• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    HREBICK: Báze jsou revolute
    A prodavam to já nejsem pod žádnou firmou ani společnosti
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    DAVEOV: ??? firma? shop?
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    Tak báze revolute o5 na skladě
    1l 3mg 30/70 - 650,-
    1l 3mg 50/50 - 650,-
    1l 6mg 30/70 - 750,-
    1l 6mg 50/50 - 750,-
    1l 12mg 50/50 -1200,-

    Vše originál zabalené a zapečetěné
    Ostrava
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: Cumim co do toh tabákový průmysl investuje aby se snažil prebit cenu fichemy
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: Právě ze půjčí. Když příjdeš na podnikovou prodejnu PM (muzeum tabáku) a uděláš si registraci tak tě bude od několika dnů kontaktovat jejich iqos obchodak a přiveze ti to až domu. Za 200czk ti to půjčí na 5dni + ti strcej dvě krabičky vajglu. Po 5ti dnech si proto zase přijedou :)

    Neskutecná masírka.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: Jop je skvelej. Jak se rozhuli tak je to fajn! Pouzivam obě otevřeny airflow a je to fajn :-) na 6mm vnitřní průměr coz je si myslim max pro tento typ dratu
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: no ještě že tak :D půjčují? no ono to kuřákům pomůže si myslim kor jak píšeš, že to smrdí jak prdel krávy, a nikotinu hafo. takže se nějací najdou.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: Chraň bůh. To mi domu nesmí. Ty kreteni z Kutný hory to normálně půjčují za 2kila na 5dni. Kolega je v KH teď Kazdej den, tak si to od nich půjčil.

    PS. nikotinu je v té nejsilnější verzi fáákt hodně. Vychrupnul jsem jeden vajgl a byl jsem total v prdeli.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: to se dalo čekat. Uz podle toho jak jsem. Ideal par reviews... Snad sis to nekoupil :-/

    ZVIRATKO: 2miliardy za chuť hovězího kaďáku... ale věřím ze se nekdo najde komu to bude chutnat :-)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    COSMY: Chuť nedýmneho tabáku. Domnívám se ze takto chutná přírodně vypěstovaný tabák bez chemikálií. Připomínalo mi to mé mladí, když jsem si zapaloval slámu a dělal ze kourim cigaro. Taktéž se chuť dá přirovnat k lízání kravský prdele :D.

    Za mě prostě hnus. Vyhulil jsem kamosovi jednoho vajgla a už nemusím nikdy více.

    Maj k tomu ještě mentolovou verzi a ta docela ujde dokonce bych jim u te mentolky věřil tvrzení ze pocit z kouření je cca na 80% jako pravý mentolovy LM.
    COSMY
    COSMY --- ---
    SAKALICEK: chuť?!
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    ZVIRATKO: Nechápu to. Baterka na hovno. Jedna dioda, která není na sluníčku vidět. Zůstávají po tobě vajgly a pořizovací cena 1.800,--??

    K nezaplacení.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    SAKALICEK: 2 miliardy dolaru na vyvoj, vis kolik focus groups to testovalo a testovalo a testovalo dokud to stejne chutnalo/nechutnalo uplne vsem? :D
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    Jedním slovem STRAŠNÝÝÝÝ!! + je to navíc hnusný.

    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: to si piš ze otestuju :-)'dik (vypada to na ty fotce fakt luxusně!)

    FEKASON: no je to ras. A baterky tam tečou děsný proudy
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    WOLFGAR: Tak ze tvejch postu je samozrejme poznat ze vis co delas a ze ani takhle ultranizky odpory nemusej bejt nebezpecny. Melo to bejt spis obecny zamysleni nad tim, jestli je vlastne motani na takhle nizky odpory k necemu a jestli je ten rozdil oproti napr 0.25 tak markantni.

    Ale to se me vysvetluje tezko kdyz vapuju MTL only, na 18 wattu :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    FEKASON: No vybouchly ksicht mel 0.04Ohm na mechanice s obycejnou baterkou, ja mam 0.08 Ohm na tribaterkovem regulovanem modu s DNA chipem ktery je obecne povazovany a lety provereny jako nejbezpecnejsi na trhu a napajim to tremi kvalitnimi high drain baterkami. Ale je dost lidi co tech 0.08Ohm pouziva i na mechanice, je to bezny odpor ktery se mota na soutezich ale tam z te baterky udela pet potahu a dava nabitou. Co tim chci rict nebezpecne nejsou nizke odpory samy o sobe ale neznalost pri jejich pouzivani.

    Ale muj osobni nazor je take ze motat pod 0.1 ohm neni potreba a nikomu bych to nedoporucil, jen diky tomu ze jsem opatrny a hlidam si odber, teplotu baterek a pouzivam kvalitni regulovany mod nemam duvod se obavat to otestovat, ale jak jsem rekl, hodilo by se to lepe na vetsi atik, u nekterych zvlast RDTA je ofuk pomerne dlouhy a na podobne draty se vyslovene hodi, dnes jsem ten samy drat v dualu osadil s sesti otockami na Shenray a jsem na 0.11Ohm a diky velkemu ofuku je ten vape i podstatne lepsi nez v tom reloadu na 0.08Ohm. Ale hlavni vyuziti toho dratu je urcite do velkych single coilu, prave do Pharaoh RTA nebo Ammita 25 je naprosto perfektni protoze to jsou atiky kde pri pouziti slabsich dratu pak byva ten odpor zbytecne velky, takhle jsem s Pharaohem na idealnich 0.21Ohm a podani chuti je naprosto bajecne.

    JIKE: Vnitrni prumer 5mm, 6 otocek a je to pro faraona jako stvorene, urcite to zkus az budes mit cas, mam pocit ze tohle je build ktery odtud uz nevyndam.
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    WOLFGAR: Po vsech tech vybouchlejch ksichtech uplne nerozumim motani na 0,08 Ohm ale budz.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: paráda! pokračuj dál!!!
    dneska mi dorazil taky tenhle nichrom, ten samý jak jsi mi psal... tak povídej, jaká je z něj chuť ? jaká mlha, jaká smetana, jaká paráda? :-) a jaký vnitřní průměr? 0,5?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Tak doufam, ze nikoho nenastvu kdyz budu pokracovat spamem doporuceni, uz se tu resilo, ze se pomerne blbe shani masivnejsi draty do velkych atiku. Na Aliexpressu se mi povedlo sehnat premium Ni80 clapton 4x26+38 a vcera dorazil, je to opravdu masivni drat, zatim nejlepsi vyuziti jsem mu nasel v Pharaoh RTA kam sedne perfektne a na 6 otocek ma po vypaleni 0.21Ohm, v dualu jsem ho zkousel dat do Reload RTA kam se veslo otocek jen 5 a jsem na 0.08Ohm takze do dualu bych doporucil jen do opravdu hodne velkych atiku. Vsimnul jsem si, ze odpor nichromu zvlast u tehle masivnich dratu se meni opravdu hodne po vypaleni, stoupne temer na dvojnasobek.


    Dale pak dorazil limitless 5s RDTA a velmi prijemne prekvapil, po velmi slabe 5ce ma 5s podstane lepsi chut a vyborny kombinovany spodni a bocni airflow. Urcite patri mezi nejlepsi chutove RDTA spolu se Serpentem 22 ale ma stejny problem v male kapacite.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam