• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SAKALICEK: Ten mam ale jak jsem rikal, rozhodl jsem se, ze plastovy to nechci, drevo je drevo.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    WOLFGAR: udělej 3d model a já jo vytisknu ;-)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    WOLFGAR: Respektive abych byl presny protoze ted koukam, ze jsem to napsal trochu krkolome - DNA jsou chipy vyrabene v USA spolecnosti Evolve. Ta vubec nevyrabi mody, pouze chipy a software ktere pak prodava dal vyrobcum modu po celem svete stejne jako kutilum co si vyrobi mod vlastno.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    TRAGIKOMIX: Modefined ma chip vyrobeny v cine, ano spolecnosti ktera dlouho DNA chipy pouzivala a silne se v nich inspirovala, ale porad je to cinsky produkt. Jestli vydaji nejaky update predevsim zalezi na tom jestli budou mit co updatovat. Pokud se neobjevi nejaky softwarovy problem nebo si nevymysli nejake upravy tak je mozne ze i kdyz mod updatovatelny je tak ten update nikdy mit nebude protoze proste nebude potreba. Ta schopnost updatovani je tam spis proto, ze kdyz se pak objevi nejaky kriticky softwarovy bug tri mesice po release (ehm ehm Sigelei...) tak se s tim da alespon neco delat. Jinak je mod jednoduche zarizeni na kterem neni moc co vylepsovat, zvlast softwarem ne protoze citlivost detekce odporu nebo efektivita jsou z vetsi zasti dane hardwarove chipem.

    Evolve jsou chipy vyrabene v USA, jsou drahe ale kvalitni a spolehlive a na chip samotny mas dozicovtni zaruku (ale musis ho vykuchat z modu a poslat do USA treba v obalce) mam je rad, jsou kvalitni a spolehlive ale rozhodne ti nezaruci snadno dokonale TC ani stare DNA a ani nove DNA, jak jsem psal, neni to zalezitost ani softwaru ani harwaru ale uzivatele, buildu, neustalych kontrol a doufani ve vyssi moc a jednoduse... pokud ti opravdu nevyhovuje ten rovnomerny vape ktery TC ma (ktery se da mnohem snadneji dosahnout power krivkou) tak je TC neco s cim si pohrajes a pak zjistits, ze vysledek neni umerny srani se s tim. Vetsina lidi co znam a ty DNA mody ma je stejne pouziva v power modu kde je podle me jejich realna sila protoze je to efektivni, 100% spolehlivy chip v pripade lost vape / think vape vsazeny do kvalitniho spolehliveho modu ktery vydrzi. A to je vse.
    JIKE
    JIKE --- ---
    CARTMAN: Výrobce chipu. Tedy evolve.
    Některé firmy jiné čínské mají vlastní chipy a za to siceuci sami. Evolve jentakova specialita ale i některé jiné firmy prodávají svou elektroniku dále výrobcům módu.
    Board s DNa chodem si můžeš koupit zvlášť a. Šasi si na to udělat i doma na koleni.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JIKE: a musi to teda vydat evolv nebo vyrobce modu aby se nam to objevilo? tomu nejak nerozumim.
    JIKE
    JIKE --- ---
    TRAGIKOMIX: To záleží na výrobci. Ale jestli se to vztahuje k té novince o které jsem psal Care funkci REPLAY. Tak je ro specialita DNa 250c a DNa 75c evolve. Tedy nikoliv
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    JIKE: Budou updaty I na Modefined mody?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SAKALICEK: S autodeskem jsem delal uz pred deseti lety na skole ale nejak nechapu souvislost s nedostatkem dilny, mohl bych si mod navrhnout a pak se na nej kazdy vecer divat na obrazku leda tak... coz uz jsem vlastne udelal, ale nejak to neni ono hele.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: ja to vím. Ja kudly delal v dílně ale na lepsi jsem nemohl musel jsem jet za kamarády.. protože vybavení...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Ono je to u modu problematicke s temi materialy. Obycejne drevo postrada odolnost, stabilizovane je jak tesat do skaly, kovy potrebuji plne vybavenou dilnu a liti pryskyrice vakuovku aby za neco stala a nebyla plna bublin a krehka. Pokud nekdo ma pristup treba k nozirske dilne tak v podstate vybaveni se kterym vyrabis strenky je vse co potrebujes ale bez dilny a v panelaku je to problematicke. Technicky na nejake mensi projeky bych si ale vystacil s nejakou kvalitni stojanovou bruskou s kabelovym prevodem kterou pak muzes delat vse od rezani a az po vybrusovani detailu.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: tak si atahni uz by mel byt update pro tvůj paranormal s tim replay :-))) a otestuj to!!!
    Brzy budoucna snad první review uz.
    JIKE
    JIKE --- ---
    HARAKOCZKA: jojo posta


    WOLFGAR: jojo z obrázku chápu ale me to chuťna jak jsem psal. Fakt super. Vít baronů by neuskodilo :-)))
    Ja taky uz jsem mel prototyp v ruce. Neni to3D tisk.Uvidíme uvidíme. Je skoda ze jsi so toho zatim nešel. Bylo by to super.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Octopus jsou maliny a tvaroh. Ale jo ten chutovej profil byva na nizssi teploty trochu jinej nez na vysoky a vetsinou jakmile si zvyknes na jedno nechutna ti to druhe a obracene.


    JIKE: Tak to jsem zvedavy, ja s tim zacal ale jednak vubec neni cas a druhak jsem se rozhodl, ze me ten 3D tisk nijak nelaka a radeji si casem udelam v pokoji kde mam ted skladiste dilnicku a zkusim si neco vyrobit rucne protoze mi to kuteni stejne hodne chybi.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    JIKE: To zní zajímavě.
    JIKE
    JIKE --- ---
    HARAKOCZKA: jinak polep toho ja to řeknu, je trik opticky. Kdyz to odlepis a nálepka na rovny povrch a kouknes se hooodne ze sikma uvidis Millu Jovovich :-) ano film byl inspirace - LOL? Ona byla fakt bombonek :-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: no k tý Chuti, je to zajímavý, ale v OBS ENGINE je fakt super. ale pro mě. je to zajímavý, ale díky množství otoček to má dost velký povrch. ale zase doprostřed se pak dostane liquid hůř, černá to tam - a víc se to tam logicky jistě... hřeje...
    billow nevím :-/ zatím jsem OK díky hledám něco teĎ, a asi skončím zase u OBS ENGINE s tím buildem o kerým mluvíme. fakt mě to nejvíc vyhovuje. každý má něco, ale cítím díky tomu Octopuss víc tvarohová a jakoby červený sušený brusinky, maliny ?



    HARAKOCZKA: ó díky moc za repost HaraKoczko! a i za pochvalu od míchače Monkey :-)
    to mě velmi potěšilo. měl jsem zbytek této dobroty. Tohle je fakt kontroverzní, spíš asi kontrastní liquid. jak to má chutnat? no je to fakt obtížné vysvětlit. mají to být super ovocné velmi jemné bombóny s plnou náplní a trochou jemné skořice a z lednice. hodně obtížné, 17 ingrediencí asi 12 pokus namíchání se povedl :D


    WOLFGAR: já is teď nechávám dělat squank na míru. příští straz by měl snad být.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    MUTOID: Hele ty co jsem bral ja koukam maji vetsinu vyprodane, oni je tam maji rozhozene jako vic vyrobcu ale ve skutecnosti je to nekolik serii od jednoho vyrobce, rekl bych ze se hodi vsechny spis na jednodruhovky a nebo jako hlavni prichut kterou si pak uz jen treba doladis prave diky tomu jak jsou sladke a chutove vyrazne. Rikam oni maji ty chute hodne typicke, vezmi si jeden dva a uvidis sam, nekdo je ma hodne rad jako ja a na nekoho jsou zas moc sladke. Trochu jako big mouthy.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MUTOID: * i příchuťe jako samostatný na home mix
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    WOLFGAR: jaký jsou top ty malajsky co testnout? mixovany hotofky i příchuť :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam