• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: tak si atahni uz by mel byt update pro tvůj paranormal s tim replay :-))) a otestuj to!!!
    Brzy budoucna snad první review uz.
    JIKE
    JIKE --- ---
    HARAKOCZKA: jojo posta


    WOLFGAR: jojo z obrázku chápu ale me to chuťna jak jsem psal. Fakt super. Vít baronů by neuskodilo :-)))
    Ja taky uz jsem mel prototyp v ruce. Neni to3D tisk.Uvidíme uvidíme. Je skoda ze jsi so toho zatim nešel. Bylo by to super.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Octopus jsou maliny a tvaroh. Ale jo ten chutovej profil byva na nizssi teploty trochu jinej nez na vysoky a vetsinou jakmile si zvyknes na jedno nechutna ti to druhe a obracene.


    JIKE: Tak to jsem zvedavy, ja s tim zacal ale jednak vubec neni cas a druhak jsem se rozhodl, ze me ten 3D tisk nijak nelaka a radeji si casem udelam v pokoji kde mam ted skladiste dilnicku a zkusim si neco vyrobit rucne protoze mi to kuteni stejne hodne chybi.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    JIKE: To zní zajímavě.
    JIKE
    JIKE --- ---
    HARAKOCZKA: jinak polep toho ja to řeknu, je trik opticky. Kdyz to odlepis a nálepka na rovny povrch a kouknes se hooodne ze sikma uvidis Millu Jovovich :-) ano film byl inspirace - LOL? Ona byla fakt bombonek :-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: no k tý Chuti, je to zajímavý, ale v OBS ENGINE je fakt super. ale pro mě. je to zajímavý, ale díky množství otoček to má dost velký povrch. ale zase doprostřed se pak dostane liquid hůř, černá to tam - a víc se to tam logicky jistě... hřeje...
    billow nevím :-/ zatím jsem OK díky hledám něco teĎ, a asi skončím zase u OBS ENGINE s tím buildem o kerým mluvíme. fakt mě to nejvíc vyhovuje. každý má něco, ale cítím díky tomu Octopuss víc tvarohová a jakoby červený sušený brusinky, maliny ?



    HARAKOCZKA: ó díky moc za repost HaraKoczko! a i za pochvalu od míchače Monkey :-)
    to mě velmi potěšilo. měl jsem zbytek této dobroty. Tohle je fakt kontroverzní, spíš asi kontrastní liquid. jak to má chutnat? no je to fakt obtížné vysvětlit. mají to být super ovocné velmi jemné bombóny s plnou náplní a trochou jemné skořice a z lednice. hodně obtížné, 17 ingrediencí asi 12 pokus namíchání se povedl :D


    WOLFGAR: já is teď nechávám dělat squank na míru. příští straz by měl snad být.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    MUTOID: Hele ty co jsem bral ja koukam maji vetsinu vyprodane, oni je tam maji rozhozene jako vic vyrobcu ale ve skutecnosti je to nekolik serii od jednoho vyrobce, rekl bych ze se hodi vsechny spis na jednodruhovky a nebo jako hlavni prichut kterou si pak uz jen treba doladis prave diky tomu jak jsou sladke a chutove vyrazne. Rikam oni maji ty chute hodne typicke, vezmi si jeden dva a uvidis sam, nekdo je ma hodne rad jako ja a na nekoho jsou zas moc sladke. Trochu jako big mouthy.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MUTOID: * i příchuťe jako samostatný na home mix
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    WOLFGAR: jaký jsou top ty malajsky co testnout? mixovany hotofky i příchuť :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    MUTOID: Ja mam pocit, ze ve stabwoodu je nejaky regulovany s DNA 75c ale takhle z hlavy fakt nevim, jednobaterkace osobne tak nejak ignoruju a dvoubaterkovych regulovanych squonku je... No tri.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    WOLFGAR: právě no, mechanika... tak na squank zatím mydlim a uvidím časem ..dikes :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    WOLFGAR: ok ok tak já ke teda testnu :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    MUTOID: Pokud se to prodava v EU tak to ma klasicky testy co se delaj vsem pozivatinam pri importu do unie. Neco mimo si muzes koupit leda tak na nejakem vape expu kde to je trochu anarchie.. Nebo ve vapebaru kam to vozi primo z ruska ;) Obecne povest liquidu z Malajzie je takova, ze jsou jedny z nejlepsich na trhu a neni se moc co divit kdyz si uvedomis, ze tam je vaping modni zalezitost vyssich vrstev tedy lidi kteri sice ziji v Malajzii ale nejspis berou tak 20x vic jak my tady :D To je i duvod proc se to tam tak rozmohlo, chudi kouri, bohati vapuji.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    zachyceno na fb:
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    MUTOID: Je hezkej ne ze ne ale prakticke pouziti neregulovanych modu je jaksi... Na prd. Musis motat vsechno presne na ten samy odpor protoze kdyz das min pali se ti to, kdyz namotas vic nemlzi to a jeste je to jednobaterkac takze i kdyz ti to prvni dve hodky treba bude fungovat jakmile ti klesne voltaz baterky tak uz nebude. Nevim jo znam lidi co si zvykli na mechaniky a maj je radi, ale podle me je to naprosto zbytecna archaicka komplikace. Jestli si chces vyzkouset squonk kup si za dve kila jetpack od aleaderu a 510 heatsink, das to na vetsinu regulovanych dvoubaterkacu a kdyz te to chytne muzes se rozhlidnout dal.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    přemýšlím o squanku do práce místo ijust píšťaly...prism bude na večerní a ranní bafání a do hospod :D ... koukám pořád na tenhle https://www.vaporism.cz/kategorie/mod-asmodus-luna/ strašně se mi líbí ale nevím jestli jo, je to bez tlačítek a displeje :D ... recenze na to jsou docela i dobrý a na stole v práci bude vypadat určitě líp nej píšťala nebo megahovado prism :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    WOLFGAR: jak jsou na tom malajsky džusy vůbec s kvalitou a jejím ověřování a složením?....já vždycky když slyším "malajsky dzus" tak mi z toho běhá mráz po zádech :D ale tak jsem nováček zejo
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Tak to je malajsie tam budou nejspis pouzivat uplne jinou skalu zakladnich aromat, vapovani je tam velmi popularni a tech aromat se tam vyrabi spoustu. Z hotovych je u nas oblibeny treba malajsijsky nasty juice. U tech jejich chuti je typicke ze jsou hodne sladke, vyrazne a nemaji chemicke pachute.

    JIKE: Jestli chces dobry malokotel mam jeste na prodej Billow 2.

    JIKE: Jasne ale treba hotspot nebo horsi kontakt se ti vetsinou stane behem pouzivani takze po namotani funguje skvele a najednou v provozu problem.

    JIKE: Ty malokotle jsou na tohle stavene ale ubRDA nebo velkych RTA jsem mel vzdy u spaced mizernou chut. Nevim nekdo na ne neda dopustit ale ja u spaced obyc dratu necitim skoro nic.
    JIKE
    JIKE --- ---
    Btw kdo chce at zkusí osvědčil se mi dost tenhle typ buildu. Ač je to zvláštní snažil jsem se oválného it princip továrních hlav (smoku).

    Vnitrni Průměr : 3mm
    Typ: kanthal spaced
    Drat: 22GA (0,65)
    8otocek

    RYchly náběh (defakto jako u hlav hned)
    Super chuť
    Menší spotřeba než velký dráty s masou kovu
    tak rychle se nezanáší jako exotický dráty

    Klidně zkuste a já jdu vyměnit vatu :-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam