• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    KOZLIKK: Tak zrovna salteru docela verim, hlavne vubec nechapu proc by jsi u michani liquidu potreboval presnost na 0.01g nebo 0.005ml, tam tyhle rozdily absolutne nepoznas. Byly doby kdy jsem michal ciste by vocko a popravde ten rozdil oproti tomu michani na vahu zas tak velky neni, tu vahu mam spis na slozitejsi recepty. Mozna je to otazka praxe ale resit nejaky 0.01g u michani mi prijde asi jako resit na stavbe odchylku deseti zrnek pisku.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    KOZLIKK: 0.001g je dost extrem, to by jsi musel michat 1ml aby ti to udelalo nejakou odchylku.

    MUTOID: Ja mam 0.05 a podle toho jak to tam leju a stejne nejaky +- 0.2 gramy vubec neresim by mi klidne 0.1g stacila. S tim ze micham vetsinou 50ml+. Na tech 10ml i tak si myslim ze 0.05 staxci bohate, pokud jsi extra presny typ tak 0.01 vic je podle me naprosto zbytecne protoze i kdyz to tam budes kapat tak ti kazda kapka udela vic nez tech 0.01. Ja mam salter 1260 a jsem s ni spokojenej jen ta prodleva za kterou se vypne by mohla byt delsi, ty kousky na tom webu ale vypadaji take dost dobre a ceny rozumne. Jen mysli na to, ze cim vetsi presnost tim mensi maximalni vaha kterou to zvladne takze se rozmysli mezi tim jak moc potrebujes byt presny a jake mnozstvi budes tak maximalne michat. Ja uz jsem na michani baze a velkych lahvicek uz musel dotahnout z prace gramovku protoze mi ta hranice 200g nestacila.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    WOLFGAR: ok ... jakou používáš vahu na míchání? nějaký tip, jsem se rozhodl že zkusím míchání na váhu :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    MUTOID: No nekde jsem cetl, ze v profi vyrobe liquidu se opravdu ruzne mechanicke i magneticke mixery a zahrivani pouzivaji ale takhle v malem jestli to k necemu bude tezko rict. Zkusil jsem cinu a ta prekvapive ta cena odpovida i kdyz bych si tipnul, ze to je predrazena novinka a brzy se ukazou dalsi kopie za 30 babek. Ale vykonna ultrazvukova cisticka ti nejspis vyjde na stejno plus jestli chces mit dobre zamichano muzes jeste pouzit treba penic mleka.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    HREBICK: tyo tenhle mixer co tady wolf prodává :D https://www.wolfstreetvape.cz/eliquid_michani_dyi_prislusenstvi/nitecore-nff01-eliquid-mixer/ vypadá zajímavě...i když cena šílená ..máte někdo zkušenosti s tím?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HREBICK: No nemam, nekdo mi vykrad muj vlastni napad do budoucnosti, hajzlici :D Ale alespon maji ty innkoniny... Ego fuj, prska to, tece to, rozbiji se to a chut na prd. Ano innokin je o tolik lepsi a vetsi baterka na MTL neni zas tak rozhodujici faktor. Innokin nejenom, ze ma lepsi zpracovani a dele vydrzi hlavne maji bezkonkurencne nejlepsi MTL hlavy, AIO muze byt udelane jak chce ale k cemu je to platne kdyz joyetech neumi udelat dobrou hlavu, jedini dva vyrobci co umi delat dobre MTL hlavy jsou aspire a innokin a z tech dvou si porad myslim, ze je innokin o tridu vys.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    WOLFGAR: Uz mas shop jo? :-) si ani nerikal :-D a nevyjde lip uz Ego Aio? to je o tolik lepsi ten Innokin jo? Ego Aio ma vetsi baterku a priplatil by sis jen kilo..fotrik ho ma od Jikeho uz asi rok a nestezuje si a nic se zatim nevysralo...ale je fakt ze ten Innokin bude mozna o neco kvalitnejsi jak tak na to koukam na to zpracovani..
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SADAKO: Chtel jsem ti psat at se vykasles na ty kramy co se prodavaji u nas a vezmes si Enduru z Ciny protoze proste na trhu pro zacatecniky co chteji spolehlivou jednoduchou ecigaretu na slukovani nejake te tabakovky proste neni a ty Endury uz jsem objednaval hromade kamaradu a kolegu z prace a vsichni jsou spokojeni, zvlast ti co predtim meli hruzne zazitky s nepouzitelnymi kramy typu joyetech a smok ale... ony uz se nove endury daji sehnat i v cechach a dokonce i za celkem slusnou cenu takze https://www.wolfstreetvape.cz/e-cigareta-slukovani-mtl/innokin-endura-t20-s/ a preju hodne stesti s prechodem na elektriku.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    TRAGIKOMIX: já čekal na kylina asi 14 dni, pak jsem ho vyhodil z objednávky a koupil v cz zeuse a trvalo to cca 5 dnů a nákup už je na ceste k český poště z holand :) ...tak uvidíme kdy to doopravdy dorazí a jestli to někdo stupně, je tam 6 baterek tak aby to pro někoho nebylo náhodou zajímavý :)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Můžete někdo doporučit e-cigaretu (značku, typ) a k ní vhodný liquid naprostému začátečníkovi? Hodinu prolézám eshopy a zjišťuju, že kromě toho, aby to tahalo moc pořádně nevím, co od toho chtít.

    Požadavky na cigaretu: odolná proti pádu (tzn. nic příliš křehkého), ne moc velká, neprotékající.
    Příchutě liquidu mě zajímají pouze tabákové nebo tabákovo-kořeněno-dřevité. Žádné ovoce apod.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    WOLFGAR: dispute jsem zrušil a prachy jim nechal. ;-)
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    ja mam lii-500 asi rok a je super, kor za ty prachy. snad jediny, co me obcas trochu sere, je ten prohozenej + a - pol oproti jinejm nabijeckam, takze se ty baterky trochu hur tahaj ven. diky tomu minusu na pomerne silne pruzine to nejde uplne pohodlne jednou rukou, clovek musi jednou drzet nabijecku, druhou vytahovat baterku. ale to je asi jediny, co bych ji vycetl... nejaka pogumovana podlozka pod nabijecku, aby drzela bez hnuti, by to asi resila.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    CERMI_FOX: Skoro stejnou jako jiny model nebo jineho vyrobce? Ze treba takova nitecore udela bum jsem slysel ale od LiitoKaly jsem se s tim jeste nesetkal. I kdyz ja ji taky mam doma zapojenou na prodluzce s vypinacem spolu s dalsi elektronikou a kdyz odchazim z domu tak to vypinam, ale ja jsem obecne paranoidni a vypinam / vytahuju skoro vsechno.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SAKALICEK: Tak hlavne ze nakonec dorazila, to uz ti ali vratili prachy ne tak ji mas zadarmo alespon? :) A je skvela, hlavne ta provozni teplota pri nabijeni, to ti udela hrozne moc na zivotnosti tech baterek.
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    Mám skoro stejnou a asi po měsíci udělalo trafo malé bum a shořelo, takže jsem musel koupit trafíčko další :/
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    HREBICK: tvl za 293CZK mi příjde že je to skoro nemožný vyrobit.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    SAKALICEK: Jojo, mám jí taky nemůžu si stěžovat.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    WOLFGAR: díky za tip na nabiječku.
    Sice dorazila po 82 dnech (11.11_14,45USD) :D ale o to mi udělala větší radost. Líbí se mi že:
    proměří vnitřní odpor baterky, otestuje kapacitu ve dvou režimech (fast, normal) a nabíjí včechny čtyři baterky 300/500/700 nebo 1Ax4. kůůl.

    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZERO: Nic moc jsem toho od nich nevidel, puvodni flask byl ale myslim malovyroba z US ale to bylo v dobach kdy se delaly 40W mody. Co treba noisy cricket 2 nebo snad by mel byt brzy k sehnani v CR i double barrel ale to je take made in USA takze cena bude nejspis trochu vyssi.
    ZERO
    ZERO --- ---
    WOLFGAR: nejakej nazor na Vape Forward? strasne se mi libi 100W Vaporflask Stout, fakt hodne, mam rad tyhle strohy kovovy veci...akorat je to prave spojeny s wismecem, tak by me zajimalo jestli na to mam radsi zapomenout. diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam