• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Tak Crafted uz si nejsem tak jistej, bud se zorsili nebo potrebuji opravdu poradne vyzrat nebo to v tom brne snad pri rozlevani redi. Namichal jsem je po 20% a ted test po tydnu a vsechny tak nejak bez chute, pritom kdyz jsem je michal pred par mesici tak jsem daval jen 15% a byly dobre jen uz si nepamatuju po jak dlouhy dobe jsem je testoval. No dam tomu jeste tak mesic a uvidim, ale nezda se mi to.
    JIKE
    JIKE --- ---
    COSMY: super
    WOLFGAR: přesně jak pises naštěstí custards jsou tam ted za 50-70kc za 10ml
    Crafted říkáš :-] nejaky tip na konkrétní?
    COSMY
    COSMY --- ---
    JIKE: tak ja vzal klasiku čumbery a jiny 50ml a pak sem koukal na FB na nejaky liquidy co vyhrali na vape show v uk ceny :D
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: S karamelem jsem od nich nemel nic, ale za tech devet petek bych se nebal to zkusit. To je duvod proc moc nemam prozkouseny ty prichute kde chteji za lahvicku tri kila nebo prodavaji nejmene tricitky, tam jsem jen takhle nahodne zkusil ty potion magique ktery jsou bajecny ale jinak nic moc, zato u toho isle of custards neni problem si jednu lahvicku vzit jen na vyzkouseni takze popravde me by to vyhovovalo kdyby vic vyrobcu jelo stylem vice redene ale za odpovidajicim zpusobem nizssi cenu navic to rychlejsi zrani je take prijemne, zvlast u tech custardu ktere chteji trochu dele nez ovoce. Ale dobry karamely a puding ma Crafted.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: díky za info Wolfe. ty custardy s karamelem mají dobrý? měl jsi někdy nějaký na srazu nebo máš zbyteček na kapák? :-) 20%-25% se zdá být buť hodně ředěný, nebo víc přírodní. To je otázka...
    já bych si dal dobrej pudink :D

    COSMY: co is verbal? já bych nevěděl co je dobrý
    HOUMLES: to same bych nevěděl za 350£ je dobrý a co není z liquidů
    COSMY
    COSMY --- ---
    HOUMLES: to sem zabar :-P já to měl asi za 100 voci
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    COSMY: sakra, to si sem nemel davat .. uz mam v kosiku za 350 liber
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    COSMY: Brr jeste stesti ze nejsem na hotovky, to bych tam taky nechal majlant, takhle padlo jen 800 na prichute.


    JIKE: Ja mam pocit, ze jsme se o Isle of Custards uz bavili. Mam je docela rad i kdyz na nekterych jejich kolacovkach mi neco vadi i kdyz nevim presne co, myslim, ze to je ta prichut kterou pouzivaji jako maslo ktera ve me evokuje capellu a lak na vlasy. Ale citim to tam jen obcas a rozhodne to nemaji vsechny. Mam od nich opravdu hodne rad Apple of Cin ktere je podle me lepsi a podstatne levnejsi verze strudlu od PJ empire a jeste je fajn Quartermaster's breakfast ktera je takovou sladsi cerealnejsi verzi Death Driveru od Fuu a Pieces of Ape je docela dobra oriskovo/bananovka. Hlavni nevyhoda tehle prichuti je, ze vetsina fakt potrebuje tech 20% a jednu jsem daval i 25% snad. Ale zas maji diky tomu o poznani kratsi zrani nez vic koncentrovane kolacovky a alespon ta cena te nizke koncentraci odpovida. Zas kdyz vezmu, ze i ten PJ empire jsem redil 15% a lahvicka stoji tri kila tak si radsi vezmu isle of custars za devet petek a naredim ho 20%. Plus me tedy ta verze od nich zrovna u toho strudlu chutna vic, ale treba Hrebikovi pry zas vic chutna PJ Empire tak to bude asi osobni preference.
    COSMY
    COSMY --- ---
    Eliquid Vape Shop With Over 1,200 E Liquid Flavours, Vape Kits and Free UK Delivery
    https://www.vapeclub.co.uk/
    dnes otestovano to zas penezenka krvaci :D

    JIKE
    JIKE --- ---
    měl někdo z vás tuhle značku?


    Příchuť Isle of Custards: Avast Ye Custard 10ml | Ejuice.cz
    https://www.ejuice.cz/prichut-isle-of-custards-avast-ye-custard-10ml-12756
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    To me zase ten cerny patek prisel draho :D Po velmi dlouhe dobe jsem diky novemu Gboxu podlehnul squonk manii a krome setu si vzal i tri levnejsi squonk RDA a nakonec i toho zatraceneho Zeuse kdyz byl za 18$. Ale budu se zas muset zbavit casti sbirky aby mi to neprerostlo prez hlavu tak kdyby jste nekdo neco shanel napiste co a dejte vedet, mam vicemene asi vsechno takze sem to vsechno psat nebudu.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE:
    A jeste seznam na zahranicni shopy:

    2FDeal – 10% off with BLACKFRIDAY
    Fasttech – 15% off with THANKS15
    3FVape – 10% off with BlackFriday2015
    Hotecig – 10% off over $100 with 2017BACKF10 (20% over $200 with 2017BACKF20)
    Heavengifts – 30% off with BF2017
    JIKE
    JIKE --- ---
    ten black friday je snad všude

    Černý pátek - 15% sleva na ELIQUID-BRNO.CZ
    JIKE
    JIKE --- ---
    NEVILL: vyloženě, defakto tepou do toho, co jim bere zisky... a to platí i u ostatních odvětví.
    WOLFGAR: včera mi zrovna jeden člověk říkal, že nikdo neví co v tom je. už nemám sílu jim to vysvětlovat..
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    JIKE: Do toho tepou v podstatě všichni. Tabáková lobby protože chce prodat víc cigaret, farmaceutická lobby protože chce prodávat vlastní nikotinové náhražky a stát protože na tom nevybere spotřební daně. E-cigarety jsou prostě nový hráč na trhu kterého tam nikdo nechce...
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JIKE: jeden doktor pry jednou rekl "Stokrat zopakovana lez se stava pravdou"
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: Podle myho zase do toho tepe tabákový lobby. Tohle nahlodavani je nejhorší proste pomluva která ovlivní davy a těžko se pak vyvrací
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Ty cisla jsou uplne vycucany z prstu, cele je to nesmysl, desitky tech pripadu po otrave e-liquidem nejsou ani celosvetove, natoz v CR a umrti jsou celosvetove dolozene asi tri. Otrav nikotinem je vice ale jak spravne podotkl Jike otrava nikotinem je stejne mozna u tabaku nebo ostatnich odvykacich pomucek. A u toho vapingu se na tom promita i trend poslednich let zamerujici se na DL a slabsi pomery, pred par lety byl standart 12-18 a v dnesni dobe jsou nejprodavanejsi liquidy 3ky a spousta firem zacala vyrabet i 2ky a 1,5ky.

    Ale tohle se tu propiralo uz stokrat kdyz jsme mluvili o tom jaky je TPD nesmysl. Kdyby se ty otravy liquidem porovnaly celosvetove se statistikou otrav leky/cisticimi prostredky/barvami a redidly tak ten nepomer bude az absurdni jedne jedno je zhave tema a to druhe nezajimavy fakt. Plus vetsina tady tech nadaci proti rakovine a koureni je primo dotovana farmaceutickymi firmami a tak se tvari jak jsou hrozne proti vapingu a jak je to vsechno stejne svinstvo coz nejlepe dokazuje jak ucelove organizace to jsou a ze ve skutecnosti jsou jim zivoty kuraku uplne ukradene, kdyby nebyly zacali by sami vaping podpovat hned po potvrzeni vysledku vyzkumu royal college of physicians UK.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    SAKALICEK: když si to představím takhle otevřít a vypít pět lahviček liquidu, to by mě teda fakt otrávilo... :-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: 50ml roztoku, ale nepíšou jaké koncentrace nikotinu..
    Spíš je otázka toho, že těch otrav je z těch cíg co se dají dopňovat... (otevře atík a vylemtá liquid?)
    Děcko si bere židli kam chce... hrozný. navíc jak to chutná a voní tak to láká o to víc. (přesně jak to píšou). je to fakt risk to mít někde volně a bez dětské POJISTKY!

    ale dcerka-známá známé měla otravu taky nikotinem a smrtelnou ... ale snědla kus cigára... takže i tak bacha. V mnemonici to vyndali z žaludku... přijeli dost tiptop.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam