SHIMEREC: Je to dobry mod, jeden z mala "placatych" tribaterkacu. Ma opravdu dobry chip a diky tomu, ze narozdil treba od DNA umoznuje nastaveni a doladovani odporu se na nem do jiste miry da dosahnout TC na nichromu s tim kanthalem si nejsem tak jisty, tam je to spis castecna iluze TC ale na tom nichromu jsem z nej opravdu TC dostal ovsem jen v hodne omezene mire. Taky je obrovskej a tezkej a vypada jak retro radio ale to se mi na nem libi, dost toho vydrzi, ale ma jednu velkou nevyhodu kterou jsou hodne mizerne dvirka na baterky, nejdriv se mi samovolne otviraly a viklaly a pak mi vypadl jeden magnet a kdyz jsem ho tam daval zpatky pretocil se mi v prstech a zapadl tak pevne ze uz jsem ho ven nedostal a dvirka odpuzoval, nastesti ne moc protoze ty magnety jsou hrozne slaboucke tak jsem to nakonec vyresil vinylovou paskou kterou mam spodek modu omotany a kdyz vymenuju baterky tak ji jen stahnu. Nevypada to nejhur, ale je to otava, nekdy az budu mit cas tak ten magnet vyvrtam a asi tam rovnou dam nejake silnejsi. Naopak wrap baterky jsem v nem jeste neroztrh, asi je vytahuju jinak nez Jike. Jinak jsem ho videl vystaveny v nekolika prodejnach vasi cigarety takze tam ti ho klidne daji i osahat a muzes si zkusit jak moc ti ten pohyb dvirek bude vadit nebo doraz na sraz a ukazu ti ten svuj.
Nicmene pokud chces tribaterkac s dobrym chipem a nejde ti primo o tu funkci nastavovani odporu tak souhlasim s Jikem, ze jsou lepsi kousky. Modefined Prism sezenes kolem 40$ a je to o poznani mensi, kompaktnejsi a obecne modernejsi tribaterkac.
CARTMAN: Think Vape jsou s updatovanim svych stranek dost laxni, par svych modu tam nemaji dodnes takze bych to neresil a pokud to je novinka tak recenze nebudou. Obecne co se tyce DNA modu tak na youtube malokdy najdes vic recenzi krome tech nejproflaklejsich, asi nikoho moc nebavi delat porad dokola recenze na mody se stejnych chipem. Nemyslim si, ze by to byl nejaky falsifikat nebo tak, design je typicky Think Vapovsky a jelikoz nove prirustky na FT a 3F sleduji pravidelne (na GB ne, nemaji zadny poradny filtr na vape novinky) tak to ze se to nejdriv objevi na shopech a pak teprve se o tom zacne mluvit je zcela bezna praxe.