• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: díky. fakt je, že aktuálně to tak je.
    CARTMAN: klasika! ale i to časem pak bude protékat. je to sice hnus, ale v instalatérství jsem používal "češání" tedy konopí + vazelínu. tedy teoreticky by mohlo stačit to ještě namočit do VFG tu nit, nebo si kup nějakou izolaci pro elekrtikáře - vodotěsnou. je to natahovací materiál a izoluje i vodu. nebo asi bude stačit nit. ale vazelínu bych tam asi nedával :D i když otázka je kam..

    MUTOID: asi fáze vape degenerace
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    WOLFGAR: další je jaká stage?? :) alchymie? ...

    mě třeba ty mody a celkově build (asi zatim) úplně nebere jak mám newbe ijust :D jen čekám na prism a zeuse hladim ob večer :D ..... občas kouknu na review a zaujmou mě věci jako tohle https://m.fasttech.com/products/3032/10014233/6932102-authentic-tesla-nano-120w-tc-vw-apv-box-mod
    ale nějak se do toho mít rázem 5 modu nehrnu :)
    ale michat mě baví, takovej rituálek a pořád se mám na co těšit až nový várka uzraje :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: To nema nic spolecneho s posunem na trhu to tvuj osobni vapersky rust. Nejdriv je prvni nadseni se zkousenim vseho mozneho a sledovanim novinek a pak uz se jen dostanes do okamziku kdy uz jsi vicemen vsechno zkusil a nic moc te neprekvapi. Tohle je uplne normalni u vaperu co zacali pred rokem stejne jako u tech co v tom jedou uz leta.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    hmm :)

    DIY atomizer Aromamizer V-RDA - KuřákůvSEN.cz
    https://www.kurakuvsen.cz/diy-atomizer-aromamizer-v-rda/
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: Klidně když bude kvalitní. Stačí ale dna250
    No me to už přijde jak čínská tržnice... de facto ona je.. a přestává me to nějak víc zajímat. Nadšeni opadá...
    přichází už jen dobrý pocit a přátelského posezení na srazu.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: 250babek? B-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    poslední dobou co vychází za mody, mám fakt pocit z těch dob, kdy jsem dorazili poprvé trhovci a prodávali ty čínský sračky. není prostě nyní nic co by mě nějak oslovilo (krom těch lepších o kterých jsme hovořili)

    4015 Mods - VV/VW at FastTech - Worldwide Free Shipping
    https://www.fasttech.com/category/3032/mods-vv-vw
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    SAKALICEK: Tak nakonec ty baterie byli proste ultra vystavene. Ted se mod zapnul a hlasi: 9%/9%/11%.
    Poly jsem kontroloval 2x a koukal na youtube jelikoz jsem lama :-)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    TRAGIKOMIX: řekl bych že máš obráceně pól baterky
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    Hard reset? To udelam jak? Bohuzel nemam jine baterie..
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    Zdarec, tak mi konecne dosel Prism a snad dnes i Zeus :-) Nicmene jsem narval baterie Sony VTC5 rano zakoupene ve vasecigareta a po vlozeni do modu se nic nedeje. Resp po 5ti-kliku se nezapne. Je to normalni? Zapnul jsem mod pres usb kabel do nabijecky a cekal bych ze se alespon rozsviti kontrolka nabijeni, ovsem taky se nic nedeje.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    tak to bylo asi fakt tím 4kou nikotinem... co jsem měl odlezele jsem lehce naredil a nechal to týden ležet dal a už to jde... musím to ale ještě nechat ležet dyl.... nechat to vydechnout moc nepomohlo, ani na cca 18h
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    SAKALICEK: gun metal...mám taky ;) je z nich asi nejhezčí :)
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    ZEUS je boží.... :c)

    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    KOZLIKK: Tak zrovna salteru docela verim, hlavne vubec nechapu proc by jsi u michani liquidu potreboval presnost na 0.01g nebo 0.005ml, tam tyhle rozdily absolutne nepoznas. Byly doby kdy jsem michal ciste by vocko a popravde ten rozdil oproti tomu michani na vahu zas tak velky neni, tu vahu mam spis na slozitejsi recepty. Mozna je to otazka praxe ale resit nejaky 0.01g u michani mi prijde asi jako resit na stavbe odchylku deseti zrnek pisku.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    KOZLIKK: 0.001g je dost extrem, to by jsi musel michat 1ml aby ti to udelalo nejakou odchylku.

    MUTOID: Ja mam 0.05 a podle toho jak to tam leju a stejne nejaky +- 0.2 gramy vubec neresim by mi klidne 0.1g stacila. S tim ze micham vetsinou 50ml+. Na tech 10ml i tak si myslim ze 0.05 staxci bohate, pokud jsi extra presny typ tak 0.01 vic je podle me naprosto zbytecne protoze i kdyz to tam budes kapat tak ti kazda kapka udela vic nez tech 0.01. Ja mam salter 1260 a jsem s ni spokojenej jen ta prodleva za kterou se vypne by mohla byt delsi, ty kousky na tom webu ale vypadaji take dost dobre a ceny rozumne. Jen mysli na to, ze cim vetsi presnost tim mensi maximalni vaha kterou to zvladne takze se rozmysli mezi tim jak moc potrebujes byt presny a jake mnozstvi budes tak maximalne michat. Ja uz jsem na michani baze a velkych lahvicek uz musel dotahnout z prace gramovku protoze mi ta hranice 200g nestacila.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    WOLFGAR: ok ... jakou používáš vahu na míchání? nějaký tip, jsem se rozhodl že zkusím míchání na váhu :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    MUTOID: No nekde jsem cetl, ze v profi vyrobe liquidu se opravdu ruzne mechanicke i magneticke mixery a zahrivani pouzivaji ale takhle v malem jestli to k necemu bude tezko rict. Zkusil jsem cinu a ta prekvapive ta cena odpovida i kdyz bych si tipnul, ze to je predrazena novinka a brzy se ukazou dalsi kopie za 30 babek. Ale vykonna ultrazvukova cisticka ti nejspis vyjde na stejno plus jestli chces mit dobre zamichano muzes jeste pouzit treba penic mleka.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    HREBICK: tyo tenhle mixer co tady wolf prodává :D https://www.wolfstreetvape.cz/eliquid_michani_dyi_prislusenstvi/nitecore-nff01-eliquid-mixer/ vypadá zajímavě...i když cena šílená ..máte někdo zkušenosti s tím?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HREBICK: No nemam, nekdo mi vykrad muj vlastni napad do budoucnosti, hajzlici :D Ale alespon maji ty innkoniny... Ego fuj, prska to, tece to, rozbiji se to a chut na prd. Ano innokin je o tolik lepsi a vetsi baterka na MTL neni zas tak rozhodujici faktor. Innokin nejenom, ze ma lepsi zpracovani a dele vydrzi hlavne maji bezkonkurencne nejlepsi MTL hlavy, AIO muze byt udelane jak chce ale k cemu je to platne kdyz joyetech neumi udelat dobrou hlavu, jedini dva vyrobci co umi delat dobre MTL hlavy jsou aspire a innokin a z tech dvou si porad myslim, ze je innokin o tridu vys.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    WOLFGAR: Uz mas shop jo? :-) si ani nerikal :-D a nevyjde lip uz Ego Aio? to je o tolik lepsi ten Innokin jo? Ego Aio ma vetsi baterku a priplatil by sis jen kilo..fotrik ho ma od Jikeho uz asi rok a nestezuje si a nic se zatim nevysralo...ale je fakt ze ten Innokin bude mozna o neco kvalitnejsi jak tak na to koukam na to zpracovani..
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SADAKO: Chtel jsem ti psat at se vykasles na ty kramy co se prodavaji u nas a vezmes si Enduru z Ciny protoze proste na trhu pro zacatecniky co chteji spolehlivou jednoduchou ecigaretu na slukovani nejake te tabakovky proste neni a ty Endury uz jsem objednaval hromade kamaradu a kolegu z prace a vsichni jsou spokojeni, zvlast ti co predtim meli hruzne zazitky s nepouzitelnymi kramy typu joyetech a smok ale... ony uz se nove endury daji sehnat i v cechach a dokonce i za celkem slusnou cenu takze https://www.wolfstreetvape.cz/e-cigareta-slukovani-mtl/innokin-endura-t20-s/ a preju hodne stesti s prechodem na elektriku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam