JIKE: Skleneny kapatka nesnasim, to bych se svoji spotrebou pulku smeny doplnoval. Ale ja nemam skleneny lahvicky rad obecne, kdyz vezmu v potaz kolikrat mi v praci nejaka ta lahvicka upadne a kolik jich sebou bezne vsude taham a jak by to ve skle vazilo dvakrat tolik... eh ne. Plast je oproti tomu moc pohodlnej a nikdy jsem z nej zadnou pachut kvuli zrani v plastu necitil.
Skoda ze to je hotovka a ne prichut. I kdyz je tam maslo ktere ja nemusim od zadneho vyrobce.
CARTMAN: To neni zverstvo, to jsou specialni plnici lahvicky na squonk mody, neceka se ze jich budes mit 30 pouziva se tak jedna az dve ktery mas u sebe na doplnovani lahvicky ve squonk modu bez nutnosti ji vyndavat, na 3F ji maji za 14$ uz jsem na ni koukal jen bych stejne byl linej to furt vymyvat, ale jinak je to super, v podstate to funguje tak ze mas trojity zavit, siroky na dolevani lahvicky, na nej je nasroubovana odizolovana 510ka kterou naprimo plnis squonkovou lahvicku a na ni je v dalsi vrstve klasickej zobacek. Takze za tech 10-15$ ta cena odpovida, to ze je cena GB preorderu dvojnasobna je taky standart skoro u vseho.