• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    WOLFGAR: Jasný.. z mé zkušenosti zase slabší obsah nikotinu zpusoboval občasnou chut na cigo :D
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    WOLFGAR: četl jsem "škrábe na duši" :-D
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    PAYA_HORRORCORE: Jo vic jak 12 urcite ne, oni casto kurakum strcej rovnou 16-18 a pak se na to po tydnu vykaslou protoze je to skrabe a dusi. Ono je do zacatku lepsi klidne slabsi nikotin, stejne vetsina kdyz zacina tak kouri cigarety zaroven taky, aspon si trochu zvykne na vape a pak az se na cigara vykasle uplne muze vzit neco silnejsiho.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    kluci v práci teď hromadně nakupovali na mtl bersekra a musím říct že vypadá dobře a hulí se z něj fajn.
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    WOLFGAR: On si zatím koupí hotové liquidy protože sem ho nechtěl mícháním zatím zatěžovat. Byl zmatenej jen když sem mu řekl o motání :D
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    WOLFGAR: Jakou bys volil sílu liquidu když je to kuřák? Já mu řekl že tak 10mg k tomu MTL
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    PAYA_HORRORCORE: I kdyz abych nekecal tak kdyz jsem bral kolegum Innokin Enduru tak jsem si zkusil jednu tu jejich hlavu a to je uplne nekde jinde nez vsechny ty hlavy od kangeru, egosek a i toho aspire. Ale tam se asi neda koupit samotny atik, bude jen v setu i kdyz by mel mit normalne 510 konektor.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    PAYA_HORRORCORE: Jo RBA zakladna je dobra volba, ja jsem si takhle kdysi motal na RBA zakladne na tom EGO One, to je obecne vubec dost podobny tomu toptanku co se funkce tyce. Ale tenkrat mi to dlouho nevydrzelo nez jsem zjistil ze hlavy jsou na nic :D
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    JIKE: díky za pomoc ale nakonec beru ten kanger :)
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    WOLFGAR: Nakonec sem mu vybral toptank mini, má 4ml kapacitu a žhavicí hlavy jsou v balení dvě. Hlavně tam je RBA zakladna a až mu ukažu jak se motá tak se na ty žhavicí hlavy vykašle:D. No a když ho přestane bavit MTL tak si otevře vzduch a muže občas udělat větší mrak rovnou do plic . Měl sem subtanka mini 2 roky tak vím přesně o čem to je. Tady ta nová verze má akorát vrchní plnění což u staré hodně chybělo a navíc třošku přepracovaný RBA který by mělo lépe zásobovat vatu liquidem.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    PAYA_HORRORCORE: Hele co se tyce MTL hlav tak tam jsem nikdy nezkusil nic lepsiho nez ty od aspire. Jdou i do par dalsich tanku pokud by se mi treba nelibil trochu futuristictejsi design Natiluse 2 a Nautilus X mu prisel moc drahy. Ono i kdyz ted MTL docela frci tak hlavovych MTL zas tak moc neni. Spirals od smoku pry take neni spatny ale smokacke hlavy nebyvaji zas takova slava, i kdyz je mozne, ze tyhle MTL delaji uplne jinde nez ty velke do TFek.
    JIKE
    JIKE --- ---
    jinak když se tu řešil TO TC, tak mám tady své poznámky i testy co je asi ideál, kdyby někdo chtěl ?

TCR materiálů používaných na spirálky je kdo chce zkusit:
    80-200 = Nerezová ocel SS3xx
    300-400 = Dicodes drát (Resistherm NiFe30)
    300-400= Titan
    cca 480 = Wolfram
    600-700 = Nikl

cca ideal za mě:

Nerezová ocel 304 - 102
    Nerezová ocel 316 - 88
    Nerezová ocel 316L - 88
    Nerezová ocel 317L - 94
    Nerezová ocel 430 - 138
    Titan Grade 1 - 366
    Titan Grade 2 - 352
    Nikl Ni200 - 600
    JIKE
    JIKE --- ---
    PAYA_HORRORCORE: vždyť ano. lešpí než aio co jsem měl na MTL. a mají ho i na Aliexpressu

Clearomizer pro joyetech eGo ONE - Gallagher.cz
    https://www.gallagher.cz/clearomizery/clearomizery-joyetech/clearomizer-ego-one/
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    FEKASON: Já ted jel přes 2 roky subtank mini, víceméně stejné krom toho že neměl horní plnění a trošku jinak řešenou RBA zakladnu. Takže asi vezmu kámošovi ten
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    PAYA_HORRORCORE: Nemuzu soudit, ten jsem nevyzkousel.
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    FEKASON: super, a co řikáš na TOPTANK MINI?
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    PAYA_HORRORCORE: Vyzkousel jsem uz celou radu MTL tanku, moji favoriti jsou momentalne:

Clearomizér Joyetech CUBIS 2 - 3,5ml | VašeCigareta.cz
    https://www.vasecigareta.cz/produkt-clearomizer-joyetech-cubis-2-3-5ml-3270.html
    +Genialni doplnovani
    +K dostani siroka skala hlav (ruzny odpory)
    -Na 0.6 ohm hlavach s 70vg/30pg se docela palej hlavy, okolo 8 dnu maximum. Tyhle hlavy jsou spis na 50/50

IJOY ELF - Sub Ohm Clearomizér - 2ml | VašeCigareta.cz
    https://www.vasecigareta.cz/produkt-3038-ijoy-elf-sub-ohm-clearomizer-2ml.html
    +Chut
    +Design
    -Nesmi se plnit az nahoru, jinak se prechlastavaj hlavy a prskaj

PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    JIKE: dík, napsal sem to blbě. potřebuju samostatný tank mod už je vybraný
    JIKE
    JIKE --- ---
    PAYA_HORRORCORE: mě EGO One atomizer leta slouží ale hlavy tuším 0,6-1,5Ohmu
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    Nedoporučil by mi někdo nějaký spolehlivý MTL na žhavicí hlavy pro kamoše? měl by mít 22mm
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    pánové a dámy, nemáte někdo doma nějaký squonk mod, kterého by jste se chtěli zbavit? Dnes mi příjde hadaly a mám předobjednaný death rabbit 22 SQ, jen to nemám zatím na co našroubovat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam