• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    COSMY
    COSMY --- ---
    zase sem utracel v uk :-)

JIKE
    JIKE --- ---
    CARTMAN: nic, jen únava, mám to občas taky, a potřebuji trknout... :-)
    JIKE: jakože TFV8 když se udělá velký build na hranu rba, tak pak je to taky super, ale musíš tam použít hodně exotickej velkej drát a velký výkon. jakože alien asi 6 otoček na dual velkej na 3,5mm a 90W.. pak chuť je.. ale jakože jsem nějak minulý rok přesedlal na singl coil, a teď dual ale jednoduchý drát :-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    jinak za mě best RTA 2017 (i 2016)

singl:
    ZEUS
    Pharaoh
    Ammit 22
    (OBS Engine NANO, OBS Ace)

Dual:
    OBS ENGINE
    iJoy Captain RTA
    WindForce

Trilp:
    iJoy MAXO RTA verze
    (měl jsem ale jako jediný, ale myslím že to za to stojí :-) )
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JIKE: dobrej napad to me nevim proc nenapadlo :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    CARTMAN: to už taky nevim, ani kdo to říkal, ale pozor na ty co propagují svý tanky... jinak klíčový slova bych použil: best rta 2017
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JIKE: staci mi klicovy slovo a dohledam si to :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    CARTMAN: jop, pár anglicky mluvících ano. za atík to vyhrál ZEUS a za mod nevim, ale řekl bych nějaký DNA 250 co mám v paměti
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    nevite nekdo, jestli nejaky youtuber udelal neco jako "best of 2017"???
    JIKE
    JIKE --- ---
    mám skvělý tip na jednoduchý build ze singl drátu na dual plný chutí a výkonu 0,22ohmu:

Kanthal A1 22GA
    Dual Coil SPACED
    vnitřní průměr 3mm
    8 otoček

70W-110W (BEST 80W)
    (0,22-0,24Ohm) podle délky nožiček
    výhody:
    - levný
    - rychlý
    - tolik se nezasírá
    - nepřepaluje se jako SS316 na VW
    - chuť (paradoxně)
    - jemná pára (jako z hlavy TFV8)
    - rychlý náběh
    - paradoxně to neni exotickej drát, ale obyč singl spaced Drát z Kanthalu A1 za pár korun...
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    ZERO: SS316 0.4mm asi 12 otoček 6mm průměr a odpor 1.25 ohm
    ZERO
    ZERO --- ---
    PAYA_HORRORCORE: co to je za drat prosimte? Dik
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    NX75+ Ammit 22mm :)

SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    tabák jedné cigarety vyjde +- na pět špačků iqose :-$
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    CARTMAN: husty :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    MUTOID: No nevím. Par lidi co znám přešlo z vejpu na iqos.. ještě ze máme má výběr :-)
    Já myslím ze to byl od moriss dobrej tah.
    Jen mám pocit ze je ten vajgl napustenej VG nebo pg? Je to možný?
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    equis má právě jeden nedostatek, není kouř :D a jako kuřák bych chtěl hlavně kouř na druhou stranu je to chuťově a pocitově (nikotynovej kick) jako cigo ... byl jsem ještě nedávno dost na klasických cigaretach a umírněný vejp s relevantní dávkou nikotinu a tabacco flavor je úplně daleko nej... tenhle pokus pana Morrise je fakt jeden z posledních smrtelných zachvěvů :)... imho ;)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    PAYA_HORRORCORE: sila tabakove lobby je v tomhle mocna. Dostanou pro iqos vyjimku do zakona ktera se nebude tykat ecig :DD a dostanou na to lidi co jsou liny resit...

obri mnozstvi lidi chce jen kourit v hospode a ne mit doma alchymistovu dilnu a motat naky draty. ten iqos je pro ne "zdravy koureni" pac to tak rika reklama a jak uz hodne lidi reklo "chutna to podobne jako cigareta" a o to jde strasnymu mnozstvi lidi.
    COSMY
    COSMY --- ---
    ZVIRATKO: me docela laka to testnout ale vzhledem k tomu ze cigo sem nemel tak pulroku tak nevim :D
    sem si zvykl na vetsi hmlu :D
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    Ten IQOS je poslední zoufalý pokus tabákových lobby udržet podíl na trhu kvuli elektronickým cigaretám :D. Pokud provoz cenově vyjde stejně jako cigára je to výkřik do tmy. Když si míchám liquid a vyhulím třeba 10ml za den tak měsíčně to stojí asi 100kč. Navíc borec ve videu řikal že to vydrží jen 14 potahů ten jeden špaček. A ten tabák je prý rozemletý na prášek takže hádám že 50% budou klacky a vymetený vagony. No nic musel sem se vyjádřit :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam