• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SAKALICEK: V tom videu tam ma arctic dolphin a jeste starsi typ ktery nemaji uz ani na FT. A ty druhy jsou coilmaster ty jsem nenasel nikde. Jestli tam ten tvuj kamos narval Lost Vape tak ji koupim, ale nechce se mi to strilet na slepo kdyz za ni chteji ctyri kila tady v cechach.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    WOLFGAR: ty lahvičky co tam má jsou podle mě Lost vape ne?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    LUCKERCZ: Super, tak ted uz jen si od nekoho pujcit vrtacku s brusnym kotoucem a mam vystarano. Jen na FT nemaji zadne z tech lahvicek co tam nakonec nacpal takze asi budu zkouset dal a na ceskych shopech jsem lahvicky na squonk nenasel skoro zadne.
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    Tak to vypadá že kupón MAP opět funguje..
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    MUTOID: Wolf mi poradil nasledujici pro Zeus WOLFGAR:
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    TRAGIKOMIX: :D ... beru taky nakonec prism :) .. + Kylin a Ammit ...

    dotaz ale ještě mám, řešili jsme jaký drát a víceméně z toho vzešlo že je to stejné jako vata, velice individuální :) ... strašně se mi líbí flat wires a co se tyce znacky tak chci demon killer. Nevím ale vůbec jakou tloušťku resp radši bych slabší kvůli odporu...
    nějaký rady další ? :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    TRAGIKOMIX: Oboje je cina, oboje vyjde casove tak nastejno +- 3 tydny nicmene ono to v cechach muze byt treba za tyden, hlavni brzda je Ceska Posta. Ja pouzivam bud cinskou (CN) nebo singapurskou postu (SG) oboje docela spolehlive.
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    WOLFGAR: Nevíte odkud je to rychlejší? Jestli z GB Nebo FT? Resp jestli je FT taky Čína..
    JIKE
    JIKE --- ---
    já mám reserve na 27.1.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    TRAGIKOMIX: Tak pak z Gearbestu za 47-50$ podle barvy. Pripadne kdyby jsi ho chtel hned jde koupit i v cechach ale chteji za nej 1600 to te ten GB porad vyjde o hodne lepe. https://www.gearbest.com/temperature-control-mods/pp_683463.html?wid=21
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    LUCKERCZ: Vypada to tak. U Modefined Sirius to taky jeste funguje. Skoda.
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    TRAGIKOMIX: tak evidentne na prism tu slevu zrusili.... kdyz dam pulse do kosiku, tak tam se mi cena upravi. u prismu ne :/
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    WOLFGAR: Hmm, tak nevim co delam spatne ale stale vidim pak v kosiku $59 (jak z compu - chrome/ff/opera, tak z mobilu) - bohuzel jejich android aplikace nema feature na aplikaci kuponu.
    Link: https://www.fasttech.com/products/3032/10038305/8317400
    Zkusim to kdyz tak zitra jeste z prace.
    Vapebar urcite zkusim, ale nulky tam bohuzel moc nevedou..
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    TRAGIKOMIX: Sorry, zasekl jsem se v praci. Pry jsme dorazili tesne po tom co jste odesli. Kazdopadne Prism je dobra volba, to tu myslim potvrdi kazdy kdo ho tam videl. MAP funguje tak, ze zbozi das do kosiku, rozkliknes kosik a tam je dole radka na kupon a tam napises velkymi psimeny MAP, das aplikovat a mela by ti cena spadnout na 43$. Kdyztak hod link ktery ti nejde. Clo neres, z US mi chytli vzdycky vsechno a z ciny jeste ani jednu zasilku. Kdyztak do poznamky napis "Please write price under 24$ on the package, thank you." at mas jistotu, ale vetsinou to delaji automaticky a i kdyz to neudelaji tak na to vetsinou celnici serou, ti jdou cilene po mobilech a drahy elektronice a nejaky vapovaci serepeticky jsou jim ukradeny. Ale doporucim zaplatit prez paypal, FT me sice nikdy neokradli, ale pokud by se to nahodou ztratilo tak s FT resis vraceni penez pul roku a PP ti je vrati vetsinou do tydne.
    Jiz hotove liquidy si muzes koupit treba prave ve vapebaru kde te Standa necha ochutnat, chce za to celkem rozumne ceny a navic ruskou mafii nejake TPD vubec nezajima takze porad ma normalni lahvicky :D
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    Diky vsem zucastnenym za cenne rady a zkusenosti. Rozhodl jsem se nakonec pro PRISM, i kdyz me mrzi ze jsem nestihl Wolfa a nemoh jsi ho osahat. NIcmene tam byla TRIADa coz vypada +- podobne. Ted bych mel par dotazu:
    1. Zkousel jsem aplikovat kupon MAP na fasttechu, bohuzel mi to nejak nefunguje a cena je stale cca $60 viz WOLFGAR: . Muze to nekdo z vas testnout?
    2. Jak je to s clem u fasttechy vlastne? Budu muset podstoupit nejakou saskarnu na celnim nebo je to v klidu?
    3. Vcera Lucker zminoval eshop vapeclub z UK na liquidy. Existuje jeste nejaka vami doporucena alternativa na koupi jiz hotovych liquidu? Na michani vlastnich si jeste netroufam a zaroven preferuji koupi jiz hotovych produktu. Jednak to nemam kde skladovat a navic toho zase tak moc nevyvejpuji.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    https://youtu.be/pa68u0iNSHI tenhle týpek co jezdí po fabrikach tj pecka :D ..tohle video je z návštěvy flavourart
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    tak dobrý dneska :) pár tipů nasbíráno, testovačka... pohoda :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MUTOID: přesněji, dorazím taky kolem šestý
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    HREBICK: on my way
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Ja dorazim kolem seste.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam