• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    SZANDA: Mám z něj uplně stejné pocity.. elektronika je vážně špička a ovládání taky. Už sis zkusil jinej firmware? Jinak máme verze Z a dělá se verze A a ta je z hliníku tak mám docela nutkání si pořídit ještě tu dokud se dá aspon ze zahraničí sehnat.
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    PAYA_HORRORCORE: Jsem maximálně spokojen, líbí se mi moc zpracování i elektronika, jsem zvědav dlouhodobě. A hlavně ta velikost! A černá je naprosto stejně černá jako Siren, za ty prachy spokojenost. Je vůbec nějaký nástupce, když toto už je "discontinued"?
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    PAYA_HORRORCORE: pecka .. dík!
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    která je vaše nejoblíbenější appka na mixování vlastních ejuice? nějaký tipy? :) Díky!!
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    FEKASON: Pár oprav proběhlo
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    PAYA_HORRORCORE: Ten prostredni Kangertechovskej mod jsem mel, a vydrzel cca tyden a pul. Tobe vydrzel dyl? Vzhledem k tomu, ze byl pak vsude ve slevach okolo 400 korun bych tipoval ze to byla nejaka zasadnejsi chyba :)
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    SZANDA: No vidiš ho :D... Tak jak to valí?
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    Tak je doma :-)

nastavení až běda, displej parádní, ovládání díky dvěma tlačítkům navíc výborné, váha vzhledem k rozměrům obrovská, TCR funguje skvěle, jen se nastavuje v procentech, což nechápu :-)
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    Evoluce :D ... akorát sem měl ještě OBS crius na tom Kbox mini platinum ale ten sem rozbil :)

WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: No ma to svuj duvod, s centrovanym pinem pak na nej das 30mm atik ale i tak tech tribaterkovych modu s centrovanym pinem neni milion ale asi tak... tri. Jinak co se dvirek tyce tak prave ja mam ty bocni dvirka nejradeji, kdyz jsou dobre udelane a nejsou tam jen dva miniaturni magnety tak se na nich nema co rozbit zatimco ulomenych pantu a ohnutych spodnich dvirek uz jsem videl hromadu. A vazne nevim jak z toho ty baterky tahate, ale me nikdy nic izolaci neservalo, normalne pouzivam tu stuhu co tam na to vyndavani baterek je. A osobne tribaterkace pouzivam asi nejvic. Sice taky nejedu 200W ale i na tech 120W uz ti dvoubaterkac moc dlouho nevydrzi, dva tribaterkace mi vydrzi akorat na den v praci a to ze je to o trochu tezssi je mi uplne sumak, kdyz sebou budu mit dvoubaterkac tak zas budu navic tahat nahradni baterky a stejne si vahove nepomuzu tak co.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JIKE: v pohode :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    CARTMAN: U me to tak obcas je :-) sry
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JIKE: aha ja ze jsme reagoval na tenhle mod a tvoje odpoved mi nejak vubec nazapadala do kontextu :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    CARTMAN: Ne nemám. I když teď často jedu od 30-60w na singl tak by mi to stačilo. Ale me se moc nelíbí design. Být je třeba dobrý mechanicky. Chip v pohodě
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JIKE: ty mas ten
    Think Vape Ranger 75C TC Mod -$89 Online Shopping| GearBest.com
    https://www.gearbest.com/temperature-control-mods/pp_1037402.html?wid=21

?
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: ty co mají krmění zespodu jako to nový RX apod, tak ty šoupací dvířka sotjí zaprd, těžký prd. vyjímka je CUBOID 200, kde jsou dobře zašupovací s jiným systémem. Ale u jiných jako třeba MAXXO od iJoy tak tam je dole prostě díra, blbě to drží, a systém je na 2 věci. To tě asi minulo a to je dobře. jak píšeš k výkonu to fakt na 2 baterky stačí, ale ty 3 jak má Hřeb a Wolf, tak to vydrží na 3 kor s DNA250 prostě dýl.
    CARTMAN: čip je lepší než u smoků stejný doby. ergonomie je dobrá, ale na větší pracky, víc Ti řekne Wolf či Zvířátko, uložení baterek mi šlo ztuha, ovládání super, dvířka drží velmi lehce. Co říkáš na Cuboid 200 ? s ochranym pouzdrem - silokonovym tam sedí i 25mm atíky, jinak bez pouzdra 22mm a jde na to liška. nemá ale balancer, ale nabíjí.. ergonoime je větší než u kůpora- je menší
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    WOLFGAR: to chapu. nezajima me recenze kvuli cipu ten mi je jasny ze je vsude stejny. zajimy me ergonomie, ulozeni baterek, ovladaci prvky, dvirka atd... kazdopadne si asi tedy jeste chvilku pockam no :)

diky za info
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: Prism bych s tim nesrovnaval, Koopor je proste jinej. Tribaterkovejch trojuhelnikovejch modu je milion, vsechno na jedno brdo.
    Ja teda osobne nevidim v tribaterkovejch modech smysl - je to zbytecne velky, 200W jde i na 2 baterky a nikdo to stejne realne nepouziva (ja nejvic kouril na 150W), ze by to vydrzelo na ty baterky dyl me neprijde a snad vsechny rvou z baterek izolaci. U 2baterkovyho modu se to tam proste soupne zespodu a je to, 3 baterkovy maj snad vsechny dvirka (nebo si nevzpominam ze by neco melo krmeni zespoda...)
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    SHIMEREC: je to fajn zarizeni, docela presny (TC), nezere to moc baterky
    taky je to ale hodne tezky a nenabiji to baterky (tzn. krome ultratezitka budes nosit jeste nahradni baterky).
    Jo a priprav se na to ze kdyz ti spadne na zem atikem dolu tak to fakt boli, je to tak tezky ze se vzdycky neco ulomi nebo ohne...
    Vzhledem k cene ale neni co resit - svyho casu se to dalo poridit za 800-900Kc z ciny, predpokladam ze dneska se to da koupit i levneji, za ty prachy rozhodne nic lepsiho nekoupis.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SHIMEREC: Je to dobry mod, jeden z mala "placatych" tribaterkacu. Ma opravdu dobry chip a diky tomu, ze narozdil treba od DNA umoznuje nastaveni a doladovani odporu se na nem do jiste miry da dosahnout TC na nichromu s tim kanthalem si nejsem tak jisty, tam je to spis castecna iluze TC ale na tom nichromu jsem z nej opravdu TC dostal ovsem jen v hodne omezene mire. Taky je obrovskej a tezkej a vypada jak retro radio ale to se mi na nem libi, dost toho vydrzi, ale ma jednu velkou nevyhodu kterou jsou hodne mizerne dvirka na baterky, nejdriv se mi samovolne otviraly a viklaly a pak mi vypadl jeden magnet a kdyz jsem ho tam daval zpatky pretocil se mi v prstech a zapadl tak pevne ze uz jsem ho ven nedostal a dvirka odpuzoval, nastesti ne moc protoze ty magnety jsou hrozne slaboucke tak jsem to nakonec vyresil vinylovou paskou kterou mam spodek modu omotany a kdyz vymenuju baterky tak ji jen stahnu. Nevypada to nejhur, ale je to otava, nekdy az budu mit cas tak ten magnet vyvrtam a asi tam rovnou dam nejake silnejsi. Naopak wrap baterky jsem v nem jeste neroztrh, asi je vytahuju jinak nez Jike. Jinak jsem ho videl vystaveny v nekolika prodejnach vasi cigarety takze tam ti ho klidne daji i osahat a muzes si zkusit jak moc ti ten pohyb dvirek bude vadit nebo doraz na sraz a ukazu ti ten svuj.

Nicmene pokud chces tribaterkac s dobrym chipem a nejde ti primo o tu funkci nastavovani odporu tak souhlasim s Jikem, ze jsou lepsi kousky. Modefined Prism sezenes kolem 40$ a je to o poznani mensi, kompaktnejsi a obecne modernejsi tribaterkac.

CARTMAN: Think Vape jsou s updatovanim svych stranek dost laxni, par svych modu tam nemaji dodnes takze bych to neresil a pokud to je novinka tak recenze nebudou. Obecne co se tyce DNA modu tak na youtube malokdy najdes vic recenzi krome tech nejproflaklejsich, asi nikoho moc nebavi delat porad dokola recenze na mody se stejnych chipem. Nemyslim si, ze by to byl nejaky falsifikat nebo tak, design je typicky Think Vapovsky a jelikoz nove prirustky na FT a 3F sleduji pravidelne (na GB ne, nemaji zadny poradny filtr na vape novinky) tak to ze se to nejdriv objevi na shopech a pak teprve se o tom zacne mluvit je zcela bezna praxe.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam