tomu donucenej jednobaterkovou mechanikou, tak bych se s tim neparal.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JUDE: Co se tyce chuti tak se priznam, ze jsem nikdy nepocitil zadnej rozdil v chuti mezi jakoukoli vatou, i kdyz dam cistou bazi bez prichute tak nejakou chut vaty citim mozna prvni dve potahnuti a pak uz nic. Takze vyber vaty je vazne jen o tom jak se komu s cim pracuje a pak o vlastnostech jako je savost a jak se meni behem pouzivani, jak dlouho trva nez se slehne a tak dale.
    Co se tyce toho mnozstvi rekl bych ze je te vaty zhruba tolik co jedno bezne baleni cotton bacon, hlavni rozdil je v tom, ze tohle mas jednu dlouhou snuru takze bez ohledu na to kolik zrovna potrebujes zbytecne toho moc nevyhazuje. Odhadem ten prumer rozdelis na 3-4 prameny podle prumeru spiralek, ja pouzivam vetsinou hodne velke prumery tak ji mam na trikrat a na dual coil ti v pohode saci tech 7cm takze bych to baleni mel na 30 namotani coz myslim neni spatne.
    JUDE
    JUDE --- ---
    WOLFGAR: ja patřim k těm co maj doma hromady koh ge do a muji a jedu nacotton bacon .... ale nekazi se to třeba tomu jednou přijdu na chuť - a btw - je to všcho hezky ale určujici taky může být že je to 70cm "snura" což mi přijde relativně kratky
    CUBICULA
    CUBICULA --- ---


    A vítězem tříletého hledání bezproblémového a kvalitního MTL tanku bez motání se stává: KABUKI

    Bere Nautilus a Triton spirálky, neteče, při doplnění se člověk neopatlá, závity jdou krásně, airflow mega, neprská, nebublá, nekondenzuje drží 3ml a je bytelnej.

    Vyzkousel jsem za tu dobu: Nautilus, Protank, Cubis, Egrip, Ego AIO, Nautilus X, Nautilus 2 a další. Všechno vopruz.

    Originál stojí $70, clon z fastechu $13

    Su tak šťastné
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HREBICK: Oooh! Velmi lakave, ja jsem pro. Na tohle si rad cas udelam.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Grover Norquist Thinks Vaping Will Make The GOP Cool (HBO)
    http://www.youtube.com/watch?v=6p8nRMiovvI
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    A co v sobotu?? je tam testing night 80-100 liquidu z celyho sveta ;-) od 16
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HREBICK: No tak co zajit ted nekdy do vapebaru, udelame predavku tech baterek a muzes si tam vyzkouset i tu vatu, klidne ti ji prihodim k pristi objednavce stejne ti jeste dluzim za ty pouzdra.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JUDE: Oproti arsikum ne, koh gen do nebo muji vzdy vyjde bezkonkurencne nejlepe, ja take pouzivam vatu z GB za 1.3$ pytel s deseti archy ale kdo nema tenhle typ vaty rad tak treba oproti treba te cotton bacon vychazi lepe a ta co pouziva Hrebik take neni nejlevnejsi.

    Navic bude spis treba to zkusit jak dlouho to ktere baleni vydrzi, za prve pochybuji ze to jsou presne tri gramy a za druhe je to dost jemna nadychana vata s velmi dobrou savosti, hrubejsi hustejsi vata muze vazit ve stejnem objemu dvakrat tolik a odvest horsi praci nehlede na to ze kazda vatya se lisi mnozstvim odpadu. Mel jsem vatu kde byla suverene pulka odpad, silna slisovana vrstva na obou stranach a jeste arsiky jen 5cm dlouhe takze jeden poruzek nevystacil na obe spiralky.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    HREBICK: lol, stavis si doma teslu? :)
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    par baterek ;-)

    HREBICK
    HREBICK --- ---
    Vape Nyne F5 Cotton V2 for E Cigarette Atomizer Wicking -$10.65 Online Shopping| GearBest.com
    http://www.gearbest.com/accessories/pp_356412.html
    tadle ma 3,6g a stoji 10,65 takze jo to je docela v pohode protože 3g vaty mám třeba na půl roku
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    WOLFGAR: Tvl super! a jen za 2babky! tam ta stoji asi 11...
    JUDE
    JUDE --- ---
    WOLFGAR: no levna moc neni 3g za 1.95$
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam