• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    PAYA_HORRORCORE: fw jsem zatim neupgradoval, pokud najdes kde maji Acko skladem, tak dej odkaz, okamzite objednavam
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    SZANDA: Mám z něj uplně stejné pocity.. elektronika je vážně špička a ovládání taky. Už sis zkusil jinej firmware? Jinak máme verze Z a dělá se verze A a ta je z hliníku tak mám docela nutkání si pořídit ještě tu dokud se dá aspon ze zahraničí sehnat.
    JIKE
    JIKE --- ---
    Jinak teď jsem nahodou Koukal do černý TFV8 a Pudil to a jiskry uvnitř a zkrat centrpinu v atiku po pádech asi a hustý... náhoda ze jsem tam koukal... a ten smrad jak když se svařuje kov... rok a něco vydržela asi? Taky po tech pádech na zem už nedezelo ani to zavíráni poradně...
    je to sice RBA ale cely to je už krom skla a základny dost kaput. Alien drží.
    Včera to už nějak divné zlobilo a psalo Atomizer short a tak jsem vytáhl backup naštěstí.
    JIKE
    JIKE --- ---
    BAAL: doraz pak na sraz uděláme ten Build do avocada
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    PAYA_HORRORCORE: Jsem maximálně spokojen, líbí se mi moc zpracování i elektronika, jsem zvědav dlouhodobě. A hlavně ta velikost! A černá je naprosto stejně černá jako Siren, za ty prachy spokojenost. Je vůbec nějaký nástupce, když toto už je "discontinued"?
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    PAYA_HORRORCORE: pecka .. dík!
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    která je vaše nejoblíbenější appka na mixování vlastních ejuice? nějaký tipy? :) Díky!!
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    FEKASON: Pár oprav proběhlo
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    PAYA_HORRORCORE: Ten prostredni Kangertechovskej mod jsem mel, a vydrzel cca tyden a pul. Tobe vydrzel dyl? Vzhledem k tomu, ze byl pak vsude ve slevach okolo 400 korun bych tipoval ze to byla nejaka zasadnejsi chyba :)
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    SZANDA: No vidiš ho :D... Tak jak to valí?
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    Tak je doma :-)

nastavení až běda, displej parádní, ovládání díky dvěma tlačítkům navíc výborné, váha vzhledem k rozměrům obrovská, TCR funguje skvěle, jen se nastavuje v procentech, což nechápu :-)
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    Evoluce :D ... akorát sem měl ještě OBS crius na tom Kbox mini platinum ale ten sem rozbil :)

WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: No ma to svuj duvod, s centrovanym pinem pak na nej das 30mm atik ale i tak tech tribaterkovych modu s centrovanym pinem neni milion ale asi tak... tri. Jinak co se dvirek tyce tak prave ja mam ty bocni dvirka nejradeji, kdyz jsou dobre udelane a nejsou tam jen dva miniaturni magnety tak se na nich nema co rozbit zatimco ulomenych pantu a ohnutych spodnich dvirek uz jsem videl hromadu. A vazne nevim jak z toho ty baterky tahate, ale me nikdy nic izolaci neservalo, normalne pouzivam tu stuhu co tam na to vyndavani baterek je. A osobne tribaterkace pouzivam asi nejvic. Sice taky nejedu 200W ale i na tech 120W uz ti dvoubaterkac moc dlouho nevydrzi, dva tribaterkace mi vydrzi akorat na den v praci a to ze je to o trochu tezssi je mi uplne sumak, kdyz sebou budu mit dvoubaterkac tak zas budu navic tahat nahradni baterky a stejne si vahove nepomuzu tak co.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JIKE: v pohode :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    CARTMAN: U me to tak obcas je :-) sry
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JIKE: aha ja ze jsme reagoval na tenhle mod a tvoje odpoved mi nejak vubec nazapadala do kontextu :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    CARTMAN: Ne nemám. I když teď často jedu od 30-60w na singl tak by mi to stačilo. Ale me se moc nelíbí design. Být je třeba dobrý mechanicky. Chip v pohodě
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JIKE: ty mas ten
    Think Vape Ranger 75C TC Mod -$89 Online Shopping| GearBest.com
    https://www.gearbest.com/temperature-control-mods/pp_1037402.html?wid=21

?
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: ty co mají krmění zespodu jako to nový RX apod, tak ty šoupací dvířka sotjí zaprd, těžký prd. vyjímka je CUBOID 200, kde jsou dobře zašupovací s jiným systémem. Ale u jiných jako třeba MAXXO od iJoy tak tam je dole prostě díra, blbě to drží, a systém je na 2 věci. To tě asi minulo a to je dobře. jak píšeš k výkonu to fakt na 2 baterky stačí, ale ty 3 jak má Hřeb a Wolf, tak to vydrží na 3 kor s DNA250 prostě dýl.
    CARTMAN: čip je lepší než u smoků stejný doby. ergonomie je dobrá, ale na větší pracky, víc Ti řekne Wolf či Zvířátko, uložení baterek mi šlo ztuha, ovládání super, dvířka drží velmi lehce. Co říkáš na Cuboid 200 ? s ochranym pouzdrem - silokonovym tam sedí i 25mm atíky, jinak bez pouzdra 22mm a jde na to liška. nemá ale balancer, ale nabíjí.. ergonoime je větší než u kůpora- je menší
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam