• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    jinak včera jsem michal v teplý bázi, pecka jak se to daleko líp spojí hned na začátku ... jak to chutná jinak oproti studenému uvidím v pátek :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    JIKE: btw tip na čištění spirály ve uvnitř... mezizubni kartáček tepe žlutý ;)
    JIKE
    JIKE --- ---
    HARAKOCZKA: To máme podobne i s Wolfem. Tady spis mluvím o cca 10 vypálení a víc... ono jak se to vypaluje tak se i ztencuje materiál.. a mění se struktura
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    TRAGIKOMIX: já jsem možná divnej, ale mně z novýho buildu nechutná tolik, jako z toho, kde už jsem tak minimálně dvakrát čistil spirálky.
    JIKE
    JIKE --- ---
    MUTOID: mě to vydrží jen defakto den. odhadem tak 3 tanky cca 15ml.. ty sladký liquidy... a přírodní aromata prostě zadělaj spirálku rychle.. umělý klidně měsíc+ možná byh si dovolil říct i 2, jestli si to pamatuju a to bylo TFV8 baby RBA NI80 + chemický liquid :-)
    MUTOID: to pošlape
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    TRAGIKOMIX: jak který :) a pořád je nejlevnější si namotat sám ... a pak to že prostě jen vyměníš vatu každý druhý/třetí den :) a mňam
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    WOLFGAR: moje chyba, je to Nichrom (Ni80) takže power mode only protože prism podporuje klasicky Ni/SS/Ti
    ... uffffff ok, dík za "wake up call" ... celou dobu googlim Ni200 jak idiot :D
    ...zítra namotam a zkusím nerez, jen pro jistotu :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    TRAGIKOMIX: Důvod je jediný. Každý den motat nový build fakt nedávám...
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    Mozna mi stale neco nedochazi, ale proc mate potrebu cistit spiralky kdyz stoji prakticky pakatel. Za tu praci to nestoji ne?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    MUTOID: V tomhle pripade to byva z 95% chyba buildu a ne modu. Jsi si jisty ze spiralky jsou cisty nikl a ne nichrom? Cisty nikl se vyjma hotovych hlav prakticky nepouziva protoze nejde vypalovat a pri dryhitu je pomerne skodlivejsi, proto je nerez oblibenejsi i kdyz nikl umoznuje presnejsi TC neznam nikoho kdo by ho v RBA pouzival vyjma pat mtlkaru s mikrospiralkou z obyc dratu.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MUTOID: prostě jako že to vlastně jede pořád na power mode... heeeeeeeeeelp :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    normálně mi na tom prism fakt nefunguje tcčko... prostě jakmile odpaluju naskočí temp na max 320°C a jen wattage poklesava ale stejně drží 30W nebo co mu zadam... spíš je to jak Wattage kontrol... reklamace těžko u fasttech tj moc daleko a žádnej reset nebo firmware reinstal/ update se nikde nevali kua :/
    JIKE
    JIKE --- ---
    MUTOID: Prve bude jiná struktura páry či kovovější chuť. Spiralkam se změní struktura a povrch je víc přilnavý apod. Já čistím za studenta i zubním kartackem (už jetým)
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    MUTOID: EC original ;)
    Full Flavors - EC-ORIGINAL
    https://www.ec-original.cz/full-flavors/
    a nechápu jakto že neznám tudle řadu :D

    MUTOID: jinak Ni se moc nedoporučuje kvůli látkám který se z toho uvolňují
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MUTOID: googlim googlim a nikde nic... tj normalni na temp control že si nastavím 200C a stejně když zmacknu odpal tak to vyletí na 320C grrrrrrrr :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    kdo máte prism, funguje vám tcčko? já jedu Ni a i když dám třeba 150C a 30W tak mi teplota vyskočí při potahů automaticky na 320C ... zatímco třeba tady u noida https://youtu.be/7Jxgl7765O0 17minuta tak mu to pěkně hlídá teplotu a pohoda... je to chyba nějakýho nastavení u mě? do teď jsem jel power mode na tvrďáka :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    JIKE: já to rozhavim na coil master pak ti sundam a dám pod vodu, nečekám nijak extra ale zase to pod vodu nedávám ještě rudý, čistý kaleni to zase není :) ..teď mám tohle https://www.fasttech.com/product/9463401-authentic-vapefly-ni80-fused-clapton-pre-coiled ... zatím nějak necítím moc rozdíl mezi novou a refreshnutou tak to snad problém neni
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    mám docela problém že of FUU řadu full flavors u nás vede vlastně jen nasevase ... jede na tyhle řadě někdo dlouhodobě? tip kde kupovat? Dikes!
    JIKE
    JIKE --- ---
    MUTOID: na čištění jsem kdysi dělal video ale je nenávratně pryč a bude. nicméně zásady:

    1. vyndat vatu ze spirálky
    2. vypálit jemně do ruda
    3. nechat co nejvíc vychladnout (NIKDY ne rozžhavený pod vodu) - kalení a měníš strukturu drátu a pak i chuti (postupem času, pokud ne na poprvé to poznáš dost) nejhůř to poznáš že se změní drát na prach.. zkušenost u SS316.
    4. propláchnout vodou
    5. vypálit jemně do ruda
    6. propláchnout + kartáčkem na zuby
    7. voda
    8. vypálit jemně do ruda
    9. nechat oschnout
    10. wick it

    - spirálku měním po max 3--5-6 vypáleních MAX (dráty jsou za pakatel) - drát se tím navíc ztenčuje a pak se z něj uvoňují látky, který uplně asi nechceš. nicméně nejlepší je drát měnit vždycky s vatou. ale to je pak šílený práce :D

    XBAHNO: vždycky když měním vatu
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    HREBICK: jj :D :D tak je to starý video docela :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam