• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HARAKOCZKA: Jo to jsou presne ty dve chyby, moc maly prumer na ktery Zeus neni delany a snaha tu spiralku natocit rovne zatimco ten atik je umyslne konstruovany tak aby na spiralku dopadal vzduch sikmo, to je totiz jeden z duvodu proc ma Zeus tak hladky a prijemny AF pri potahu. Ale nerekl bych, ze to je duvod proc neni vhodna pro zacatecniky, tohle jsou spis chyby ktere udela vaper ze stare skoly ktery je zvykly si to motat dle sveho zatimco novacek se zepta nebo podiva na video a kdyz o tom vis tak neni nic tezkeho dat tam vetsi spiralku a a umistit ji tak aby byla sikmo s koncema presne nad temi vyrezy pro vatu a pak Zeus zasobuje krasne.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: původně 2.5, pak 3. Když jsem dal 3.5 a vykašlal se na to aby byla srovnaná mezi těmi af "sloupky", tak už to začalo fungovat dobře.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HARAKOCZKA: A co jsi tam mel za prumer? S 4mm spiralkou jsem z nej dryhit nedostal nikdy a to ho dudlikuju tak ze ho stahnu z plneho do sucha behem deseti minut.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    Teď budu zase za blbce, ale jakkoliv mám rád Zeus, tak mít ho jako první atík na motání, tak se vrátím k hlavám. Ano, neteče. Ano, chuť je výborná. Ale než jsem vychytal, jak ho osadit, aby nedával dryhity...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Hmm taky v matny. Ale je to limitovana edice stejne jako cernej Therion, za ty prachy bych radeji vzal cerneho Findera.

A https://www.isleofcustard.co.uk/home ale ja uz mam teda objednano. Isle of Custards se daji sehnat i v cechach, jen tu moji nejoblibenejsi jablecnou se skorici uz nikde nemaji tak jsem se rozhodl, ze proste vezmu velkou lahev rovnou od vyrobce a rovnou si prihodil par dalsich kdyz uz platim postovny a vychazi tam o trochu levneji nez v cechach, na tech 10ml lahvickach o moc ne, ale maji i 30 a 100 a ty v cechach nesezenes a vychazi lepe. 30 na nejake dve kilka a 100 na 600. Tech custardu maji (prekvapive s tim nazvem) hodne tak si jich par vezmi v cechach, ochutnej a uvidis a kdyztak se muzem pak domluvit az budu brat dalsi varku.

SAKALICEK: No do jiste miry, jsou tam urychlovace a hlavne je to uz takhle v docela velky koncentraci. Obecne prichut co se micha na 20+% se ti prolne mnohem rychleji nez nejaky 5% koncentrat. Ale i tak to chce par dni a nebo ja to resim tak ze to narvu do ultrazvuku ktery to prolnuti hodne urychli. Ale priznavam ze co se tyce uzravani tak narozdil od nejakych archivaru typu Jika a Hrebika ja u 99% liquidu nepoznam rozdil mezi stejnou prichuti ulezelou mesic a pul roku a vetsinu svych mixu vapuju po 14dni dnech nebo klidne i driv kdyz neni nic jineho. Ale zaroven take nedelam to, ze bych to na zrani nekam strcill a zapomel na to. Micham z nahrate baze, po namichani strcim do ultrazvuku a pak jednou za par dni vzdy protrepu. Kdyz se o to takhle staras tak ten vysledek po mesici muze byt stejny jako po pul roce systemem zastrcit a zapomenout.
    JIKE
    JIKE --- ---
    Kdybch psal nejaky nesmysly tak ja uz na to nevidíme vidím rozamazane na to jak jsem unavenej.. tak sorry uz vidím po paměti jen písma na klávesnici a zvětšovat se mi to nechce ;-)
    SAKALICEK: namochej to bude to spinkat dlouho... ja puding Az po 90 dnech.. to je pak potesenicko :-)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    tvl Jupík ;cDD nic jdu chrápat zejtra mám dvě zkousky. bych se zblil voe... zatím cus pánové.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: ja to u nevěřím viz co jsem psal.. nebo o bude jalový a chutnat top o ulezeni bude uplne jinak. Na to to neni dělaný.. zkus si koupit melou - enigma od mom and pop a udelej Shake and vapěˇ ano j to dobrý uz za par minut ale ulezeni je to jiná liga.. ne nekupuj uz mas vybrány chute je to dobrý pro VAPE panice
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    WOLFGAR: jakože shake &vape funguje jo? nějak se mi tomu nechtělo věřit.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: Htel jsem kdysi twky nahrát video kde i vysvětlím proc to tak je. Ale bylo by to na 3 věty... kdyz michas Jupika do vody hned mas limonadu. Je to jen tim jak se prolnou molekuly prichute s molekulami ty kapaliny.. no a VG je ma jak je viskozní silene u sebe a diky tomu to proste trvá dyl no. Da se tomu pomoc ale to víme... jak
    JIKE
    JIKE --- ---
    JIKE: a to ja tam jeste přidávám ETM aby to bylo luxusnější Zviratko mi pak řeklo ze je to lepsi než original Liquid coz me silene potěšilo ze jsem vylepšil uz neco twk dobryho :-)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: přesně jak říkáš. kluk v práci měl tak 2-3mesice odlezely lesní ovoce a bylo to super.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: ja myslel na tom Zeusu. Jinak jedu i 0,6 ohmu jinde.
    WOLFGAR: Nee Pharaoh pro nováčka ne.. me nechcije teda. Zatim... az na jednu epizodu s malo vaty...
    WOLFGAR: kdepak jedna verze j cela černá triade a ma jen stříbrný post. Dej si do google Black triade https://goo.gl/images/w7LT7j

WOLFGAR: kde kde kde bychom se mohli složit na postovny kdyz to bude slušná cena a hlavne ja jeste nevim jakou prichut ale. Nic pudinkovy Pudink klidně s karamelem ale Pudink
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: slovinsky aromata. Mel jsi na to nejaky pozitivní feedback? Ja co Michal treba lennyho kde píšou za 14 dnu super tak se Zvířetem jsme zjistili ze po 90 dnech je to luxus a do ty doby se to nedá...
    ale děsně rad bych nejaky luxusní puding fakt jako echt luxusní ( zacinam pomalu byt na tom jak zviratko) takze těžko uz mi neco i chutna... ;-( u některých svých starých co jsem byl hotovej uz twk nejsem asi jsem prehulenej nebo proste ten mozek chce vic.. asi jako kdyz jdeš do lepsi restaurace 4seasons a pak uz si normalni jídlo dat moc nechceš
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: No ja za posledni pulrok taky ne, az dneska mi prisel doggystyle tak na nem mam 0.5 na stealth do kanclu.

MUTOID: Jestli by ti nevadil vetsi a tezssi mod tak na vase nase maji mozna jeste par kousku Lost Vape Triady za 2500 coz je opravdu vyprodejova cena, normalne se prodava za 3000+ i v cine. Je to skvely mod se skvelym chipem ktery ti bude slouzit dlouho a dobre, tak jak ji koupis funguje skvele ale kdyz si s tim budes chtit pohrat nahrajes si do pocitace software kde se da nastavit prakticky cokoli a jak uz jsem zminil v kombinaci se Zeusem vypada opravdu luxusne.
    A nebo jak rika Sakal tak doraz na Sraz. Jen ja tam budu mit na ukazku hromadu modu a atiku a ostatni take neco dovali.

JIKE: Kondenzuje, chcije kdyz tam nedas spravne vatu a jeste je tak trikrat tak tezky oproti Zeusovi. Pro novacka urcite ne.

JIKE: Tak ona cerna ma cernou jen tu kuzi. To telo je u vsech matne stribrne s gunmetalovym matnym rameckem. Vyhoda u toho s cernou kuzi je jen ta, ze bude asi lepe vypadat s cernymi atiky. Vubec to je jedina nevyhoda triady ze se k ni vlastne moc nehodi ani cerne ani klsicky nerezove atiky, vypada nejlepe s matnymi kousky jako je Zeus jenze tech moc neni.

Jinak Wolf uz je taky na vaping nejakej vycuclej a to ma tri dny po vejplate... objevil jsem ze britsti Isle of Custards maji shipping v ramci EU za 10 ecek a 100ml lahvicky prichuti. :D

JIKE: Me od egoistu chutna docela ovoce, kdyz nemam zrovna nic uzraleho kupuju si ten jejich shake and vape a ty ovocne nejsou spatne. Pak jsem mel i nejakou kolacovku a neco s kokosem a to bylo dost spatne. Ale tak prichute kazdy vnima jinak takze tezko poradit.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: zatím jsem je neotevřel. není čas.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: příští mesic nebo to objednej ted a přijde to za mesic
    Jaký jsou. Ty její h pudinky uz jsi zkoušel? Chci nejaky luxusní puding!!!

https://m.vasecigareta.cz/produkt-2645-egoist-prichut-vanilkovy-pudink-vanilla-custard-.html#
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: tenhle měsíc už mám rozpočet na vaping vycuclej ;-) vysomroval jsem nějaký drobnosti od Wolfa + jsem nakoupil hromadu Egoistu. :-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: a Co by jsi volil k černé triade? Ta ma stříbrný centr pin post..

SAKALICEK: me Predator taky jde jak ma... sice mi přijde ze ma šílenou spotřebu baterii s tim faraonem..
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    MUTOID: tak a máš to. doraz na sraz. můžeš si to vošahat viď.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam