• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    WOLFGAR: :-DD měl jsem štěstí. Můj Primo mini s liškou je ok.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SAKALICEK: Primo nikdy nikomu pokud nechce decentni tezitko. To je mod na mesic a to jen kdyz mas stesti a presnost detekce odporu je neco ve stylu nahodneho generatoru cisel. Joyetech muze soutezit s wismecem v poctu defektnich kramu s naprosto prisernou konstrukci. Mam tu vedle sebe na stole ted dve tezitka Primo a Predatora a nefunguje ani jedno, ruce pryc zvlast kdyz je trh plny kvalitnejsich a zaroven levnejsich modu.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    WOLFGAR: hmhmhm budu ji muset taky objednat. :-D
    JIKE
    JIKE --- ---
    MUTOID: kdybych si vybíral ted svůj první a jediny mod na všechno a atik a ted v tuhle chvili. Pořídil bych si na singl coil Zeus (nebo OBS engine nano, pripadn Pharaoh ale ten kondenzuje a Zeus vyšel později :-( ) z modu uz nyní diky možnosti kvalitního TC který určitě. Jdeš chtit zkusit tak DNA 75c nebo DNA 250. A to z DNA 250 think VAPE Finder 167, a nebo nejaky DNA 75c který ted nevim ale nekdo doporučí.
    Pak musíš resit: kleště, pinzetu, vatu, nůžky, draty, a pin na který budeš drat motat. Nic vic krom liquidu a bateri Sony vtc6 pak nepotrebujes.

Ohledně vaty to tu řeším td v postte s wolfem. Ale pro začátek stačí si koupit na zkoušku nejaky co ti bude vyhovovat. Ja preferuji asi diky tomu ze ji mam celkem dost bacon cotton, a Wolf polštářky.
    Draty to je otázka protože tyhle atiky na singl mají rady velky coily. Asi bych tam volil nejaky ss316l i Nichrom a exotický (pleteny slozity) pripadne Kanthal nebo podobne nerez ale uz Clapton. Kdyz to budeš mít na sraz draty vezmu a nejaky otestujeme. Tam totiž pak resis dost i odpor a jeho velikost vůči zařízení který mas.
    Jednobaterkovy módy bych moc asi ti nedoporučoval protože min ti vydrzi baterie a hlavne si vic můžeš hrat pak s výkonem . DNA doporucuji kuli efektivitě a přesný elektronice na nastaveni ( jak základní v modu tak pak i pres PC) a dost přesný elektronice.

Budget na to mas coz je super takze do 6 tis koupíš krasny set!,!!! Důležitý je MOD na první dobrou. Protože pak budeš resit uz jen atiky a tady u nás jaký build je dobrý a jaký drat tam narvat.

Mas tady lidi co ti pomohou a na srazu vic ukážou a věř ze se v to. Budeš min plácat a hodne ti to pomůže se dostat na vyšší lvl... pak uz ti to přijde po case jak nic.. spis ti. Jde vadit porad me it vatu ...

WOLFGAR: vubec Zeus. Ekondenzuje nula,,,,,,!!!!
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SAKALICEK: Zeus rozhodne neni urceny na vysoke odpory a nizky vykon. Konstrukcne se hodi na masivni spiralku s odporem do 0.2 - 0.3 max a vykon urcite 40+ idealne 50+ takze na jednobaterkac by byl mozny, ale vycuca ho tak rychle, ze bych doporucil dvoubaterkac. Jinak bych ale Zeus klidne doporucil kazdemu novackovi. To ze se starate jenom o jednu spiralku a ze se proste neda vytopit je ohromna vyhoda a je to zatracene skvely atik. Muj je v provozu prakticky nonstop co ho mam.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    MUTOID: nebo mě napadlo ijoy primo / mini + nahrání alternativního FW Artic Fox. je to uživatelsky přívětivé.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    MUTOID: Tak postupne - poradne baterie - naprosta vetsina modu pouziva stejny typ baterii, ano uz se objevuji mody na nove typy baterii ktere mozna do budoucnosti bude lepsi, nicmene ty ktere mame ted k dispozici jsou na tom zhruba stejne jako ty nejlepsi baterie te stare velikosti jen jsou vetsi a tezssi. Co je na tobe je rozhodnuti na kolik baterii ten mod chces. Umera je to jednoducha - cim vice tim vyssi maximalni vykon avydrz s tim ze nikdy nebrat mod tak aby na ten vykon co chces musel jet naplno. Takze plus minus takova umera jednobaterkac idealni do 60W, dvoubaterkac do 120 a tribaterkac do 180. Pro laika to znamena jednobaterkac je lehky, ale hodi se spis na MTL. Na tahani do plic budes tu baterku menit casto. Dvoubaterkac je kompromis mezi vykonem/zivotnosti a vahou a tribaterkace jsou pro ty co daji prednost vyssimu vykonu ale hlavne te zivotnosti na ukor vyssi vahy a vetsi velikosti toho modu.

Takze nejdriv se rozhodni kolika baterkac a muzeme ti neco doporucit. Jinak dnes uz neni potreba do kvalitniho modu investovat tisice. Modefined Prism/Sirius stoji kolem 40$ a je to dle meho jeden z nejkvalitneji provedenych a chipove vypavenych modu soucasnosti.

Co se atiku tyce no tam take zalezi, rozmysli se co presne chces, muzeme tady na tebe kazdy zarvat nas nejoblibenejsi atik, ale tezko to bude odpovidat presne tvym pozadavkum. Tornado bych nebral z prosteho duvodu - je to s prominutim stary kram. Vyvoj u vapegearu, zvlast u konstrukce atomizeru jde hodne rychle dopredu a v podstate jakekoli soucasne RTA bude lepsi nez zastarale Tornado. V soucasnem trhu kde bych nejspis dokazal jen za posledni rok vyjmenovat dobrych 50 skvelych RTA proste uz staricke Tornado nema misto i kdyz vlastne zas tak staricke neni. Jenze proste az na opravdu konstrukcne unikatni vyjimky to u atiku funguje tak, ze ted nejaky koupis a za tri mesice je na trhu dokonalejsi verze.

Napis mi co mas za pozadavku. Kolik vzduchu, velikost/kapacita, jednoduchost pouziti atd. a ja ti klidne neco vyberu. Za posledni mi minimalne tech 50 RTA proslo takze bych ti mohl vybrat neco na miru.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: áha.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    MUTOID: tak začni zeusem od geekvape. všichni píšou říkají že je fakt povedenej + je to singlkojl = při cca 0.5-0.6 omh ti bude stačit 15-20W. peněz na to máš dost tak bych šel směrem Lost vape / Modefined.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    JIKE: toho jsem se trochu právě bal... :) ..ok tak motat až vyberu box nejdřív :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    MUTOID: to nenidobry nápad. Pak by jsi musel udelat build přímo na ijus který nejí regulovaný... pokud rta jediné spolecne s regulovaným modem.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    SAKALICEK: box nemám...teď mám jen starter ijust s ...rozpočet tak 3-6k nechci ale zase "fancy" box za 5... nejdřív bych chtěl jen zkusit nějakej rta na ijustu co mám.. box chci koupit tak za měsíc dva až se budu líp orientovat :)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    MUTOID: jakej máš rozpočet + co máš teď ?
    JIKE
    JIKE --- ---
    MUTOID: jasny sorry
    Příď uvidis otestujes rozhodnes
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    JIKE: ok, rozumím ale asi polovině :D mrknu na ty všechny co jsi zmínil a snad pochopim víc :)... na sraz plánuju, právě se podivat, pokecat... ijust s je super tak do práce ale chtělo by to box na pohodový bafání na doma a do auta :) a ty coils na "jedno" použití žerou prachy strašne :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MUTOID: jo tak kylin má i 6ku super :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    SAKALICEK: tak od box mod budu chtít hlavně aby pojal pořádný baterie a tak měl výdrž (tak ale abych ho v jedny ruce udrzela) pak tc, atd ale nemusím mít dotekovej display a přehrávání muziky nebo prohlížení obrázků :)... pro začátek stačí jedna max dvě spirály... na kilin jsem koukal, má ale jen dva ml :(... mrknu co mají dal v doporučení ty sajťě
    JIKE
    JIKE --- ---
    MUTOID: jaké rta. Hero a nebo 150? Obojí je na vyšší vykony az tedy na RBA u tornáda 150 ale u nej ten delrynovy cap ma závit a časem odejde... hero je dobrý ale zase ma horsi plneni .
    Ja si Ohle kdysi kladl taky a zvolil jsem spatne cestu hned rta bez možnosti hlav.. a tehdy nebyl nikdo kdo by mi poradil a ja se tim musel prokousat. Pak mi tu az pomohli lidi jako Houmles s Meshem apod+ ty mas výhodu ze nasrazu Te t hned naucime nebo ukážeme a můžeš se lip rozhodnout a je vic tutorialu..
    kdysi bych ti prosadil kup si Tfv8 tam mas jak motani tak hlavy. Ted uz bych asi řekl kup si nejdriv neco na singl coil jako Zeus (i kdyz ten je dost easy) ukážeme ti to a budeš happy. Pokud dual coil tak to je na uváženou co. Tam levný je a jednoduchý je OBS engine a i anti leak ale zase uz je moznost volit i jiné podle toho co se ti libi.
    Ted kdyby nekdo chtel na hlavy a taky na hraní neco malyho tak baby tfv8 akoupit si rba z 22mm atiku. Z 25mm atiku je jich vic s RBA i na hlavy ale tam musíš volit podle ceny hlav. Ja menim vatu denne nebo ob den a me se uz hlavy moc nevyplatí. A upřímně ted nemám v ruce otestovány novy tanky na hlavy a rba. Preferuji jen čistý rta singl a neco dual. Na dual se mi hodne libi ijoy captain. Ale nutnost by byla aby sis to zkusil. Jinak se můžeš trapit. A skončil by jsi u hlav. Jak jednou umíš motat nebudes hlavy chtit ani potrebovat.
    SAKALICEK: kylin je dobrej podle toho jak ho chválí i podle toho jak to vypada neměl jsem ale mod bych mu doporučil nejaky spis novější . Diskutoval jsem s Wolfem a. Chce to mladší roku kuli efektivitě i kdyz alien je odolnější a dost easy uz bych šel do Revengera za 43$ a k tomu ten kylin se mi libi nebo jiný co mam uz otestovany. Nebo podle financí klidně DNA 250 na 2 baterie pokud chce dual a na singl stačí co mas ty dna75c tam se vejdes do tech 60-70w defakto vždycky.. ja jedu singl do 60w
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    MUTOID: jednoduchá otazka, ale těžká odpověď.
    chceš vyzkouset:
    1xspirala
    2xspirala
    3xspirala
    /
    1xbaterka
    2
    3
    4?
    já bych ti na chuť/mraky doporučil kylin + třeba alien mod.
    koukni tady http://vaping360.com/best-rta-vapes/
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    zase jedna z mých zacatecnickych... přemýšlím nad gripem a rta ... zatím co jsem tak načetl a zkoukl nevím jakej box ale rta se mi líbí tornado... a napadá mě, abych nemusel pořád u ijust s měnit coil (a "prát" je) že bych možná mohl na ten ijust prednout vlastně už teď rta na který bych se taky trochu naučil to motani a tak a hlavně jestli vůbec má pro mě rta smysl... máte někdo prosím nějaký doporuceni? dik moc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam