• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: Zatim toho přežil fakt víc než by měl. Tf8 spis už je nějaká povolena... autofire je buď firmware a nebo Liquid v microswitchi
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HARAKOCZKA: Jo tak podobne fungoval uz Fountain a ted je jeste verze od aleadru kde je ta lahvicka do strany, ale delaj ji jen z hliniku misto nerezu takze vzhledove nic moc. Ale u te verze co vymyslel innokin se mi prave libi, ze se ten atik plni jen tahanim. No uvidime, poridim si nejspis vsecyhny tri tak pak muzeme porovnavat :)

    Uz davam dohromady wishlist na stedrovecerni slevy. Zatim to jsou hlavne squonkove RDAcka a nejake draty.

    JIKE: Hmm no nevim to je fakt vsechno na jedno brdo, ja uz smok/wismec uplne ignoruju. Navic tou neznicitelnosti ja nevim, znam spoustu lidi co se jim alien rozpadl nebo u nej zacal autofire. jako neznicitelnej mod si predstavim spis dovpo MVV to je pogumovana kovova kostka na ktery proste nic rozbit nejde, poskrabat nejde, displej nema. Tim muzes hodit o stenu a nic. Ale co se tyce hrubeho zachazeni tak popravde Predator mi v praci upadl asi nejvicekrat a je porad funkcni, sice si odpor nacita jak chce ale to delal i novej. Takze kdyz z neho ten centerpin nevypadl kdyz mi pri plne rychlosti letel na beton z jesterky a jeste chytil druhou o regal tak bych rekl ze pady pri beznem pouzivani ustoji.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: Je fakt ze jsem kdysi hodně michal. Když mi někdo rekne tak mu rad udelam specialtu. Ale teď už nemicham jako dřív.

    Jinak další krabice co se mi líbí. I když mi dost vadi ty titerny barevný displaye s malyma pismenkama...

    Zatim u me vede nezničitelny Alien či Captain padající na beton/asfalt/louže bez známky stresu... ven bych si asi nic lepšího nevzal. Pozn: (Predator by jako první pustil centrpin).

    http://www.gearbest.com/temperature-control-mods/pp_1435549.html
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: az budeš mít Zeus tak tam narvu ten nichrom silene velkej co mas na 5 otocek to akorat vyjde a budeš na 0,15ohmech a parada a na 3,5mm
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    Tohle mi přijde docela zajímavý https://youtu.be/N4WbfSzlthk
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: Cthulhu mod mají něco podobného, ale jdou na to víc po staru...
    Squonk Genius – Squonking on Any MOD – CTHULHU MOD -Top Innovations for Vaping
    http://www.cthulhumod.com/squonk-genius/
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Jo a jeste pro vas mam neco zajimaveho, nesouhlasil jsem tu nedoavno s Jikem co se tyce nedostatku invence ve vapovani, tak tady mame treba neco opravdu inovativniho a dle meho briliantniho. System ktery nejenom umoznuje pouzivat jakekoli novjesi RDA jako RDTA ale zaroven resi dva nejvetsi problemy RDTA - vyteceni pri polozeni/nakloneni a casto nemotorne doplnovani. Cely system je navic na shopech za velmi rozumnou cenu 10-15$.

    Innokin Lift STA Review - Turn a squonk RDA into an RDTA?
    https://www.youtube.com/watch?v=hcxESQsHAqE&t=0s
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    CARTMAN: Tak to nas tu dela vetsina pokrocilych michacu. Pravda vetsina se drzi v rozmezi 3-8 prichuti na jeden mix jen Jike to dotahl i pres 50 (a pak kdo je uchyl, ha! :D ) tady byla otazka na tu vyrobu extraktu a tam je to osemetnejsi.

    Jinak osobne hlavne nevidim duvod proc, aromat je na trhu tolik, ze pochybuji, ze je neco co uz nekdo neudelal, maximalne u bylin je trochu volneho prostoru a pro ty se daji sehnat extrakty jinde, treba fichema nejake bylinne extrakty v PG ma. Navic ty lepsi znacky dokladaji i laboratorni rozbory vsech svych extraktu takze je to jistejsi nez si to sudlit na kolene, treba TPA uvadi kompletni slozeni bez ohledu na to, ze nektere ty prichute proste z tech extraktu maji nektere latky u kterych se vedou spory o jejich ucinku a je to pak uz jen na zakaznikovi jestli je ochotny to risknout nebo zvoli neco jineho. Prave na http://e-liquid-recipes.com/ je treba i seznam varovani k prichutim ktere ty latky obsahuji byt v minimalnim mnozstvi, ale treba i seznam prichuti ktere obsahuji latky neskodne ktere ale maji tendenci zpusobovat praskani plastovych tanku.

    Jo a dorazil Modefined Prism, neuveritelne krasny mod, udelam pak nejake fotky a napisu neco vic, ale chce to videt na zivo.
    GREGI
    GREGI --- ---
    siren 2 je pecka:)

    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    PNXNTDD: nektery lidi michaj existujici aromata do sebe a delaj tim svoje mixy... jak moc zajimavy vyskedky z toho vznikaj netusim
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    JIKE: soxhletuv extraktor maj cinani za cca 20 babek a varny hnizdo mam vlastni. A vakuovou refluxni destilacni kolonu mam taky. Takze me do ni chybi asi tak investovat petikilo a ukecat manzelku, ze je to presne to, co chce mit v obyvaku. Petikilo problem fakt neni, ale ten druhej bod je dost obtizne resitelnej.
    JIKE
    JIKE --- ---
    PNXNTDD: kdysi jsme to tu řešili . Ano jde to ale nemá znáš nikd chemickou laboratoř na extrakty. Tzn musíš vedet jak sobě látky se žně ho uvolňuji a jaké se uvolňuji jaké jsou skodlivemamjakemne v jakých poměrech či koncentracích atp. Spis ne než ano..
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Takovej dotaz.

    Vlastní báze si tady míchá kde kdo.

    A co míchání vlastních aromat ? Zkoušel jste někdo ? Já teda jsem o tom zatím nikde nic moc nenašel a v podstatě ani nevím jak na to - aby to nebylo zdraví nebezpečný.
    JIKE
    JIKE --- ---
    Color Finally! Wismec Sinuous Ravage 230 Kit Review! VapinwithTwisted420
    http://www.youtube.com/watch?v=DX2OSp60PJY
    JIKE
    JIKE --- ---
    LUCKERCZ: Tady na Nyxu nástěnka nahoře tam je hlasování a termíny :-)
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    JIKE: ja myslel kde na nastence =)
    JIKE
    JIKE --- ---
    LUCKERCZ: O tom ještě diskutujeme :-) nejlíp kde mají dobrý jidlo i pití a nevadí jim mlha :-)
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    JIKE: kde? =)
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: No vidis a už nemusím nic vymejslet. A těším se až ochutnam. Pekne si to popis! 1,5litru :-) lepší se
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Tak tahle nocni byla plodnejsi nez ty co mam v praci, namichano 30 lahvicek, padl na to vic jak litr a pul baze a akorat na sraz by melo byt uzrato tak ty nejlepsi kousky budou k ochutnani.
    Poprve jsem michal za pomoci http://e-liquid-recipes.com a zatim je to velmi prakticky nastroj. Nahazel jsem tam vsechna aromata co jsem mel a z nich pak uz jen skladal recepty, samo to vypocita vsechny vahy a pomery a kdyz vam pak na sraze bude neco chutnat tak staci jen poslat link na recept. Lahvicky z GB se zatim osvedcily, krasne se plni, hlavne si nedovedu predstavit, ze je jakakoli sance ze to kapatko tlakem vylitne, jsou tam tak natesno, ze jsem je musel namazat bazi abych je tam vubec dokazal natlacit. Skoda ze nemaji v cernene i tu 120ml verzi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam