• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZERO: Jak perfektne popsal uz SZANDA: pokud nevapujes nejake silenosti typu 36mg nebo neco co ti promeni mistnost v rakosnickovo kralovstvi tak to mnozstvi nikotinu je minimalni. Pred rokem na to byl zajimavy vyzkum kdy testovali kvalitu vzduchu a pomery latek primo ve vapeshopech a krome toho ze neobjevili (prekvapive!) nic skodliveho tak to mnozstvi nikotinu bylo mnohem mensi nez se cekalo.
    Jasne i tak bych byl opatrnej, ale urcite neni treba zadna prehnana panika.
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    ZERO: "Pasivní vapování" se nekoná, tvořená pára má takové složení a rychlé rozpouštění, že všechny vázané látky navíc, tedy nikotin a to, čím je tvořeno aroma se okamžitě usazuje v ústech/plicích. Samozřejmě věc druhá je slušnost a ohledy, nebo jak to nazvat, asi nikdo svojí ženě nefouká mohutné oblaka páry z quadcoilu do tváře žejo :) Já doma pokuřuji v kuchyňo-jídelně, která je spojena s obývákem, žena je momentálně v očekávání (bude to holka :) ) a syn kouká na telku, kouřím MTL, páru vteřinu podržím a vyfouknu tak nějak pod sebe, jestli mi rozumíte, prostě s rozumem, nesedím v oblaku páry. Rodinka je hlavně ráda, že furt neběhám ven na cigáro a nesmrdím jak dobytek, naopak, ženě velmi voní crunch ard od supervape :-) (doporučuji!)

Neměj obavy, samotného mě toto téma zajímalo a pročetl jsem hromady poznatků o tom jak to je, závěr byl jednoznačný.
    ZERO
    ZERO --- ---
    nevite ciste nahodou jestli je nejakym zpusobem nebezpecny pasivni vapovani pro tehotny?? myslim hlavne skrz nikotin???? diky
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: jen to stojí 6tku No jo no.. ale vypadá to moc dobře. podobnou tubu bych dělal z toho CARO nápoje.
    Nestlé CZ | Caro
    https://www.nestle.cz/cz/znacky/caro
    btw: k vejpu je to dobrý tohle obilný :-)

PAYA_HORRORCORE: mas pravdu, pres tenký to projde, a silný zase neutáhne ten vetrák. filtry uhlíkový do dogestoře mám, takže v pohodě.
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    JIKE: Nesouhlasím, udělej si jednoduchý pokus. Profoukni to tvé vape přes tenký molitan a uvidíš že nezmizí a krásně většina projde skrz . Kdežto uhlík má obrovskou porézní plochu která všechny molekuly vg pg a i pachové zadrží a absorbuje do sebe.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: http://www.mi.com/en/air2/
    Mi Air Purifier 2 - Mi Global Home
    JIKE
    JIKE --- ---
    PAYA_HORRORCORE: vape - jde spíš o fitraci VG/PG to by měl stačit i tenký molitan - čistě tedy mlha
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    JIKE: na kouř bude fungovat pouze uhlíkovej
    JIKE
    JIKE --- ---
    díky za link, 2500 je IMHO bullshit, cenově tak s výrobou max 500 co bych za to dal.
    PAYA_HORRORCORE: jak píšeš, filtry mám, větrák do PC + switch + k tomu ac adapter to je všecko. kolikrát by tačil i nějaký molitan nebo filc apod. krabice se dá použít jakákoliv i paírová. kdysi jsem měl takovou tubu odsávací, ale tu jsem prodal. Stačí když si seženu součástky.
    váděl bych to:
    větrák pro PC tichý
    vypínač
    filc/molitan/uhlíkáč
    ac adapter
    tuba třeba od Caro (melta apod) nebo jiná pixla cenově to bude v závislosti na větráku do 200,- ledku tam mohu dát nějakou z nějaký hračky rozbitý když už se budu jo snažit. nebo poťák..
    czc ventilátory třeba: https://www.czc.cz/silentiumpc-mistral-80mm/134479/produkt
    HARAKOCZKA: bych tam byl pořád. já to nevyndám z huby :D
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    JIKE: Větrák za kilo a uhlíkáč do digestoře.. nikde nevidím to co by na tom mělo stát 2500 :)
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    Ale tedy nemám zkušenost, já chodím vapovat na balkón...
    JIKE
    JIKE --- ---
    Nevíte jak se jmenuje ten odsavac vejpu a pak Sinaji kolik stoji. Jestli to bude raketa tak asi si ho vyrobim moznaaa sam. To jak tu mam dycky u sebe zahuleno a musim to porad větrat je šílený.

Jak to doma řešíte vy...?.?.?
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: yes, nicméně s tribaterkacem se chystám zaměřit se na atiky ve stylu azerotha a větších B-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: díky. kdyby kdokoliv cokoliv našel (já občas hledám co kde a jak ještě upravit k lepšímu a srozumitelnějšímu) dejte vědět/dej vědět

SAKALICEK: Zeus ten same drat na single v jinym atíku někdy, máš už Pharaoh?
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: překlad je v pohodě ;-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: ano. ale občas to uplně se mi nepromítne na display, až po čase třeba?
    btw: mám to nějak jinak přeložit? Snažil jsem se aby to bylo víc jasný. ale pokud máte lepší návrh, ,sem s tím rád..
    SAKALICEK: bejvá
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    tak je to drátem nebo AMMITem. Jinej drat + jinej atomizer = TC ok (+_+)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE:
    WOLFGAR: pochopil jsem spravne, ze pokud jedu tc tak se mi změní zobrazene informace na displeji?

SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    Tak problém spatřuji v rukou. Dna75c bez problému.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam