MUTOID: Ja bych se u tech lepsich znacek jako je prave treba FUU nebal, a uz vubec ne u tech evropskych vzhledem k tomu, ze EU normy jsou obecne prisnejsi. Ony ty afery ohledne diacetylu, acetylu a acetoinu a tak dale jsou hodne nafouknute ja osobne bych se toho nebal vubec, jedine rizikovejsi muzou byt nejake pochybne liquidy z ciny, ale jinak jsou to ojedinele pripady s minimalnim mnozstvim danych latek a neprukaznou skodlivosti. Jedina studie kde byla nejaka prokazana skodlivost je ten znamy podvrh kde palili vatu a merili splodiny z toho, prislo se na to asi do tydne a navic velmi prekvapive laborka co ten vyzkum delala je napojena na big pharmu, primo na nejvetsiho vyrobce nikotinovych nahrazek v US. Plus je tu jeste fakt, ze i kdyby jsi nakrasne mel v liquidu vsechny tri dohromady tak to furt budes mit stokrat zdravejsi nez cigara ktera jsi kouril X let takze... no vim ze tu jsou lidi co to resi, ale ja osobne vubec protoze mam pocit, ze je tak 99% vetsi pravdepodobnost, ze me zabije tech 10 let koureni nez ten zbytek zivota vapovani.