• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: yes, nicméně s tribaterkacem se chystám zaměřit se na atiky ve stylu azerotha a větších B-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: díky. kdyby kdokoliv cokoliv našel (já občas hledám co kde a jak ještě upravit k lepšímu a srozumitelnějšímu) dejte vědět/dej vědět

SAKALICEK: Zeus ten same drat na single v jinym atíku někdy, máš už Pharaoh?
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: překlad je v pohodě ;-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: ano. ale občas to uplně se mi nepromítne na display, až po čase třeba?
    btw: mám to nějak jinak přeložit? Snažil jsem se aby to bylo víc jasný. ale pokud máte lepší návrh, ,sem s tím rád..
    SAKALICEK: bejvá
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    tak je to drátem nebo AMMITem. Jinej drat + jinej atomizer = TC ok (+_+)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE:
    WOLFGAR: pochopil jsem spravne, ze pokud jedu tc tak se mi změní zobrazene informace na displeji?

SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    Tak problém spatřuji v rukou. Dna75c bez problému.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: jj používám prednahranou křivku ss316l a D.Jaquithovo V2
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: výborně (ale je možný že jak píše Wolf, ty dráty časem změnili... Ale mě to šlo perfektně) - dlležitý aby jsi měl v zřízení nahraný profil SS316L a ne jen 316 bez "L" ale to asi máš. To se pak chová jinak/nejede to jak má. automatické uzamykání odporu najdeš u toho profilu v eScribe. Případně aby jsi nemusel tak klikat, nastav si teplotní dominanci a budeš měnit pak jen teplotu na modua nebudeš muset tak klikat.
    PAYA_HORRORCORE: zamálo, je to dost matoucí, ale ono tam stejně než ty hodnoty kolem toh čísla nenastavíš. výsledným efektem defakto uvidíš jak moc nebo málo to bude žhavit, já když jsem si s tím kdysi hodně hrál, tak to poznáš že to teplotu reguluje jen na vyšší, či nižší teplotě/výkonu, znatelné na výkonu páry. v horších případech na dry-hits
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    JIKE: zkusim díky
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: hmhmhm až dopisu seminarku prubnu to na dna75c ;-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: fungal na single v Zeusu

PAYA_HORRORCORE: den tam číslo aby končilo 092 často to bývá přednastavené, hodně to mate protože to je nula celá nula..nula.. a píšou tam ty tisíciny %
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    SAKALICEK: No tak ted sem zmatenej ještě víc ale dík :D
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: umotal jsem z toho takovej pokus 0.63ohm prům.4 do amita s tím že mu dám ještě šanci a jediné co jsem zatím dal je že jsem ten drát xkrat propálil do ruda :-D při hlásce displeje u TCčka OFF. Osobně fakt nejsem schopnej poznat typ mat. dratu, ale Wolfovo argument se mi zalíbil skusim jinej drát.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: jak ten mi na spaced self jak kde na TC... šmé mody ne
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    PAYA_HORRORCORE: pokud chceš tu křivku nastavit svépomocí v módu sám, mohlo by ti pomoct tohle:
    Wire wizard | Steam Engine | free vaping calculators
    http://www.steam-engine.org/wirewiz.html
    Wire wizard | Steam Engine | free vaping calculators

osobne bych se na to vysral
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    WOLFGAR: :DD no to se pak můžu klidně posrat zejo :-) díky. jinak je to https://m.fasttech.com/p/8575004
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    WOLFGAR: jakože nějaký soft k tomu? netuší zřejmně ne.. nechápu jak mám vypočítat ty promile a co tam vlastně zadat za číslo
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SAKALICEK: Tam je ta chyba, demoni zklamali, mam tu nejake kousky co jsem bral tak pred pul rokem hotove spiralky a je to komplet SS a TC funguje a ted co mi prislo posledne je vsechno stred Ni80 a SS jen omot a TC tim padem nefunguje. Nevim proc to zmenili a uz vubec ne proc to vydavaji porad za celonerezove spiralky, docela me to nastvalo i kdyz porad funguji a chutnaji skvele na TC uz nejdou. Ted s tim Ni80 boomem je cim dal tim tezssi najit nejake dobre celenorezenove spiralky nebo drat, ted jsem toho bral kotel a v nerezu jen par. Jestli doma nic jineho nemas doraz na sraz a ja sebou nejake nerezky vezmu.

PAYA_HORRORCORE: A rovnou krivku do toho nenahrajes?

MUTOID: Ja davam prednost http://e-liquid-recipes.com krome toho ze ti vse spocita ma i integrovanou databazi prichuti a muzes si tam ukladat jednoduse vsechny vlastni recepty, editovat, psat poznamky a tak dale. K nezaplaceni.
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    Je tu někdo chytrej? :D Potřebuju zjistit jak nastavit to TCR. čínan píše jen toto >> buttons to change PWR or TCR numbers
    (note TCR numbers can be adjusted from
    0.20‰ to 9.99‰) Note: ‰=×10
    -3
    A vím že mám SS316L a k tomu je konstanta 0.00092
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam