• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    WOLFGAR: to chapu. nezajima me recenze kvuli cipu ten mi je jasny ze je vsude stejny. zajimy me ergonomie, ulozeni baterek, ovladaci prvky, dvirka atd... kazdopadne si asi tedy jeste chvilku pockam no :)

diky za info
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    WOLFGAR: Prism bych s tim nesrovnaval, Koopor je proste jinej. Tribaterkovejch trojuhelnikovejch modu je milion, vsechno na jedno brdo.
    Ja teda osobne nevidim v tribaterkovejch modech smysl - je to zbytecne velky, 200W jde i na 2 baterky a nikdo to stejne realne nepouziva (ja nejvic kouril na 150W), ze by to vydrzelo na ty baterky dyl me neprijde a snad vsechny rvou z baterek izolaci. U 2baterkovyho modu se to tam proste soupne zespodu a je to, 3 baterkovy maj snad vsechny dvirka (nebo si nevzpominam ze by neco melo krmeni zespoda...)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SHIMEREC: Je to dobry mod, jeden z mala "placatych" tribaterkacu. Ma opravdu dobry chip a diky tomu, ze narozdil treba od DNA umoznuje nastaveni a doladovani odporu se na nem do jiste miry da dosahnout TC na nichromu s tim kanthalem si nejsem tak jisty, tam je to spis castecna iluze TC ale na tom nichromu jsem z nej opravdu TC dostal ovsem jen v hodne omezene mire. Taky je obrovskej a tezkej a vypada jak retro radio ale to se mi na nem libi, dost toho vydrzi, ale ma jednu velkou nevyhodu kterou jsou hodne mizerne dvirka na baterky, nejdriv se mi samovolne otviraly a viklaly a pak mi vypadl jeden magnet a kdyz jsem ho tam daval zpatky pretocil se mi v prstech a zapadl tak pevne ze uz jsem ho ven nedostal a dvirka odpuzoval, nastesti ne moc protoze ty magnety jsou hrozne slaboucke tak jsem to nakonec vyresil vinylovou paskou kterou mam spodek modu omotany a kdyz vymenuju baterky tak ji jen stahnu. Nevypada to nejhur, ale je to otava, nekdy az budu mit cas tak ten magnet vyvrtam a asi tam rovnou dam nejake silnejsi. Naopak wrap baterky jsem v nem jeste neroztrh, asi je vytahuju jinak nez Jike. Jinak jsem ho videl vystaveny v nekolika prodejnach vasi cigarety takze tam ti ho klidne daji i osahat a muzes si zkusit jak moc ti ten pohyb dvirek bude vadit nebo doraz na sraz a ukazu ti ten svuj.

Nicmene pokud chces tribaterkac s dobrym chipem a nejde ti primo o tu funkci nastavovani odporu tak souhlasim s Jikem, ze jsou lepsi kousky. Modefined Prism sezenes kolem 40$ a je to o poznani mensi, kompaktnejsi a obecne modernejsi tribaterkac.

CARTMAN: Think Vape jsou s updatovanim svych stranek dost laxni, par svych modu tam nemaji dodnes takze bych to neresil a pokud to je novinka tak recenze nebudou. Obecne co se tyce DNA modu tak na youtube malokdy najdes vic recenzi krome tech nejproflaklejsich, asi nikoho moc nebavi delat porad dokola recenze na mody se stejnych chipem. Nemyslim si, ze by to byl nejaky falsifikat nebo tak, design je typicky Think Vapovsky a jelikoz nove prirustky na FT a 3F sleduji pravidelne (na GB ne, nemaji zadny poradny filtr na vape novinky) tak to ze se to nejdriv objevi na shopech a pak teprve se o tom zacne mluvit je zcela bezna praxe.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SHIMEREC: proč ho vlastně chceš? jestli chceš 3 baterkáč, jsou lepší, jde-li o cenu a 3 baterkáč pak lepší zvolit třeba novější s nabíjením. Ale to poradí asi nejlíp 3 baterkový král Wolf
    JIKE
    JIKE --- ---
    CARTMAN: to bude nějaká uplná novinka , a kolikrát to lost Vape nemá na stránkách a už to má FastTech dřív než GB...
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    dokazal by mi nekdo rict co je tohle?

Think Vape Ranger 75C TC Mod -$89 Online Shopping| GearBest.com
    https://www.gearbest.com/temperature-control-mods/pp_1037402.html?wid=21

nevidim na to pod timhle nazvem zadnou recenzi jen cinsky shopy... ani ofiko web to neukazuje jako produkt... jsem z toho mana jelinkova
    JIKE
    JIKE --- ---
    SHIMEREC: WOLFGAR ho nyní má a i Zvířátko :-) sice nemá interní nabíjení a žere wrapy baterií, ale má dobrou elektorniku a "umí" TC i na Kanthalu :D víc poví kluci Ti ho měli déle
    SHIMEREC
    SHIMEREC --- ---
    Zdar vapeři
    přemýšlím o koupi Koopor Primus, rád bych znal jeho přednosti a nedostatky, určitě zde bude nějaký uživatel co sním má zkušenost ;). dík.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    MUTOID: Vic vapovat urcite, ale podle statistiky take znatelne mene kourit, oni tam ty omezeni spis protlacuji na zaklade logiky nejdriv zacnou vapovat a z toho pak kourit a brat drogy a hrat automaty a tak dale coz je samozrejme nesmysl. Jak se pomalu ukazuje realita je takova, ze treba zkusi vape, ale kourit uz nezacnou, proc by zacinali kdyz maji stejne cool a mnohem mene hnusnou variantu, ze.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    WOLFGAR: za další v US je vape daleko populárnější a tak i boj silnější :) ... koupíš ma benzine normálně pera na jedno použití a i dětska jsem viděl vejpovat daleko vic
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Vidite proc si vlastne neudelat vlastni best of 2017, dobry napad tak ja take prispeju Wolfovym best of, mam rad vysoke vykony, hustou mlhu a hodne chuti takze tomu bude samozrejme odpovidat i to best of, prece jen nikomu nebudu davat rady na MTL a jednobaterkove mody kdyz sam jsem uz par let nic takoveho nepouzil (I kdyz ted jsem byl zakerne povysen tak mozna neco hodne nenapadneho dam dohromady do kanclu na tajnacku)

Wolfuv the best of 2017 vape seznam

RTA - Single coil

Geekvape Zeus - Jenom jedno misto protoze dle me Zeus proste nema konkurenci a neexistuje duvod proc si koupit jakekoli jine single coil DL RTA. Zeus ma krasny design, rozumnou velikost, metodu doplnovani liquidu jakou bych si pral u vsech svych atiku, skvelou chut, krasne jemny a plynuly pruchod vzduchu a uzasnou schopnost nikdy neprotect at s nim budete delat cokoli. Hrozne me rozmazlil tim, ze najednou muzu atik otevrit a dolit kdy se mi zachce a nemusim cekat az bude prazdny jako u vsech tech GTA ktere jsem posledni dobou pouzival. Do prace kde chci hlavne no-nonsense tank ktery proste bude naprosto spolehlive fungovat cely den bez udrzby je Zeus skvely.

RTA - Dual coil

Geekvape Ammit dual coil - Dual Ammit me ze zacatku trochu zklamal prumernou chuti, potrebuje hodne specificky build aby totiz chutnal opravdu dobre a ten se mi povedlo objevit az na treti nebo ctvrty pokus. Ammit ma rad velke exoticke spiralky (stejne jako ja) a se svou obrovskou zakladnou je idealni pro siroke draty jako je staple nebo siroke alieny, fused claptony a juggernauty a navic ma rad velke prumery, 3.5mm je minimum 4mm ideal. Poslednim zadrhelem je pak umisteni spiralek, vapersky instinkt radi hezky tesne na deck, co nejbliz privodu vzduchu jenze ammitovi mnohem vice vyhovuje spiralku zvednout a posunout vic na stred hezky pod komin. S timhle buildem se pak ke konci roku stal ammit mym oblibencem, dokonce jsem si koupil druhy a pouzival ho casteji nez me oblibene triple coily prave diky te prakticke strance. Stejne jako Zeus je i Ammit dual coil vyborny tank do prace, diky liquid controlu se da otevrit kdykoli, ma velkou kapacitu a je to takovy bezproblemovy pracant.

Reload RTA (kindbright clone) - Reload jsem tu uz doporucoval, je to idealni maly dual coil v pomeru cena/vykon. Za nejakych 12$ ziskate perfektne udelany spolehlivy dual coil RTA. Je to asi jedine GTA bez regulace liquidu ktere mi letos ani jednou neproteklo. Podle me idealni RTA pro nekoho kdo jich nema 80 jako... ehm... nekdo koho... neznam. Tim chci rict, ze to je skvele dokonale prumerne RTA, zastane praci, ma dobrou chut, neni ani moc velke ani moc male, je levne, snadno se na nej stavi a neni na nem nic uzasne specialniho ale take nema zadnych nedostatku.

A kdyz uz Jike fixluje s Enginem z roku 2016 tak se pridam take s jednou pro me dosud neprekonanou vzpominkou na minulost a tou je
    Wotofo Conqueror Mini - Je bezkonkurencne nejlepsim malym dual coilem a je opravdu mrnavy s 22mm prumerem a 2ml kapacitou. Ale snadno se doplnuje a narozdil od obcas problematickeho vetsiho predchudce opravdu nikdy netece takze neni problem malou kapacitu doplnovat. Ma genialni deck u ktereho je hrozna skoda, ze jej wotofo uz nikdy znovu nevyuzilo, funguje s minimem vaty a ta kotelna je vetsi nez ma u 22mm zakladny pravo byt takze se do toho mrnaveho drobecka vejnou prekvapive velke spiralky, 4mm prumer by asi nikdo u tohohle atiku necekal ale mam je tam a funguji skvele. Na Ali se da porad sehnat kolem 10$ a za tu cenu je to skvely kauf pro kazdeho.

RTA - multicoil

Vandy Vape Triple RTA - Dobry triple coil, skvely quad/penta coil a jedno z mala RTA ktere podobne silene buildy umoznuje. Pokud bcyh mel hodnotit jen chut a produkci mlhy tak Triple vyhraje na cele care a necha veskerou konkurenci daleko za sebou. Triple orpavdu ma nejlepsi chut, zvlast s temi buildy ktere jsem zde ukazoval opravdu nema konkurenci jenze ke konci roku jsem si uvedomil, ze zdaleka neni moje nejpouzivanejsi RTA a ze sebou ammita taham prece jen mnohem casteji. Triple totiz ma skvelou chut ale take vyzaduje neustalou pozornost. GTA bez regulace liquidu potrebuje specificke zachazeni aby neteklo takze je treba napriklad pred doplnovanim atik vytahnout pekne do sucha, velmi peclive dbat na to aby clovek pri plneni neprelil a to neni snadne kdyz vezmemem v potaz velmi malou 4ml kapacitu kterou s pentacoilem stahnu bez problemu za 10minut. Vymena vaty na peti spiralkach take chvilku zabere a na me pripravy typu za 5 minut jdu do prace a nemam co vapovat take neni idealni. Takze verdikt mam Triple opravdu zatracene rad a nelituju toho ze mam dva ani nahodou ale zatim je to spis muj vikendovy atik na doma a stale pevne doufam, ze se na trhu objevi bubble glass ktery by navysil tu nesnesitelne malou kapacitu.

Ijoy Maxo V12 - Trispiralkova RBA zakladna do jinak hlavoveho atiku byla po vetsinu roku mym favoritem, dobry pul rok jsem vapoval minimalne jedno, casteji dve Maxa permanentne, doma mam tri, ale posledni dobou co jsem se vratil z nemocenske do prace uz ho prece jen pouzivam mene a duvody jsou vicemene podobne jako u Triplu, v praci chci neco bezproblemoveho a bezudrzboveho a nejspis me po tom pul roce uz taky to s*ani s GTAckovymi atiky prestava bavit, stejne jako vetsina GTA ani maxo vam pri spravnem pouzivani nikdy uplne neprotece ale stejne jako vsechny GTA je po par doplnenich dole kolem AF upatlane jak decko v cukrarne. Tak proc tu Maxo je no protoze stejne jako ten triple ma chut a produkci pary ktere dvojspiralkove RTA proste nemuzou konkurovat, oproti Triplu je na tom take o trochu lepe s kapacitou a porad mam ten atik vazne zatracene rad a i kdyz asi jedno prodam tak ty zbyle dve u me uz urcite zustanou na trvalo.

RDA

Sherman RDA (kindbright clone) - Mam rad velke atiky a RDA nejsou vyjimkou, Sherman ma na 28mm opravdu prekvapive skvelou chut, vetsi cast roku jsem ho tahal sebou na vsechny ochutnavacky a ted s nim zacinam squonkovat takze se dalsiho vyuziti urcite jeste docka a laka me nakup druheho cerneho bratricka.

Geekvape Radar RDA - Trochu s nadsazkou protoze ho mam jen par dni, ale tak pozitivne me prekvapil, ze si tu zminku neodpustim. RDA ktere nedostalo moc pozornosti protoze se objevilo v kitu s Gboxem 200 a tak ve vetsine recenzi bylo uplne zastinene dlouho ocekavanym modem je mnohem lepsi nez jsem cekal. Krome nudne klasickeho bocniho AF ktere jsem mu puvodne pricital totiz nabizi i alternativu kde bocni AF omezi je na malou skvirku uprastred ale otevre druhy malicky slot primo nad ni, pokud se spravne umisti spiralka tak aby ten vetsi slot byl pod ni a ten maly sel primo na stred tak ma Radar mnohem mnohem lepsi chut nez jsem cekal.

Mad Dog RDA (clone) - Pomerne jednoduche RDA ktere jsem si koupil na squonkovani a prekvapilo hodne dobrou chuti, lepsi nez bottom AF RDA ktere jsem bral zaroven s nim.

Mody

Modefined Prism - Neuveritelny mod v pomeru cena/vykon a jeden z nejlepsich chipu na trhu kteremu k dokonalosti schazi jen vlastni forma escribe aby umoznoval nejake pokrocilejsi nastaveni. Ale treba balancni nabijeni se zda byt lepsi a presnejsi nez u DNA navic po celou dobu nabijeni ukazuje individualne stav vsech tri baterek. Displej je jednoduchy a prehledny a design a provedeni Prismu je skvele. Chce ho to videt v realu, je to hrozne krasny mod k tomu navic centrovany 510 pin takze bez problemu pojme 30ky. Zkratka pokud chcete opravdu kvalitni mod a nechce se vam davat penize za DNA/Yihi tak Modefined je ta nejlepsi volba a komu tribaterkac prijde moc velky dvoubaterkovy Sirius sice nevypada tak hezky ale chip ma stejny.

Vapecige Creator 250 - Zastupce z rady VV modu i kdyz na trhu je i DNA 75 a plne regulovatelna 200W verze. Take krasny mod, dobre udelany s neuveritelne festovni 510 a dobrym designem ktery zvladne vetsi atiky, hrozne pohodlny do ruky a s velmi dobre vymyslenym umistenim baterek. VV verze ma navic opravdu velmi dobry citlivy potenciometr.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: vypadá to tak
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: vypadá to tak
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HARAKOCZKA: Je to ocividne kampan jednoho z tabakovych koncernu a jako takovou bych rekl, ze nema moc cenu to vubec resit. Podobne jako v EU reklama na tabak je v US hodne omezena, ale nacpat prachy do kampane utocici na konkurenci tabaku jim nic nebrani tak proc by toho nevyuzili. Nema cenu se nad tim pozastavovat vic nez nad kteroukoli jinou reklamou zvlast kdyz je to takova snuska naprosot evidentne lzivych tvrzeni, radoby fakt vycucanych z niceho a dokonalych demagogickych nesmyslu, ze by to vesele mohlo konkurovat nekterym predvolebnim kampanim tak muzeme leda tak dumat nad tim co z toho je vetsi svinstvo.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    LUCKERCZ: taky mi to tak přišlo. Akorát tedy ten člověk co to sdílel na reddit, tak psal, že v USA k tomu běží i reklama v TV...
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    HARAKOCZKA: koukam ze nekdo dal vsechny ftipne hlasky na jedu stranku, aby clovek nemusel hledat:-D
    COSMY
    COSMY --- ---
    ZERO: jo mel sem vsechny jedu na nich dost :D

za me nej jsou čumberry = Chewberry, Chilled Tobacco, Sonrise, The Shocker, Baie Creme, Neon Cream
    ted testuju tu platinum kolekci
    ZERO
    ZERO --- ---
    COSMY: me do cosmic fog strasne dostal med s mlikem, to mi fakt smakuje, skoda ze je to tak drahy. muj pokus si to doma umichat dopadl dost zalostne :) uz si testnul vsechny? kterej bys oznacil za nejchutnejsi?
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    SZANDA: s NX budeš spokojený :) Já hledal cca měsíc než sem se k němu dopracoval. Vybíral sem ze dvou a ta sleva u NX rozhodla.. muj favorit byl JAC VAPOUR který v čr neprodávaj https://shop.svoemesto.de/jac-vapour-series-b-dna-75w.html
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    PAYA_HORRORCORE: No pro mě právě největší benefit R150 od hotcigu je výdrž tak 3-4 dny při mém mtl kouření, což jsem na žádném jiném dvoubaterkovém modu zatim nezažil. Ale je to velká kráva, ten NX75 se mi hrozně líbí velikostí i designem. Vlastně bych jen těžko aktuálně hledal mod, který se mě líbí vzhledově a parametry více. Všechny mody scifi disko nebo buržuj karbon apod.

Rovnou připojím i dotaz. Jsem se Siren 2 zatím nejvíce spokojený. Měl jsem Berserker i Hastur, na obou bych našel negativa, na sireně jak malé 22, tak velké 25 vůbec nic. Ale stejně vaper je vaper a tak neustále pokukuju po "něčem". Je nějaký MTL tank, který fakt stojí za všechny prachy? Kayfun 5 jsem zkoušel klon, bez mtl upravy a je to moc vzdušné a celkově celá ta sranda s tím šroubováním přívodu liquidu mě přijde zbytečná. Klidně bych si i připlatil za nějakou premiovku, která bude top chutí, údržbou i provozem. Napadá vás něco?

PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    SZANDA: Ha ha :D tak to sem měl kliku :D. Ta elektronika mě vážně překvapila. Mám tam firmware v 07 a umí to i jas displaye. ovládání 5 tlačítky zvykl sem si na to během minuty. Ten magnetickej kryt je vážně vychytanej a drží to pevně, měl sem z toho krytu obavy ale je vážně famozní. TC funguje přesně jak má jen do TCR sem ještě nepronikl. Jinak jednu výtku bych mel a to že to vybíjí baterky trošku hlouběji než předchozí moje mody. Bohužel nemám měřák abych to změřil takže časem. Normálně mod předtím řekl že baterie je vybita při 3.3 V a tady hádám vybije na 3.0 V takže uvidíme časem jak moc bude šetrný k baterkám. Rovnou sem pořídil nové baterie 2x LG HG2
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam