• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    JIKE
    JIKE --- ---
    poznámka pro fandy 3 baterkáču či 20700 článků.

    iJoy Captan 2x 20700 je v ruce díky objemu na omak pocitově naprosto stejný, co jsme se Šakalem ochmatali i jeho Triádu :-) na 3x 18650.



    když opomenu že se jedná v jednom případě o iJoyácký IWEPAL čip s efektivitou co udává u tohoto čipu výrobce cca 95% a u triády s 97% je vám u modu s bateriemi včetně za cca 50$ iJoy Captain - méně líto, že jej někde odřete apod. Volba je asi na každém z nás.
    Nicméně jsem testoval odpor v dualu 0,07 na Captain(kdysi jsem to tu i psal), a ty baterie byly chudáčci velký. Jestli dali tak 5ml tank a byly na 30% ? u DNA 250 nevím, netestoval jsem. ale Captain na ty články vydrží fakt dost (pří jiné/lepší odporové konstalaci ideálně na singl kolem 0,15+, na dual 0,2+).

    tak to jen poznámka k velikosti kdyby někdo uvažoval...
    (iJoy na TC jede tak nějak, no tak nějak zvláštně, tam spíš doporučuji volit přesnější čipy/firmare atp..)

    iJoy Captain včetně 2x 20700 baterií 50$ https://www.fasttech.com/products/3032/10017727/7560002

    Lost Vape Triade cca 3999: https://www.vasecigareta.cz/produkt-2393-lost-vape-triade-dna250-mod.html

    (levnější mody doporučuju koupit v zahraničí, sice záruka je cca 1-2měs max, ale přijde vám to v pohodě bez cla, bez DPH, prostě jako 20$ kousek, kdežto u dražších, lepší si zaplatit v ČR záruku, a navíc ze zahraničí to často pošlou za vyšší hodnotu než 20$ a potom se to cenově fakt nevyplatí, když platíte clo a dph)

    pozn: a díky tomu, že nyní přijde DNA 250c - čipy už mají Evolváci co jsem viděl na videu před časem, tak ceny DNA 250 jdou dolů. Což je fajn, protože čip je to dost fajne.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HOUMLES: Do pluska v pohode das pekny velky triple coil a staci a narozdil od titana se vejde na spoustu modu zvlast treba na dvoubaterkovem creatoru vypada luxusne. Titan mi pekne pasuje jen na fuchai 2/3 kde na boky sedi na milimetr a vepredu je trochu presah ale vypada dobre a je tam docela prakticky protoze si tam zahaknes prst kterym mackas fire. Uplne bez presahu pak jen na Laisimo F4. Do titanu se pak vejde krasny veliky quad coil.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    na titana uz jsem koukal hodnekrat, ale nemam to na co nasadit a fakt nechci tahat nekde sebou tak brutalni mody
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: Tak to je hodně dobrý. U plus myslíš aromamizer ze. Jinak Zeus taky nekondenzuje, dřív se mi zanese spiralka...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Prekvapive ne, jak ne ta kotelna dost velka a vubec nekondenzuje tak jak v plusku tak titanovi davam v pohode na jednu vatu tri dny coz je u me takovych 60-80ml.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: :-D měníš vatu pak po jednom tanku u titanu coz.?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: No ale utirat to nepotrebujes, doplnis a priplacnes zpatky, ja to vetsinou ani nepokladam. Ale nejlepsi je stejne Titan, ten doplnim rano a ani si sebou nemusim brat lahvicku :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    HOUMLES: Nahoře pod top cap když plnis dycky to mám cely mokrý
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    JIKE: ja zeuse mam a vubec nic neutiram
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Vidis ja treba plneni u OBS nemam rad protoze je porad upatlany.
    JIKE
    JIKE --- ---
    kdyby ten Zeus měl plnění jako třeba jako Elabo atík, nebo OBS, nebo jako captain RTA, nebo jako tFV prince, to by bylo ještě lepší! takhle člověk pořád musí řešit, kam to položit a utírat to...
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: :-D
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HARAKOCZKA: Kdyz trpim ja budete trpet taky :D
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    WOLFGAR: díky za info. vzal jsem sirénu 2 na takovéto domácí či hospodské žvíkání. (:
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: kšá!

    Nemůžu pořád utrácet...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Na https://mobile.cvapor.com/2018-valentines-day-sale maji docela pekny vyprodej dobrych atiku. Dual coil ammit a Crius 2 za 17 babek, Zeus za 20, Blitzen za 21, Aura RDA za 16 a tak. A z modu Aegis za 35 a Capo squonk za 30.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: já zkusím odolat ;-)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HARAKOCZKA: Rekl bych takovy mix obojiho. AF Zeusu, zakladna aromamizeru. Kdyby to melo stejne jako aromamizer 30mm verzi tak bych byl nadseny, tohle je na me male i kdyz Zeus se plni tak pohodlne ze tomu sanci dam.


    JIKE: WOLFGAR: Jinak neco jsem si k tomu dohledal. Ta studie existuje, navazuje na starsi studii o pusobeni nikotinu na schopnost regenerace bunek ktera je prokazana a je nejspis jednim dilkem skladacky proc jsou cigarety spolecne s tou hromadou toxickych latech vznikajicich pri spalovani tabaku takovy smrtici mix. Zatim ovsem neni zname jak velky vyznam muze mit ten efekt na vznik rakoviny sam o sobe proto take nikotin ani po vysledcich teto studie nebyl zapsan na seznam karcinogenu WHO. Tahle studie zkouma stejny efekt jen za pouziti vapu misto cigaret, rekl bych, ze pusobi trochu pochybne, ten "kour" totiz neni chyba prekladu, original cele te jejich zpravy totiz vsude operuje s pojmem electronic cigarette smoke a popravde mam jiste pochyby v odbornost vedeckeho tymu jez neni schopny spravne rozlisit ani skupenstvi ktere zkouma za druhe podle metodiky pouzivaji nikotinove liquidy ve vysokych koncentracich ktere se dneska temer nepouzivaji a za treti... zaver toho vyzkumu je, ze i kdyz k tomuto efektu stale dochazi i pri vapovani tak v o 97% mensi mire nez pri pouziti cigaret, ten vysledek je konzistentni z predchozim vyzkumem kde pouzivali nikotinove naplasti. Takze zadne sokujici zjisteni, navic to potvrzuje zaver zname studie Royal College of Physicians ktera prave diky tomu dosla k zaveru, ze vapovani je minimalne o 95% mene skodlive nez koureni. Tech pet procent je prave na vrub nekterym jeste dostatecne neprozkoumanym vlivum a nikotinu.

    TL:DR - Lehce pochybna studie jejiz zaver je, ze vapovani je podstatne mene skodlive nez koureni byla nejspis cilene vytrzena z kontextu a prekroucena americkym bulvarem - to je v US zcela bezne uz leta, bulvar tam proti vapingu lobuje opravdu hodne aktivne, aby take ne, majitele a akcionari jejich nejvetsich bulvarnich kanalu jsou zaroven akcionari tabakovych koncernu, kdo by tam cekal souvislost, ze? No a Nova se svou kvalitni zurnalistikou nejspis jen bezmyslenkovite prelozila.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: mně přijde, že je tam více inspirace z Aromamizeru.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Dual coil Zeus... dohaje to uz jsem nechtel kupovat dalsi RTA... tak tohle je ale vazne posledni. Preordered.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam