• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: to se dalo čekat. Uz podle toho jak jsem. Ideal par reviews... Snad sis to nekoupil :-/

    ZVIRATKO: 2miliardy za chuť hovězího kaďáku... ale věřím ze se nekdo najde komu to bude chutnat :-)
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    SAKALICEK: 2 miliardy dolaru na vyvoj, vis kolik focus groups to testovalo a testovalo a testovalo dokud to stejne chutnalo/nechutnalo uplne vsem? :D
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    Jedním slovem STRAŠNÝÝÝÝ!! + je to navíc hnusný.

    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: to si piš ze otestuju :-)'dik (vypada to na ty fotce fakt luxusně!)

    FEKASON: no je to ras. A baterky tam tečou děsný proudy
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    WOLFGAR: Tak ze tvejch postu je samozrejme poznat ze vis co delas a ze ani takhle ultranizky odpory nemusej bejt nebezpecny. Melo to bejt spis obecny zamysleni nad tim, jestli je vlastne motani na takhle nizky odpory k necemu a jestli je ten rozdil oproti napr 0.25 tak markantni.

    Ale to se me vysvetluje tezko kdyz vapuju MTL only, na 18 wattu :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    FEKASON: No vybouchly ksicht mel 0.04Ohm na mechanice s obycejnou baterkou, ja mam 0.08 Ohm na tribaterkovem regulovanem modu s DNA chipem ktery je obecne povazovany a lety provereny jako nejbezpecnejsi na trhu a napajim to tremi kvalitnimi high drain baterkami. Ale je dost lidi co tech 0.08Ohm pouziva i na mechanice, je to bezny odpor ktery se mota na soutezich ale tam z te baterky udela pet potahu a dava nabitou. Co tim chci rict nebezpecne nejsou nizke odpory samy o sobe ale neznalost pri jejich pouzivani.

    Ale muj osobni nazor je take ze motat pod 0.1 ohm neni potreba a nikomu bych to nedoporucil, jen diky tomu ze jsem opatrny a hlidam si odber, teplotu baterek a pouzivam kvalitni regulovany mod nemam duvod se obavat to otestovat, ale jak jsem rekl, hodilo by se to lepe na vetsi atik, u nekterych zvlast RDTA je ofuk pomerne dlouhy a na podobne draty se vyslovene hodi, dnes jsem ten samy drat v dualu osadil s sesti otockami na Shenray a jsem na 0.11Ohm a diky velkemu ofuku je ten vape i podstatne lepsi nez v tom reloadu na 0.08Ohm. Ale hlavni vyuziti toho dratu je urcite do velkych single coilu, prave do Pharaoh RTA nebo Ammita 25 je naprosto perfektni protoze to jsou atiky kde pri pouziti slabsich dratu pak byva ten odpor zbytecne velky, takhle jsem s Pharaohem na idealnich 0.21Ohm a podani chuti je naprosto bajecne.

    JIKE: Vnitrni prumer 5mm, 6 otocek a je to pro faraona jako stvorene, urcite to zkus az budes mit cas, mam pocit ze tohle je build ktery odtud uz nevyndam.
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    WOLFGAR: Po vsech tech vybouchlejch ksichtech uplne nerozumim motani na 0,08 Ohm ale budz.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: paráda! pokračuj dál!!!
    dneska mi dorazil taky tenhle nichrom, ten samý jak jsi mi psal... tak povídej, jaká je z něj chuť ? jaká mlha, jaká smetana, jaká paráda? :-) a jaký vnitřní průměr? 0,5?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Tak doufam, ze nikoho nenastvu kdyz budu pokracovat spamem doporuceni, uz se tu resilo, ze se pomerne blbe shani masivnejsi draty do velkych atiku. Na Aliexpressu se mi povedlo sehnat premium Ni80 clapton 4x26+38 a vcera dorazil, je to opravdu masivni drat, zatim nejlepsi vyuziti jsem mu nasel v Pharaoh RTA kam sedne perfektne a na 6 otocek ma po vypaleni 0.21Ohm, v dualu jsem ho zkousel dat do Reload RTA kam se veslo otocek jen 5 a jsem na 0.08Ohm takze do dualu bych doporucil jen do opravdu hodne velkych atiku. Vsimnul jsem si, ze odpor nichromu zvlast u tehle masivnich dratu se meni opravdu hodne po vypaleni, stoupne temer na dvojnasobek.


    Dale pak dorazil limitless 5s RDTA a velmi prijemne prekvapil, po velmi slabe 5ce ma 5s podstane lepsi chut a vyborny kombinovany spodni a bocni airflow. Urcite patri mezi nejlepsi chutove RDTA spolu se Serpentem 22 ale ma stejny problem v male kapacite.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Tak začínám zjišťovat, že Maxo v12 totálně zkazilo mou radost ze sbírky atíků co tu mám protože ať zkusím cokoli nic není prostě tak dobré jako Maxo, hrozný problém já vím :D Možná, že to vážně až na pár srdcovek všechno prodám, koupím si čtyřikrát Maxo a budu spokojený, minimálně do doby než někdo udělá nějaký ještě lepší velký triple coil. S RBA buildem doporučím všem kteří mají rádi výraznou chuť s hodně hustou šlehačkovitou mlhou ve velkém atíku se slušnou kapacitou i když samozřejmě jako každý tripl žere to jako bagr takže liquid neušetříte a míchání je nutnost, s hotovými liquidy by se to prodažilo navíc právě díky hustotě té páry mne to donutilo přejít z 3mg na 1.5mg. Jedinou nevýhodou je cena, zatím jsem našel nejlevnější za 32 dolarů.

    Pak také nově zkouším Zenith, jeden z nejlevnějších tříbaterkáčů na trhu. Prý je problematické fire tlačítko po delší době tak uvidíme, kvůli umístění na vrchu bude pravděpodobně mnohem náchylnější k protečení liquidu dovnitř ale bral jsem ho právě k Maxu které odmítá uronit kapku i při opakovaném plnění tak jsem zvědavý jestli se objeví stejné potíže na které narazili kluci z vapebaru kteří na něm jedou kapáky.

    A pak tu mám v rámci Nyxu další kousek na prodej než to hodím na FB - pokud by jste někdo měl zájem o Dovpo MVV dvoubaterkáč s potenciometrem v černé barvě (hrubý jakoby pogumovaný povrch) tak dejte vědět. Je to takový odolný pracant, solidní kovová krabička, ideální mod do práce nebo na akce a podobně, po měsíci používání na něm není ani škrábnutí jen jsem ho vyměnil právě za tříbaterkového Zenitha.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Pripominka - Zitra je obvykly minisrazek ve Vapebaru, tak od ctyrech, od peti je tam ochutnavka liquidu tak vsichni kapaky sebou.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    BAAL: Nikdy jsem je nezkousel ale obecne maji smokacke hlavy dost spatnou povest, o tom ze za moc nestoji slycham v kazdem druhem review. Tak bud si kup RBA zakladnu a nebo zkus hlavicky od jineho vyrobce, tfv8 je jeste kompatibilni s hlavickama pro melo 300 a sense blazer 200 z toho to vypada, ze to melo ma lepsi povest. Osobne jsem zkousel jen hlavicky od ijoy ktere tu povest take nemaji spatnou ale nikde jsem nenasel zminku ze by nektere z nich do TFV8 sly takze asi jiny rozmer.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Hoši, zdá se mi to nebo se hlavičky pro TFV8 z gearbestu značně propadly v kvalitě?

    Dřív jsem měl jednu tak cca na měsíc a ted tak na týden. Upozornuju že jsem stará konzerva a jedu pořád stejné příchutě i báze a neexperimentuji.

    Já se snad na stará kolena budu muset naučit motat.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    XBAHNO: Tak to je ono ja jsem zvykly delat potahy tak 5-7 sekund :D Tak to chapu, ze ti velke draty nevyhovuji a nechutna ti z nich, ty jsou delane na dlouhe potahy, na takhle rychly potah se ti to ani nezahreje, tam se maximalne pouziva "purge" tj ze nejdriv fouknes dovnitr tak vterinu a potom teprv tahnes do plic ale i tak to neni idealni.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    ja jedu taky 120w a taham prumer 1.5 vteriny .. preheat mam na 180w na 0.7s :)
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    WOLFGAR: 2s taham jenom, kdyz provokuju velkym mrakem, standartni potah mam 0.6-1s. S tema dirama uplne na max me to vic nez staci.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    XBAHNO: No ony ty pribalene coily byvaji casto pochybne kvality z pochybnych materialu. Ale mozna je to i tim tvym stylem vapovani, ja tu presne ten build co rikas mam, je to takova klasika na mechaniku i kdyz tam z toho tech 120w nevytahnes, jsem to dnes zkusil a ja z toho nevydrzim tahat ani dve vteriny :D Na takhle extreme horky vape ty slozite draty uplne delane nejsou. Akorat mi to prijde ze je to tak horke ze necitim chut vubec zadnou, jen nasladlou lavu :D Takze pokud bych si mel tipnout tak ti ze slozitych dratu nechutna protoze z nich nedostanes takovou teplotu na jakou je tva azbestova huba zvykla na beznych spiralkach, jak jsem rikal no, pro kazdeho je to jine.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Jako RDA pouzivam nebulu, ted jsem poridil nejaky RDTA v sade s mechanikou - k tomu dodali nejaky flat clapton civky, tak jsem je prubnul a opetovne zjistil, ze me to neba. Nebo to neumim poladit, ale na tom sakra neni co ladit, kdyz to zhavi rovnomerne a je to hotova civka a snad vim, kolik dat vaty... A pokud si to chcete zkusit, recept na muj build je naprosto trivialni, na M3 sroub namotam 5z 0.2 316SS dratem, mezera, a zase 5z, na druhej sroub to samy, soupnu to tam, vysroubuju srouby a protahnu vatu. Hotovo 20, airflow na max. Odpor je kousek pres 0.2, nalozim 120W a frcim. Ted teda nenalozim, protoze elektronicky gripy reklamuji/mam na stole rozebrany a vymejslim, kde splasim lepsi tlacitka/mam v hromade elektrosrotu, ale jeste pred dvema tydny jsem to tak delal :-)
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    WOLFGAR: No tak je to ještě hodně nedotáhlý, o hodně míň možností než v lišce, nemožnost nastavení přes komp, hlavně že je tam tetris a flappy bird. K hovnu, hážu zpátky AF.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    XBAHNO: Ha a to jsem si myslel, ze ja mam rad horky vape, tohle musi byt jak vapovani horke lavy ne? Toho Shermana jedu vetsinou tak na 100W, dva obovske fused claptony a naprosto to staci, 200W nepoustim ani do svych triple coilu. Tak to bych uprimne rad nekdy nejaky ten tvuj setup zkusil, obycejnej drat na 120W jsem jeste nevapoval kdyz teda nepocitam 8mi spiralkove hlavy a podobne.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    XBAHNO: Na DL s velkym prutokem vzduchu? V jakem RDA? V zadnem z mych velkych RDA nechutna obycejny drat tak dobre jako slozity drat, jde o velikost te plochy diky tomu vetsi draty produkuji vice hustssi pary a ta lepe nese chut. Co se kapaku tyce tak momentalne dostavam nejlepsi chut z Shermana kde opravdu ten quad fused clapton mam a z trochu mensiho US1 kde mam take fused jen trojjadrovy. A kdyz chut porovnam s goonem a derringerem kde jsem pouzival jen obycejny spaced tak jsem o mile uplne nekde jinde, nejenom intenzitou ale u nekterych slozitejsich mixu jako prave treba Jikuv Rift je ta chut mnohem vic prokreslenejsi.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    100x nebudu psat na internet nalitej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam