• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: tak to respekt.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: jj princip znám, ale zrovna ta čená že by byla, a kolik jich bylo vyrobeno asi jsem nedohledal.
    WOLFGAR: no právě :-/
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Serie s mensim poctem vyrobenych kusu za vyssi cenu.

JIKE: Uz se nevyrabi pul roku jen ted uz dochazi skladove zasoby.

HARAKOCZKA: Schvalne se podivam do manualu urcite to tam bude nakreslene. Me tak nejak prislo automaticke ze spiralku davam tak aby koncila nad dirama na vatu. Co se sroubovani tyce tak ja to chytnu napoprve ale jsem na tyhle titernosti docela sikovny, kdysi kdyz jsem jel jeste MTL jsem motal mikrospiralky na jehlu :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: jako že to je limitka?

JIKE
    JIKE --- ---
    tak pánové, maxo není a nebude.. jak je vidno...

$34.92 Authentic IJOY MAXO V12 Sub Ohm Tank Clearomizer - 5.6ml / 0.15ohm / stainless steel + glass at FastTech - Worldwide Free Shipping
    https://www.fasttech.com/...83/6730100-authentic-ijoy-maxo-v12-sub-ohm-tank-clearomizer#ProductAlert

HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    JIKE: tak to mě trochu uklidňuje, že to tak nemám sám ;-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    HARAKOCZKA: jo tohle, já myslel top cap. tak to beru zpět. to mám stejný jako ty pak, taky najít díky na to AF je někdy vopruz...
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    JIKE: počkat, asi si nerozumíme. Já nemyslel zavírání plnění. Já myslel když nandavám tank na kotelnu. Tak to se mi točí kryt kotelny a ty sloupky s af mi nechtějí zapadnout do drážek ve vršku toho krytu.
    No, zkusím to celé rozebrat, jestli tam nemám něco někde uvolněné.
    JIKE
    JIKE --- ---
    HARAKOCZKA: nebo to máš někde povolený, se mi nezdá.. mě se tam nic, ale vůbec nic netočí když dávám cap s driptipem
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    JIKE: Ok. Asi budu extrémně nešikovnej ;-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: jak to myslíš limitovaná edice?
    HARAKOCZKA: to mě se na tom nic netočí. pouze ten cap.. čepici tam prostě bezhlavě dám a otočím a samo si to hned sedne a samo zamkne tím pohybem. fakt se mi nic neotáčí..
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    JIKE: No já když otáčím, tak se mi otáčí i kryt kotelny. Takže točím jak debil a nic. Nakonec to vždycky trefuju, abych se na ten výřez trefil rovnou.
    To bude rukama...
    JIKE
    JIKE --- ---
    HARAKOCZKA: vždycky nasadim otočím a samo si to najde vyrezy nikdy jsem nad tim nepřemýšlel.
    WOLFGAR: vidíš a ja ho srvovnal ten coil a jen diky tomu ze je na nej výřez v kotelne nahore
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    Mimochodem, jak se vám zavírá? Mně vždycky docela trvá než trefím ty výřezy a zacvakne se mi k závitu.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: tak na rozhodně nejsem stará škola a na videa jsem koukal, ale prostě mi to nejdříve nějak nedošlo.
    A co tak sleduju po netu, tak rozhodně nejsem sám...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Jeste doplnim - zakladni pravidlo pro zacatecnika i veterana ktere funguje do jiste miry ve vsech atikach, ale je extra dulezite v RDTA a GTA konstrukci platformove zakladny s privodem zespodu. Prumer spiralky by mel byt vzdy co nejbliz prumeru ktery ma ten otvor kterym protahujete vatu. U tech kruhovych je to jednoduche, u tech trojuhelnikovitych to chce uz trochu odhad. Kdyz je prumer stejny tak idealni mnozstvi vaty pak sedne perfektne jak do spiraly tak do toho otvoru, a tim padem se omezi protekani a vylepsi zasobovani.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HARAKOCZKA: Jo to jsou presne ty dve chyby, moc maly prumer na ktery Zeus neni delany a snaha tu spiralku natocit rovne zatimco ten atik je umyslne konstruovany tak aby na spiralku dopadal vzduch sikmo, to je totiz jeden z duvodu proc ma Zeus tak hladky a prijemny AF pri potahu. Ale nerekl bych, ze to je duvod proc neni vhodna pro zacatecniky, tohle jsou spis chyby ktere udela vaper ze stare skoly ktery je zvykly si to motat dle sveho zatimco novacek se zepta nebo podiva na video a kdyz o tom vis tak neni nic tezkeho dat tam vetsi spiralku a a umistit ji tak aby byla sikmo s koncema presne nad temi vyrezy pro vatu a pak Zeus zasobuje krasne.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: původně 2.5, pak 3. Když jsem dal 3.5 a vykašlal se na to aby byla srovnaná mezi těmi af "sloupky", tak už to začalo fungovat dobře.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HARAKOCZKA: A co jsi tam mel za prumer? S 4mm spiralkou jsem z nej dryhit nedostal nikdy a to ho dudlikuju tak ze ho stahnu z plneho do sucha behem deseti minut.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    Teď budu zase za blbce, ale jakkoliv mám rád Zeus, tak mít ho jako první atík na motání, tak se vrátím k hlavám. Ano, neteče. Ano, chuť je výborná. Ale než jsem vychytal, jak ho osadit, aby nedával dryhity...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Hmm taky v matny. Ale je to limitovana edice stejne jako cernej Therion, za ty prachy bych radeji vzal cerneho Findera.

A https://www.isleofcustard.co.uk/home ale ja uz mam teda objednano. Isle of Custards se daji sehnat i v cechach, jen tu moji nejoblibenejsi jablecnou se skorici uz nikde nemaji tak jsem se rozhodl, ze proste vezmu velkou lahev rovnou od vyrobce a rovnou si prihodil par dalsich kdyz uz platim postovny a vychazi tam o trochu levneji nez v cechach, na tech 10ml lahvickach o moc ne, ale maji i 30 a 100 a ty v cechach nesezenes a vychazi lepe. 30 na nejake dve kilka a 100 na 600. Tech custardu maji (prekvapive s tim nazvem) hodne tak si jich par vezmi v cechach, ochutnej a uvidis a kdyztak se muzem pak domluvit az budu brat dalsi varku.

SAKALICEK: No do jiste miry, jsou tam urychlovace a hlavne je to uz takhle v docela velky koncentraci. Obecne prichut co se micha na 20+% se ti prolne mnohem rychleji nez nejaky 5% koncentrat. Ale i tak to chce par dni a nebo ja to resim tak ze to narvu do ultrazvuku ktery to prolnuti hodne urychli. Ale priznavam ze co se tyce uzravani tak narozdil od nejakych archivaru typu Jika a Hrebika ja u 99% liquidu nepoznam rozdil mezi stejnou prichuti ulezelou mesic a pul roku a vetsinu svych mixu vapuju po 14dni dnech nebo klidne i driv kdyz neni nic jineho. Ale zaroven take nedelam to, ze bych to na zrani nekam strcill a zapomel na to. Micham z nahrate baze, po namichani strcim do ultrazvuku a pak jednou za par dni vzdy protrepu. Kdyz se o to takhle staras tak ten vysledek po mesici muze byt stejny jako po pul roce systemem zastrcit a zapomenout.
    JIKE
    JIKE --- ---
    Kdybch psal nejaky nesmysly tak ja uz na to nevidíme vidím rozamazane na to jak jsem unavenej.. tak sorry uz vidím po paměti jen písma na klávesnici a zvětšovat se mi to nechce ;-)
    SAKALICEK: namochej to bude to spinkat dlouho... ja puding Az po 90 dnech.. to je pak potesenicko :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam