• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HREBICK: Pokud je to PET lahvicka tak to citit byt nemuze ale sila sugesce je mocna carodejka, vlast u tak subjektivniho vjemu jako je chut.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    MUTOID: Bacha rozdíl mezi 2mg/3mg ikdyž se to nezdá je už docela znát...
    WOLFGAR: Jj, já už jsem docela dost orotodox skleněnkař :) po roce něčeho v plastový lahvičce už je to celkem cejtit..teď jsme se přesvědčily s Jikem na srazu viď? :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    WOLFGAR: asi tak l tomu plastu... mě jde spíš o to jaký z toho mám pocit :)
    to co jsem vylil bych ani nikomu nedal ochutnat :D ujela mi říká se zeleným čajem ...ale chápu, ok budu schovávat ;)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    MUTOID: Jo mame tu kridlo sklenenkaru, ja bych asi nenechaval zrat PEI a silikonu ale PET se pouziva v potravinarstvi a lekarenstvi pro uchovavani tekutin v ramci let, tam je ten duvod spis takovy ten podvedomy odpor k plastun nez ze by to realne mohlo nejak ovlivnit chut nebo slozeni. A ze zacatku je vazne dobre michat mensi mnozstvi nez si vychytas ten postup a recepty. Ale nevylejvej nic, co tobe nechutna nebo skrabe muze nekomu chutnat, ja pravidelne sve prebytky rozdavam na srazech.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MUTOID: teda experimenty dělám tak 20-30 ml max abych nevylejval půl litr :D ale zase musím říct, a to se rozmazluju premiovkama docela, že jsem vylejval jen dvakrát a to dohromady tak 50ml :) ... tak manželka ani nenadava že utracim za bázi tolik...ta nadává že mám doma už hotovou sbírku aroma, odmerny válec a pokoupil jsem 100ml skleněný lavičky na zrani a mrte korkovych spuntu :D nechci aby to při zrani melo co dělat s plastem :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    WOLFGAR: super... no já míchám v ml a dělám většinou 2-3 50-100ml recepty týdne, hlavně teď experimentuju...nijak to zatím nehonim, učím se :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    MUTOID: Ono je hlavne super, ze kdyz do toho par rovnou michas prichute tak to jde mnohem lepe promichat a vyrazne se tim urychli i zrani. A vubec se s tim lepe pracuje, od te doby co micham na vahu a za tepla tak uz bych se k nejakemu michani za studena na kapky nebo objem uz nevratil ani nahodou, ted namicham za vecer 100 lahvicek za dobu co mi predtim trvalo 20 a chutove je to take lepsi a recepty mam vsechny online a presne bez zdrzovani. A kdyz nekomu neco ode me chutna jen poslu link na recept.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    takže shrnuto... 80/20 2-3mg/ml a míchání za tepla :) ...super :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    WOLFGAR: jo nad tou teplou bázi jsem přemýšlel ale nějak jsem se k tomu nedostal...zkusím zítra :) ...dikes
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE:
    HARAKOCZKA: S tim, ze realita je takova ze vam to DNA stejne projde bez povsimnuti protoze celnik netusi co to je a jakou to ma cenu a na balik pisou standartnich 20. Jinak nejde jen o efektivitu, DNA ma tu cenu i diky tomu softwaru a kvalite chipu na ktery mate dozivotni zaruku coz samozrejme ijoy nema.


    MUTOID: Jednak je to silou pak take tim, ze pokud mas prirodni nikotin tak sam o sobe skrabe vic nez nikotin synteticky. Po namichani uz se to moc nezmeni, nejlepsi zpusob je zjemnit uz tu bazi. Ja to delam tak, ze bazi micham v hrnci na plotynce na nejnjzssi teplotu, idealne je drzet takovych 40 stupnu, nechat par hodin a promichavat. Jednak se ti tim ta baze nejlepe spoji a jednak ten nikotin vyteka a zjemni.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    HREBICK: roger that! díky
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    MUTOID: Hodne pravdepodobne to je nikotinem 4mg je na DLko dost..a tech 30% pg taky udela svoje:-):-) doporucuju tak 2mg 80/20 ;-)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    teď koukám že nevím vlastně určitě kolik mají odpor ty coils v balení u zeuse... nevíte někdo?
    já čekám pořád na balík s baterkami a bez nich to sám nezmerim
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    a jinak je to tak jak všude říkají...když se vám džus nepovede, vylejt!!! nenutit se dlouho to vybafat za každou cenu :D ale každej hledá svoje hranice a chutě :D
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    btw zkoušel jsem udělat džus na cajovym základu (hlavni aroma) ale fakt ne :) po prvním dnu koprivka lehce :D ne čajovy aroma jsou fakt jenom lehce na dochuceni a nikoliv jako základ jako např tabák nebo cream :D
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    dotaz na mistni alchymisty... moje džusy mě často při prvních potazích škrabou v krku a nevím jestli to je nikotinem, pg nebo proto že do nich dávám vždy tabák (většinou na low mixing rate)... standard: 4mg/ml nikotin (flavourit booster 20ka 30/70)
    báze flavourit 30/70
    tabák na low nebo v medianu
    leží min 12-20dnu
    nenechávám dýchat
    bez teple lázně
    sklad. temno a pokojovka

    teď přemýšlím že várku co má za sebou 14dnu nechám vydechnout na 2-5h jestli to náhodou nezjemni

    škrábe to na první 5-10 prasků a pomalu zmizí

    škrábe i na novým coil (0,3 ecl)

    jo a teda pořád mám pouze ijusts
    teď mám doma zeuse a přemýšlím že ho posadim na baterii od ijusts, mám tam 0.2 coil takže by to měl utáhnout. abych porovnal jestli to z rta bude bez škrábání

    teď mám ve zdání nějaký bez tobacco ale neco mi říká ze je neco spatne s nikotinem... možná to nadechnutí na závěr pomůže zjemnit
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    JIKE: já bych si tě dovolil trošku poopravit. DPH se platí od 22 € a clo od 150 €
    JIKE
    JIKE --- ---
    poznámka pro fandy 3 baterkáču či 20700 článků.

    iJoy Captan 2x 20700 je v ruce díky objemu na omak pocitově naprosto stejný, co jsme se Šakalem ochmatali i jeho Triádu :-) na 3x 18650.



    když opomenu že se jedná v jednom případě o iJoyácký IWEPAL čip s efektivitou co udává u tohoto čipu výrobce cca 95% a u triády s 97% je vám u modu s bateriemi včetně za cca 50$ iJoy Captain - méně líto, že jej někde odřete apod. Volba je asi na každém z nás.
    Nicméně jsem testoval odpor v dualu 0,07 na Captain(kdysi jsem to tu i psal), a ty baterie byly chudáčci velký. Jestli dali tak 5ml tank a byly na 30% ? u DNA 250 nevím, netestoval jsem. ale Captain na ty články vydrží fakt dost (pří jiné/lepší odporové konstalaci ideálně na singl kolem 0,15+, na dual 0,2+).

    tak to jen poznámka k velikosti kdyby někdo uvažoval...
    (iJoy na TC jede tak nějak, no tak nějak zvláštně, tam spíš doporučuji volit přesnější čipy/firmare atp..)

    iJoy Captain včetně 2x 20700 baterií 50$ https://www.fasttech.com/products/3032/10017727/7560002

    Lost Vape Triade cca 3999: https://www.vasecigareta.cz/produkt-2393-lost-vape-triade-dna250-mod.html

    (levnější mody doporučuju koupit v zahraničí, sice záruka je cca 1-2měs max, ale přijde vám to v pohodě bez cla, bez DPH, prostě jako 20$ kousek, kdežto u dražších, lepší si zaplatit v ČR záruku, a navíc ze zahraničí to často pošlou za vyšší hodnotu než 20$ a potom se to cenově fakt nevyplatí, když platíte clo a dph)

    pozn: a díky tomu, že nyní přijde DNA 250c - čipy už mají Evolváci co jsem viděl na videu před časem, tak ceny DNA 250 jdou dolů. Což je fajn, protože čip je to dost fajne.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HOUMLES: Do pluska v pohode das pekny velky triple coil a staci a narozdil od titana se vejde na spoustu modu zvlast treba na dvoubaterkovem creatoru vypada luxusne. Titan mi pekne pasuje jen na fuchai 2/3 kde na boky sedi na milimetr a vepredu je trochu presah ale vypada dobre a je tam docela prakticky protoze si tam zahaknes prst kterym mackas fire. Uplne bez presahu pak jen na Laisimo F4. Do titanu se pak vejde krasny veliky quad coil.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    na titana uz jsem koukal hodnekrat, ale nemam to na co nasadit a fakt nechci tahat nekde sebou tak brutalni mody
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam