• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    BAAL: Hele Pico je fajn maly jednobaterkac, jde na nej Arctic Fox. Hlavni nevyhoda je ze na nej nedas atik vetsi nez 23mm kvuli tomu krytu na baterky takze zalezi jak velky mas atiky a jaky kouris vykony jestli ti jednobaterkac k necemu bude.
    BAAL
    BAAL --- ---
    Nejakou haluzi pri objednavce z gearbestu se mi dostalo do ruky toto, ma smysl to rozbalit a pouzivat nebo to mam nadelit otcoj k vanocum?

    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    WOLFGAR: Good, dobrý vědět.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Dohadovani s FT jedine prez paypal no, s nimi domluvit vraceni cehokoli je nemozne, vsechny ztracene zasilky z FT jsem zatim musel resit prez paypal a s reklamacemi to bude stejne ale ty 2-3 mesice zaruka je takovy standart a po delsi dobe ti penize nevrati ani pp, ona totiz celoevropska dvouleta zaruka je tak trochu unikat ve svetovem meritku, v Americe je bezna zaruka 3-6 mesicu a delsi zaruky jsou ciste nadstandart. Tak dlouhou zaruku ti neda ani GB i kdyz ve snaze udrzet zakaznika spokojeneho jsou obcas ochotnejsi jit nad ramec toho co musi. Jestli chces dvouletou zaruku nezbylo by ti nic jineho nez ho koupit v cechach kde te bude stat presne dvojnasobek takze je otazka jestli se ti to vyplati vic nez v pripade poruchy si proste koupit z ciny druhy. Nicmene u DNA mas alespon nadstandartni zaruku na chip primo od evolve, vyjde te jen na postovne do Ameriky a zpet, ale je potreba poslat samotny chip.


    HREBICK: Tak dik no :D
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    WOLFGAR: Ty seš úchyl! :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: i když ty reklamace na FT - nic moc, dávají tuším 2 měs? záruku? tohle řešení reklamace je trochu u těchto zařízení na 2 věci. zkušenost máš? na GB jsem něco řešil a tam okay, ale s FT jsem se popotahoval kuli elektonice za 5$... asi 10 mailů aby mi dali slevu na nefunkční věc cca 3-4$. hrůza. GB to bere víc okay, ale i tak dost podobně.. proto bych preferoval to koupit v ČR dražší věci.. elektroniku kor. U atíku se nemá co podělat
    JIKE
    JIKE --- ---
    CARTMAN: jj v pohodě
    WOLFGAR: FT tedy,, tak to si nastavim spam, díky :-) jj na 75 jsem koukal taky. ale stačí 250 myslim na dlouhou dobu jako. a navíc se mi i libi a jdou na to i větší atíky.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Da se nastavit hlaseni slev u veci z wishlistu, ale zas to dost spamuje jak to hlasi kazdej flash. FT ho ma za 105 a na black friday nejspis zas 15% dolu daj tak bys ho mohl mit za 88. Na Ali jsem par levnych za 75-80 nasel ale dost pochybne obchody bez recenzi tak bych to asi neriskoval aby ti pak misto 167 neprisla stara 75ka. Ty jsem ted videl i za 50-60 ale ten chip je hodne zastaraly. Takze asi ten FT a pockat na dobrou slevu.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JIKE: jo asi mas pravdu... ja jen videl slevu nedoslo mi ze jinou nez kterou pises.
    JIKE
    JIKE --- ---
    CARTMAN: černý ano, ale stříbný už není, byl za 77$ (dneska ráno v 6:00)
    u toho černýho nevím jaká by byla sleva, je se slevou nyní a Wolf píše, že to je jen na nezlevněné věci. tohle je flash sale. damn... nebo se pletu?
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JIKE: me to pise 21 pieces left:
    Original Think Vape Finder 167W Mod -$111.75 Online Shopping| GearBest.com
    https://www.gearbest.com/temperature-control-mods/pp_592605.html?wid=21
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: paráda! díky za info. hodně zajímavé, aspon do ceho se poustet nebo ne

    ad GB: asi půl roku koukám na FINDER 167 až bude ve slevě, zrovna včera doktoři na celý den, a večer - vyprodaný za 77$. bych se posr...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Tak slibovane porovnani triple coilu, tedy dvou buildu na Maxu v12 a noveho Triple RTA. V testu neni Azeroth protoze ten svuj uz pouzivam jen jako dual coil, sroubky pevnosti cerstveho blata nevydrzely a jeden takovy zustal v zakladne zasekly na vecne casy, tedy minimalne do doby nez sezenu vrtak s dostatecne malym prumerem.



    Nejhur dopadl vertical na Maxu, i kdyz bych rekl, ze uz mam nejake zkusenosti s vertical buildy na jinych aticich kde mi fungovaly skvele na Maxo se opravdu nehodi, po vsech tech pokusech, jsem dosel k zaveru, ze opravdu hodne zalezi na stavbe te zakladny predevsim na privodu liquidu a atiky ktere vertical nedokazi uzasobovat a kde se liquid nerozprostre rovnomerne se na vertical nehodi, vertical na Maxu tak zvladnul zaroven chutnat lehce pripalene a protekat a sel dolu hned po testu.

    Zato u klasickeho buildu na ktery bylo Maxo V12 zamyslene to uz bylo opravdu tesne. Nakonec bych lepsi chut prece jen priklepl Triplu ale je to o prsa asijske atletky a s nejvetsi pravdepodobnosti to je zpusobene hlavne tim, ze Triple pojmee o trochu vetsi spiralky a tim padem produkuje vice mlhy a tak ma trochu lepsi chut dle meho vkusu Ty vetsi spiralky nakonec nejsou ale o tolik, musel jsem je totiz o jednu otocku zkrtatit, AF u Triplu je totiz pomerne uzky. Celkove bych oba atiky hodnotil vicemene stejne s tim ze kazdy ma nejake drobne vyhody a nevyhody. Do Triplu se rozhodne lepe stavi i vymenuje vata i kdyz ji tam zase padne vice. Zatim se zda take vice odolny proti preteceni i kdyz kontrolu liquidu nema ani jeden, Maxo mi ale uz parkrat velmi lehce pri opakovanem plneni vyteklo a AF krouzek byva vecne upatlany zatimco Triple zustava zatim suchy jak vycpane nemluvne a to i kdyz jsem pri poslednim davani vaty docela skrblil a udelal ji zbytecne kratkou. Ale uvidim co casem, prece jen ho pouzivam jen druhy den i kdyz tak 50ml uz z nej padlo, co jsem ho dostal jede nonstop. Maxo s klasickym buildem a Tripla jsem dnes jel cely den oba a kde zas Maxo boduje je prave kapacita, s tim ze prece jen ma trochu mensi produkci a je o poznani vyssi (prumer maji oba atiky 28mm) musel jsem Tripla dolit dvakrat nez jsem musel otevrit Maxo. To by tak otravne nebylo zvlast kdyz netece ale protoze po kazdem doliti vehementne prska a je treba na par potahu stahnout vykon pri tak castem plneni to zacne byt trochu otravne. Ale i pres drobne nedostatky jsou oba dva atiky super a kdybych se mel rozhodnout jen pro jeden z nich bylo by to velmi tezke rozhodovani a protoze funkce je u obou skvela tak by to asi rozsekl az design a to je vec vkusu.

    Kazdopadne dobre zpravy, druhy Tripl jakoby zazrakem nakonec po mesici putovani po cinskem pobrezi prece jen odletel takze se mozna druheho kousku dockam.


    A zaroven letem svetem nejake dalsi vape info. Gearbest ma listopadovou slevu 20% na jednu jakoukoli objednavku ale nevztahuje se na flash sale, ale je to super pokud mate vyhlednuty nejaky preorder, ja si tak treba poridil krasny dvoubaterkovy VV mod s centerpinem ve stylu SX na 30mm atiky za jeste krasnejsich 30$. Plus 30% na vyrobky Geekvape a VGOD a nejake ty klasicke GB akce.

    11.11 VAPOR PARTY - GearBest.com
    https://www.gearbest.com/...?fgk&utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale

    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Mam ted v jednom maxu klasicky build, ve druhem vertikalky a pak tohle takze mam v planu vsechny vycistit, dat stejny liquid a porovnat ale musis jeste vydrzet :) Kazdopadne vertikalky do maxa opravdu jdou velmi dobre diky te konstrukci jen si zatim nejsem jisty jestli se tim ta chut nejak vyrazne zlepsila. Pak mam take v planu pohrat si s ruznymi buildy v tom Triplu, zakladnu na to ma skvelou, zatim nejsilenejsi napad ktery mam jsou ctyri spiralky nicmene v podobe dvou dvojic aby mi pozitiv i negativ koncily dole. Zkratka je jeste brzy, koupil jsem ho dnes, a navic bych rekl, ze jsem ten build dal zbytecne vysoko zkratka budu zkouset dal a pak podam plne hlaseni :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: porovnání s Maxem v12? A diky za minirecenzi
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Tak muj velmi ocekavany Vandy Vape Triple RTA se asi vazne ztratil v cine jelikoz tracking ukazuje uz treti kolecko po cinskych prekladistich, dosla mi trpelivost a protoze vase nase zakerne otevrela vapeshop v Pocernicich zastavil jsem se tam na kus reci no a protoze Triple nejenom ze meli na krame ale jeste za rozumnou cenu jen o stovku drazssi nez na kolik me vysel z ciny tak jsem si ho vzal.

    Zakladna je krasne obrovska a narozdil od ostatnich triple coil rta se tam uz vejdou poradne spiralky takze jsem tam rovnou nacpal demon coil nerezove fused 3x26/38 trochu roztazene na prumer 3.5mm coz je ve trech na tu zakladnu tak akorat ideal. Prvni dojmy skvele, zatim to vypada, ze prekona me milovane Maxo v12 na pozici meho nejoblibenejsiho atiku a vubec se nebudu zlobit kdyz ten druhy po svem putovani v cine prece jen nakonec docestuje a budu mit dva. Produkuje opravdu extremni mnozstvi krasne slehackovite mlhy a ma podle toho spravne intenzivni chut. A jak se ty spiralky zajizdeji stale se zlepsuje. Po nekolika naplneni si zatim ani neukapnul, jen prvnich par potahu hned po naplneni trochu prska, ale to se proste u takhle velkeho tanku da cekat a neni to nic hrozneho. Jenze par naplneni po par hodinach zkouseni, ano jak se dalo cekat chlasta jako namornik ktery se po sesti mesicich plavby dostal do pristavu, prvni tank jsem z nej vytahnul asi za 15 minut :D Ta kapacita 4ml by chtela trochu rozsirit a doufam ze at uz vandy vape nebo chytri cinani prijdou s bubble tankem nebo nejakym rozsirenim ve stylu Pharaona.

    Jsem si naprosto jisty, ze az si ho Rohlik vyzkousi tak ho bude hrozne potrebovat taky :D ale co se tyce dalsich doporuceni tak se jeste rozepisu az ho budu zkouset delsi dobu. Zatim dilenske zpracovani Vandy Vape je opravdu top kvalita a jedine na co jsem zvedavy jestli vata nezacne po par dnech prosakovat a trochu neprotece. Pokud ne tak ode me ziska deset obrmraku z deseti.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    No Tricks Just Treats - 10% off Site-wide discount- 4 Days Only! Use code: CANDY: FastTech Forums
    https://www.fasttech.com/...s/promotions/t/2558069/no-tricks-just-treats-10-off-site-wide-discount-4
    JIKE
    JIKE --- ---
    JIKE: nikdo nic?
    ZERO: mě se to stalo u pár atíků, a nejvíc co mají na hlavě přímo o kroužek. prostě se smrskne teplotou a mechanickým tlakem, no a pak následně stačí málo a netěsní...
    JIKE
    JIKE --- ---
    Zdar - hele nápad všichni.

    co si udělat Vánoční Tombolu z věcí co nechceme, nechceme prodat, nejde prodat, rádi dáme do Tomboly? - jen nápad...

    házelo by se kostkou a podle výše by byla cena. (nemám ale premiovou verzi Nyxu)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam