VECTOR: Jo to jsi sel presne z lepsiho na horsi, vaporesso je velmi slusna znacka, mam ji rad, nikdy jsem s ni nemel problem jen meli jednu dobu trochu horsi quality control tak si trochu zhorsili povest. Ale za sebe Target mam od doby co vysel, porad ho cas od casu pouzivam, je omlaceny, poskrabany a porad slape jako hodinky.
Jinak to vraceni ony nektere shopy co maji zaroven eshop a kamenne kramy to aplikuji plosne a je jedno jestli to prez net objednas nebo ne. Ale je to jejich benevolence. Vymena za neco od Vaporessa/Innokinu/Aspire by ti ale projit mohla. Pripadne protoze chces neco lepsiho tak uz si koupit zvlast mod a nejaky pekny atik a ne rovnou cely set, jen si trochu priplatis no. Ted koukam, ze hodne rozsirili nabidku Innokinu a maji i nove Prism T20S takze bych vzal to bud v setu s tim EzWatt a nebo jestli chces neco plne nastavitelneho tak zvlast atik a zvlast mod, klidne take od Innokinu, Oceanus je drazssi ale dostanes ho i s baterkama, zminil jsem Target od Vaporessa (hrozne pohodlny do ruky) nebo treba pico.
Jinak k tomu prodavaci... no takhle oni to delaji no. Bafaji tam to z ceho maji nejvyssi marzi a zakaznikum ukazuji, ze to pouzivaji take, kazda koruna dobra i za cenu pusy plne liquidu pro nekoho asi... Rikam vasenase je velky retez a narazis tam na prodejce vsech druhu od tech znalych a poctivych co fakt chteji pomoci az po podobne vycurane co si chteji hlavne vydelat a nastvany zakaznik neni prekazkou az po totalne neschopne co to neumi ani pomalu zapnout.
A ono urcite take maji nejake tlaky kolik toho musi a jak a co muzou a nemuzou rikat. Ja jsem premyslel, ze bych to delal sam delat a prodavat a pomahat lidem by me bavilo, ale s moji prorizlou tlamou a primosti bych se tam asi dlouho neohral kdyz bych dva jejich hlavni dodavatele uvadel jako nepouzitelny odpad, TPD jako nesmyslnou zhovadilost kteoru kazdy ignoruje a tak dale ;)