JIKE: Pokud se skladuji pri nejake normalni teplote a 20-30% nabiti tak ta degradace je minimalni, to bezne opotrebeni u baterii je pri pouziti a zalezi na dalsich faktorech jak kus od kusu tak teplota pri nabijeni/vybijeni hraje roli. Na druhou stranu se doporucuje mit v rotaci vic baterek i kvuli tomu ze neni dobre je po nabiti hned pouzivat.
A s tim zranim ja jsem si zvykl, ze vetsina veci co micham je uz po tydnu dobra a za ten mesic proste jen lepsi. 90dni... to bych toho musel namichat litr. Tak dlouho mi tu zustavaji jen veci co mi moc nejedou kde proste jen doufam, ze se casem zlepsi. Co mi chutna micham do 100ml lahvicek a vetsinou to stejne dyl jak dva mesice nevydrzi :D To ze po tydnu nema liquid chut skoro zadnou mi prijde dost divne, nejsem si jisty jestli opravdu muze zranim tolik zvyraznit.
ZVIRATKO: S hotovkama jsem na tom uplne stejne, mozna i to 1/5 je prehnane optimisticke. Navic hodne vyrobcu nema vetsi lahvicky uz ani v nulce a treba elemnt mam fakt rad ale dat 7 liber za 10ml... to mi s moji spotrebou vydrzi tak tri hodiny, trochu draha sranda.