• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    JIKE: ok počkám na foto a mezitím budu zkoušet různý vaty a hlavně pilovat buildovani i když nemyslím že bych to blbě složil. ještě jsem neměl moc čas si s tím hrát ale hlavne chci vyzkoušet různý množství vaty
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    JIKE: Jj, je to z lnu. Je super i chuť a výdrž. Teď jsme to tam kupovali s Wolfem a Rohlikem na 1/3. krabičku mam doma pak pošlu foto. je tam asi 20balíčků za 120,- ;)
    JIKE
    JIKE --- ---
    MUTOID: varianta je tahoun liquidu z konopných vláken, tuším, co mají ve vape baru, ale ideální je pro RDA, tam dry hit moc není, ono se moc napálí co mi říkal, ale ucitíš jen pachuť, zakapeš, a jedeš. Já to mám už snad půl roku, nebo od prvního srazu a ještě jsen neměl čas... testnout
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HARAKOCZKA: Jak pise Jike, aromata casem degraduji, par mesicu klidne, ale dva roky uz je celkem na vyhozeni.
    JIKE
    JIKE --- ---
    HARAKOCZKA: že se nestydá skoro 2 roky prošlý!!! to bych nechtěl ani zadarmo! do 3 měsíců prošlý jo, kdyby byly v lednici tak i 6 MAX, ale dýl ne, to musí bejt fakt funky.. :-(
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    Aromata Fuu s prošlou minimální trvanlivostí za 50 % https://www.e-liquid.eu/vyprodej
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    tak uz nejsem dry hit virgin :D uffff dneska jsem si dal idiot pěkně těžkého...moc vaty
    TWOH
    TWOH --- ---
    MUTOID: Dvě baterky jsem měl v modu a dvě v obalu v kapse, stejně to vyložíš na pás a projede to všechno rentgenem, nikdo nic nenamítal a s typem u rentgenu jsme ještě pokecali, proč nám začal prochcávat pharaoh.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    WOLFGAR: ok ..dik
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    MUTOID: Idealne napis/zavolej primo na dopravce a zeptej se. Obecne ano rekl bych, ze co se tyce baterek v modu tak by melo platit to same co plati treba pro notebooky tj. to co jsi napsal. Nejspis budou brat mod jako celou jednotku a zalozni baterky by byly baterky lozene mimo mod.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MUTOID: modu se týká spíš tohle ne?
    Lithium battery powered electronic devices Lithium ion batteries for portable (including medical) electronic devices, a Wh rating exceeding 100 Wh but not exceeding 160 Wh. For portable medical electronic devices only, lithium metal batteries with a lithium content exceeding 2 g but not exceeding 8 g.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    tak řeším jestli si můžu vzít prism s zeusem do letadla ....easy jet píše jedno ecigo a dvě záložní baterky http://www.easyjet.com/en/terms-and-conditions/dangerous-goods
    ok ale v prism jsou baterie 3ks :D
    nemáte někdo zkušenosti? ...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    CARTMAN: To bude pekne meh, ta zakladna je tak tri roky stara, upinani dratu pod srouby je o nervy a s modernimi draty vesmes nepouzitelne, uplne obycejny AF, na tu velikost mrnava kotelna s plochym vrskem, hrozne uzoucky komin... rekl bych, ze neni o co stat ani kdybych nasel nejaky klon za 20$, u tehle ceny uz vubec ne. Typicky nemecky atik no, designove ustrnuly v hluboke minulosti ale za cenu ktera naznacuje, ze je rucne vyrabi mnissky rad a pouziva k tomu pouze nastroje z jednorozcich prdu.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    WOLFGAR: me se tohle docela libi ale nelibi se mi cena :D

    Vapor Giant Medium V4 stříbrná
    https://www.eliquidshop.cz/vapor-giant-medium-v4-30mm-stribrna-p6379
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    CARTMAN: Vapor giant je archaicka zalezitost z doby kdy se jely 26650kove mechaniky coz je doba ze ktere velka cast tehle 30 a 32.5mm atiku pochazi, prez svou velikost jich velka cast byla urcena pro MTL a odpovidaji uplne jinemu standartu vapovani nez je dnes bezny. Realne dostanes mnohem lepsi vysledky z moderniho mensiho singlu.


    KOZLIKK: Sakra skoda ze mam IPak dost z ruky, to zni zajimave.


    MUTOID: Pokud chces muj nazor tak jakakoli capella je naprosty odpad a rozlisuji je jen na ty ktere chutnaji jako tyden odlezele ponozky a ty co chutnaji jako mesic odlezele ponozky. TPA urcite nelze rict, ze ma vse dobre, rozhodne bych rekl, ze ma vse lepsi nez cap, ale mam od nich par nejoblibenejsich ze kterych micham hodne casto - double kiwi, banan cream, pineapple, cinnamon danish a kolegovi pravidelne micham jejich turecky tabak, sam neposoudim protoze tabakovky nejedu. Jedine co mi od nich prislo vazne chemicke a nechutnalo mi byla key lime. Ta mi ale nejede ani od FA, citrusy a ovoce ma dobre revolute. Docela dobre jsou avorie ale v cechach se hure schani a nejake jednodruhovky za rozumne ceny ma dokonce i PJ Empire (zelene lahvicky) maji treba jednu z mala opravdu dobrych jahod.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    WOLFGAR: ja vim o vapor gaintu a zajimalo me jestli nekdo nema jeste nejaky jiny tip... nevadi. Diky :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    HREBICK: díky! :)
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    HREBICK: ok... tip kde tpa nakupovat v cz? nějaký reference? :)
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    MUTOID: jo takhle ty chces na michani sam? v tom pripade TPA ;-)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    HREBICK: no to jsou všechno ale hlavne pre-mixed a mě jde o single flavours... syrup je super... on ale mrknu a ozkousim i ostatní
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    CARTMAN: O zadne single 30 nevim, do aromamizeru plus teoreticky muzes dat jen jednu spiralku ale moc neni duvod. Ona hlavni vyhoda tehle velkych atiku je prave ta, ze se tam vejdou 2-3 velke spiralky. Na jednu ti tech 25mm bohate staci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam