• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    FEKASON: Já ted jel přes 2 roky subtank mini, víceméně stejné krom toho že neměl horní plnění a trošku jinak řešenou RBA zakladnu. Takže asi vezmu kámošovi ten
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    PAYA_HORRORCORE: Nemuzu soudit, ten jsem nevyzkousel.
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    FEKASON: super, a co řikáš na TOPTANK MINI?
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    PAYA_HORRORCORE: Vyzkousel jsem uz celou radu MTL tanku, moji favoriti jsou momentalne:

Clearomizér Joyetech CUBIS 2 - 3,5ml | VašeCigareta.cz
    https://www.vasecigareta.cz/produkt-clearomizer-joyetech-cubis-2-3-5ml-3270.html
    +Genialni doplnovani
    +K dostani siroka skala hlav (ruzny odpory)
    -Na 0.6 ohm hlavach s 70vg/30pg se docela palej hlavy, okolo 8 dnu maximum. Tyhle hlavy jsou spis na 50/50

IJOY ELF - Sub Ohm Clearomizér - 2ml | VašeCigareta.cz
    https://www.vasecigareta.cz/produkt-3038-ijoy-elf-sub-ohm-clearomizer-2ml.html
    +Chut
    +Design
    -Nesmi se plnit az nahoru, jinak se prechlastavaj hlavy a prskaj

PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    JIKE: dík, napsal sem to blbě. potřebuju samostatný tank mod už je vybraný
    JIKE
    JIKE --- ---
    PAYA_HORRORCORE: mě EGO One atomizer leta slouží ale hlavy tuším 0,6-1,5Ohmu
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    Nedoporučil by mi někdo nějaký spolehlivý MTL na žhavicí hlavy pro kamoše? měl by mít 22mm
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    pánové a dámy, nemáte někdo doma nějaký squonk mod, kterého by jste se chtěli zbavit? Dnes mi příjde hadaly a mám předobjednaný death rabbit 22 SQ, jen to nemám zatím na co našroubovat :)
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    PAYA_HORRORCORE: dobrota je taky ten těžební script Monera, co na tom webu běží :)
    SPAULDING
    SPAULDING --- ---
    Kdyby už někdo chtěl zkusit nebo přejít na IQOS, doporučuju tohle. Kompaktní, all in one. Ta tužka s nabíjecím pouzdrem je tak do kabelky.

WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZERO: Tak jak jsem psal, ten test delali ve vapeshopech, tam normalne neni videt na metr :D Ale v ramci jistoty bych to zamlzeni mistnosti drzel na minimu. Ono muzes klidne tahat i nejake divocejsi DL a kdyz to podrzis chvilku v plicich a pak vyfouknes tak se vstreba uplne vsechno a i te mlhy je o dost min. Zalezi jakou jedes silu, ja treba vapuju 1mg takze to bych neresil vubec, 3ku tak nejak rozumne no.

FEKASON: Nedorazilo no, co jsem zatim slysel tak zatim neni dodavatel, nicotine salts se pouzivaji hlavne do pod systemu ktere k nam zatim taky nedorazily at uz juul nebo francouzske Bo a je to skoda, protoze pro nekoho kdo prave konci s kourenim je ten podd system asi nejjednodussi prechod a dle meho mnohem lepsi nez nejaky Morrisuv generator papundeklovych vajglu. Nic salts se bezne pouzivaji ve vyssi koncentraci a to az do 5% tedy 50mg, staci pak mnohem mensi spiralka a decentnejsi MTL, nedele to te mlhy vic nez klasicka cigareta koure, popravde sam bych to BO docela rad do kanclu ale z Francie se mi to objednavat nechce. To znamena taky, ze stejne jako u cigara staci si pothahnout parkrat a clovek ma od touhy po nikotinu pokoj a nejede to nonstop. Co se tyce skodlivosti tak tam si nejsme jisti ani u samotneho nikotinu na rozdil u salts, ale technicky s tim jak to slozeni funguje by urcite nemely byt skodlivejsi, spis to bude na stejno nebo pravdepodobne lepsi / neskodlive protoze to slozeni u salts je obecne mene drazdive. Pri vapovani je to docela velky rozdil, ja a Hrebik jsme meli moznost si vyzkouset 24mg salts na vapeshov, dokonce z maleho DL zarizeni a nikdo z nas nepoznal, ze vapujeme 24mg a to jsme meli oba problemy ze 3ka kterou tam bezne maji na ochutnavani nam trhala plice protoze oba uz vapujeme mene. Salts byla oproti tomu prijemna, jemna ale porad tak nejak mela ten nikotinovy pocit s pomerne rychlym nabehem.

Shrnuto podtrzeno i kdyz mam rad sve mraky kdyby se salts objevilo v cechach tak i kdyz mam fakt rad sve mraky tak dam MTL jeste sanci prave do toho kanclu. Nejvetsi prinos je ale pro nove vapery. Pro soucasne MTLkare tezko rict, uz jsou na neco zvykli a co znam ceskou MTL komunitu velka cast jsou starsi panove kteri velmi velmi neradi meni neco na co jsou zvykli, tam to bude asi individualni, nekomu to sedne a nekomu bude vyhovovat ta klasika co ma. Kdo by chtel zkusit tak melo by jit objednat z te Francie nebo UK.
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    Mate nekdo zkusenosti s nicotine salts? Podle redditu je to megatrend v usa a ve svete a tady ticho po pesine :/ Dokonce ze mi ani nedari zjistit, v cem by to melo bejt lepsi oproti normalnimu mtlmvapingu s vyssim nikotinem.
    ZERO
    ZERO --- ---
    SZANDA:
    WOLFGAR: diky, zrovna z MTL ty pary moc nejde, slo mi spis o mraky, ktery se trosku dyl drzej v mistnosti.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Kdo jste planoval nakup noveho jednobaterkoveho DNA jeste bych vydrzel, na shopech se prave objevily preordery noveho Lost Vape - Mirage a nejenom ze vypada vazne dobre ale hlavne krome 18650 do nej pujdou i nove typy baterek 20700 a 21700 takze pak muzete klidne mit porad jednobaterkac ale treba s 4000mAh (pokud tahate MTL na 15W tak klidne i 5000)

WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZERO: Jak perfektne popsal uz SZANDA: pokud nevapujes nejake silenosti typu 36mg nebo neco co ti promeni mistnost v rakosnickovo kralovstvi tak to mnozstvi nikotinu je minimalni. Pred rokem na to byl zajimavy vyzkum kdy testovali kvalitu vzduchu a pomery latek primo ve vapeshopech a krome toho ze neobjevili (prekvapive!) nic skodliveho tak to mnozstvi nikotinu bylo mnohem mensi nez se cekalo.
    Jasne i tak bych byl opatrnej, ale urcite neni treba zadna prehnana panika.
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    ZERO: "Pasivní vapování" se nekoná, tvořená pára má takové složení a rychlé rozpouštění, že všechny vázané látky navíc, tedy nikotin a to, čím je tvořeno aroma se okamžitě usazuje v ústech/plicích. Samozřejmě věc druhá je slušnost a ohledy, nebo jak to nazvat, asi nikdo svojí ženě nefouká mohutné oblaka páry z quadcoilu do tváře žejo :) Já doma pokuřuji v kuchyňo-jídelně, která je spojena s obývákem, žena je momentálně v očekávání (bude to holka :) ) a syn kouká na telku, kouřím MTL, páru vteřinu podržím a vyfouknu tak nějak pod sebe, jestli mi rozumíte, prostě s rozumem, nesedím v oblaku páry. Rodinka je hlavně ráda, že furt neběhám ven na cigáro a nesmrdím jak dobytek, naopak, ženě velmi voní crunch ard od supervape :-) (doporučuji!)

Neměj obavy, samotného mě toto téma zajímalo a pročetl jsem hromady poznatků o tom jak to je, závěr byl jednoznačný.
    ZERO
    ZERO --- ---
    nevite ciste nahodou jestli je nejakym zpusobem nebezpecny pasivni vapovani pro tehotny?? myslim hlavne skrz nikotin???? diky
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: jen to stojí 6tku No jo no.. ale vypadá to moc dobře. podobnou tubu bych dělal z toho CARO nápoje.
    Nestlé CZ | Caro
    https://www.nestle.cz/cz/znacky/caro
    btw: k vejpu je to dobrý tohle obilný :-)

PAYA_HORRORCORE: mas pravdu, pres tenký to projde, a silný zase neutáhne ten vetrák. filtry uhlíkový do dogestoře mám, takže v pohodě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam