• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    WOLFGAR: Sim clem a daní mi to nedošlo, jako jo za jeden aťík 100$ už je dost. Tak asi teda počkám až se něco objeví na ali no.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    NEX28XZ: No prave, plus DPH a vypalny protoze z USA berou skoro vsechno na celnici narozdil od Ciny. Takze ses na 100$ jako nic. A ty klony vetsinou byvaji behem par tydnu takze si moc nepockas, zvlast u tech znamejsich veci.
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    NEX28XZ: No Vgod ho začal prodávat minulej pátek takže nikde neseženeš ani origo kromě jejich stránek natož čekat na klona a těch 45$ by mě fakt netrápilo. Sere mě ale že doprava stojí dalších 40$.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    NEX28XZ: No prave jde o to jestli tam ten komin funguje stejne jak u toho Alpine tak budes upatlanej jeste dvakrat tolik. I kdyz si na to davas bacha aby ti pri plneni nepretekl kdyz se ti tam ta bublinka sekne tak stejne zkoncis u toho ze to na ulici rozebiras a hledas neco cim to pujde prostouchnout. Pro tyhle potreby by ti mozna spis sedlo neco s vetsi kapacitou, starsi limitlessy jsou 5ml a pokud ti nevadi 30mm prumer tak treba Iron maiden pojme 8ml. Ale jestli ten elite chces vyzkouset tak bych vazne spis vzal ten klon, kdyz bude dobrej muzes si koupit i original nebo zjistis, ze tam vazne stejne neni rozdil a budes dal pouzivat klon a kdyz bude na prd a budou s nim potize tak te to tak nezamrzi.

    Jo jinak jeste na ten tvuj pozadavek by stejne dobre jako RDTA fungoval nejaky squonk mod bud s RDA nebo s nejakym mensim RDTA. Nektere rovnou maji squonk center piny (treba Gaia) k jinym se daji dokoupit. Tim by jsi ziskal tu kapacitu bez nutnosti neco dolevat.
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    WOLFGAR: Tak jako určitě nejsem vape master ale stihnul jsem protočit z RDTAček Avocado, Karmu, Azeroth, a ještě pár dalších s tim že i origo Tricktank taky mám a fakt mi nepřijde že by neměl chuť. Nejlepší na chuť pro mě osobně, z výše uvedenejch byl Azeroth ale Tricktank je těsně v závěsu, každopádně všechny zmíněný a vlastně asi obecně všechny RDTA mě tankujou tim že prostě sundáš top cap, naplníš a jak ho tam vrátíš tak ti prostě liquid vyjede kolem. Navíc u Azerotha se ti pára ještě kondenzuje z vnějšku u airflow na top capu což u Tricktanku ne protože má spodní. Klidně oželim trochu tý chuti s tim že budu mít něco funkčního pro daily vaping co budu moct strčit do kapsy a nebudu celej zasranej + navíc prostě na ulici vyndáš nesereš se se sundavánim top capu a naleješ zavřeš lahvičku a hotovo, můžeš otočit i vzhůru nohama a nic ti neteče... žádný šroubování, sundavání. V tom vidim velkou výhodu a chci to prostě vyzkoušet, ta základna mě taky zaujala a celkově se mi ten aťík jak vzhledově tak funkčně líbí... navíc má tenhle aťík ubráno na vzduchu. Co se týče značky VGOD je přepálená a komerčně vyhypovaná, to je jasný. Na druhou stranu je mi to asi jedno, když mě ta věc zaujme tak si jí prostě koupim. RDTAček plněných vrchem si myslim že moc není a když už jo tak jsou na hovno v jinejch ohledech.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    NEX28XZ: VGOD je dost extremne predrazeny, neni moc velky problem sehnat 1:1 klon ktery ani nemusis brat z US. Jinak tech RDTA ktere se daji plnit tak ze tam proste nalejes liquid horem je vic. Mam klon prvniho VGOD RDTA a samotne nic moc chutove, chut se hodne vylepsila az kdyz jsem sundal jejich topcap a dal tam misto toho topcap z goona ktery tam pasuje aby byl AF jak ze spodu tak ze strany. Ale ze by to byl nejaky zazrak... VGOD je podle me typicky vyrobce ktery proste prodava prez reklamu, sponzoruji vaperske akce cimz si ziskali hodne fanousku a sikovnou reklamou si udelali jmeno prestizni spolecnosti ale jejich vyrobky samotne mi nijak uzasne neprijdou, nejznamejsi jsou jejich mechaniky ktere nepouzivam takze tam soudit nemuzu, box mod ktery nedavno vydali je designove a prakticky naprosty pruser za cenu neodpovidajici realite a jejich prvni RDTA je samo o sobe prinejlepsim tezce prumerne. Na cloud chaser RDTA nema dostatek vzduchu, na chut nema... no chut. A od pohledu u toho noveho vidim drobna vylepseni ale nic zasadniho, priserny neregulovany AF zustal... moc bych si od toho nesliboval.

    Pokud chces RDTA ktere se da plnit vrchem a pouzivat v podstate jako RDA tak to je i Sehnray Fillian ktery ma jedinou nevyhodu v celokovovem tele a velke spotrebe vaty, chutove je ale oproti vgodu uplne nekde jinde. Jinak ale nevim jestli bych zrovna RDTA vybiral podle snadnosti plneni kdyz plneni u RDTA je uz takhle hrozne jednoduche a bocni slot je prece jen o dost spolehlivejsi protoze plneni horem ma u RDTA vzdy nejaky zadrhel. Kdyz to je RDA styl kde proste lejes na deck a prebytek steka do rezervoaru hrozi ti, ze ho utopis kdyz to tam nalejes moc rychle. U Fillianu to resi to, ze deck je v podstate jen kriz a kolem vaty je dost mista nicmene to ma i tu nevyhodu ze to je opavdu RDTA ktere musi porad stat, pouzivam ho jako idealni stolni RDTA a mam ho moc rad ale nikam bych ho sebou nebral. Pak mas stejne jak u tohohle VGODu komin, neni to jejich napad tenhle system mel nejznameji starsi Alpine kde me dohanel k silenstvi, v tom kominu se totiz pravidelne udelala bublinka ktera zamezila protekani liquidu do tanku a pokud si to clovek nehlidal a hned si toho nevsiml tak systemem hrnecku var veskery liquid stekl po tom kominu na deck kde samozrejme diky spodnimu AF hned tece ven a parkrat jsem si toho vsimnul az kdyz jsem hezky zalitej celej mod. To je duvod proc hodne RDTA u tohohle typu nema komin ale jen dirku jenze tam je zas problem ze se tam se spoustou lahvicek nedostanes.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: dej vědět jak to přesně dopadlo!

    ANONYMCZE: jj ale jak píše WOLFGAR
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: sám jsem zvědav :)

    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    Unboxing The ELITE RDTA | NOW RELEASED
    https://www.youtube.com/watch?v=X5BwaUyogNI
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    Nemá v plánu někdo z Prahy objednávat na oficial VGOD stránkách?
    Že by jsme se podělili o poštovný?
    Chtěl bych si objednat Elite RDTA ale nechce se mi zamáznout jednou tolik za poštu.
    RDTA plněný vrchem bez sundavání top capu to prostě chci.

    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ANONYMCZE: Jo mas lepsi koupit bud nikotin od nekoho nebo ze zahranici, boostery se nevyplati.
    JIKE
    JIKE --- ---
    jinak komu chutnalo Perino London , tak e-juice ho má zase na skladě v 10ml :-) za cirka 130Kč
    SAKALICEK: jak jsi dopadl s tim paranormalem?
    COSMY
    COSMY --- ---
    WOLFGAR: me spis zajima kde jak dlouho to slo a jesli to bylo ok :D
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    COSMY: Jo, ma to par zadrhelu. Vetsina US shopu nepodporuje international shipping, co se vapovani tyce tak kvuli TPD i par tech co meli driv international ho zrusili nebo zatim vyjmuli celou EU protoze je pro ne zbytecne komplikovany resit presne legislativu v kazde zemi EU zvlast takze treba u atiku a liquidu to je problem. Mody bez baterek se daji coz je asi jedina vec kterou bych z US objednaval, cokoli jineho neni duvod. Pravdepodobnost, ze ti to chytnou na celnici je hodne vysoka, z US mi zatim bez povsimnuti prosel jen jeden malickaty lehky balicek (tricko) jinak vse vcetne balicku kde uz ta tricka byla dve brali a chteli dolozit, zatimco na Cinu kaslou protoze ten objem je nezvladatelny a vetsina toho opravdu jsou ptakoviny za par dolaru a maximalne se jen snazi vybirat telefony tak US, Kanada a vubec zeme odkud se vetsinou objednavaji drazssi veci vyssi kvality jsou pod drobnohledem takze rovnou pocitej i s DPH a celnim poplatkem.
    JIKE
    JIKE --- ---
    COSMY: to neni dym ale mlha :-). Jojo Hřebíček určitě
    COSMY
    COSMY --- ---
    zdar dymu objednaval nekdo neco z US?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Ted jsem resil prvni RTA pro kamarada a napadlo me, ze to je takova obecna zalezitost na kterou jednou za cas narazi kazdy z nas. Pozadavky pro prvni RTA byly jednoduche - musi byt naprosto spolehlive, u novacka se nelze spolehnout na to ze ma stejne zvladnuty wicking jako vy a zatimco novou spiralku mu muzete jednou za mesic namotat vatu si musi umet vymenit sam. Tim jsem vyradil vsechny RDTA ktere prece jen vyzaduji trochu specificke zachazeni kvuli tomu ze je nelze polozit/strcit do kapsy a take vsechny RTA ktere mi treba byt jen jednou protekly. Jen timhle jsem z dobrych 50ti RTA ktere jsem vyzkousel vyloucil hodne velkou cast a dalsi tim kdyz jsem na seznam pridal jednoduchou konstrukci a cisteni a nakonec jsem prihlednul i k cene protoze vetsina novacku nechce zacinat investici v radu tisicu.
    Po tomhle vsem me opravdu prekvapilo jak snadny byl vitez. Bezkonkurence se jim stal Reload RTA, respektive klon od Kindbrightu. Tuhle spolecnost uz jsem tu zminoval, momentalne je snadno mym nejoblibenejsim vyrobcem klonu, vyrabi opravdu kvalitni 1:1 klony za zatracene nizke ceny, mam od nich k dnesnimu dni pet atiku a nedam na ne dopustit. Samotny Reload je super jednoduche RTA, neni moc velke ale zaroven ma moznost bubble tanku pro vetsi kapacitu, nema relugaci privodu liquidu ale nikdy mi neprotekl, ani neukapnul, ma opravdu dobrou chut, jdou do nej spiralky s velkym prumerem do kterych se velmi snadno dava vata. Zkratka pomer vyuziti/vykon nema Reload konkurenci, Kindbright verze stoji krasnych 12/13$, na trhu je i levnejsi od neznameho vyrobce ale doporucim ten Kindbright kde mam tu kvalitu osobne vyzkousenou. Takze kdyz budete premyslet co doporucit zacatecnikovi nebo sami hledat neco jednoducheho a spolehliveho tak Reload muzu doporucit kazdemu DLkari.
    Kindbright Reload Style RTA Silver 24mm Rebuildable Tank Atomizer
    http://www.3fvape.com/...ldable-tank-atomizer-silver-stainless-steel-24mm-diameter.html#.Wct-pMaLnmE

    No a neco novinek, casto se nestava aby me zaujalo nove RTA ale Zeus od GeekVape vypada opravdu zajimave, je to dalsi atomizeru navrzenych recenzenty takze mam velke nadeje, naprosta vetsina tehle projektu je totiz opravdu dobrych, prekvapive jsou ty atiky mnohem lepsi kdyz je navrhuje clovek co vapuje a ma hromadu zkusenosti s ruznym hardwarem, kdo by to byl rekl... Zeus bych ale pochvalil i po designove strance co se vzhledu tyce, uvidime jak bude vypadat hotova verze ale podle renderu je to asi nejhezci tank co jsem zatim videl. Co se vnitrku tyce vypada to jako hybrid mezi OBS Engine a Pharaoh RTA, no uz se tesim.
    Zeus Leakproof RTA | GeekVape | Best RTA /RDTA/ RDA
    https://www.geekvape.com/project/zeus-rta/

    A druha novinka je jako stvorena primo pro me, obrovske 28mm triple coil RTA take designovane youtuberem ktery ma velmi podobny styl vapovani jako ja. Takova silenost tu asi zaujme jenom me a Rohlika ale stejne si to neodpustim. Triple coilu je jako safranu a tenhle vypada zatracene dobre.
    Triple 28 RTA - VANDY VAPE
    http://www.vandyvape.com/detail/Atomizer/45
    JIKE
    JIKE --- ---
    Kdyby místo toho udelali jeste lip predatora

    Jinak Predator s 28mm interní baterie 4600mAh 200W

    Sinuous FJ200 - Wismec Electronics Co.,Ltd
    http://www.wismec.com/product/sinuous-fj200/
    JIKE
    JIKE --- ---
    CUBICULA: zkus v záhlaví e-liquidy Brno tam si myslim ze az na FlavorArt (nekoukal jsem nyní) tak všecko...
    SAKALICEK: na světě se zvyšuje poptávka po VG... proc asi :-)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    :))



    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam