• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    HARAKOCZKA: V prohibited je Tobacco and nicotine product a v restricted je E-Juice s tím že když je bez nikotinu tak může. Ten mód neni ani jedno, je to jen dřevo a elektronika.
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    HARAKOCZKA: Já to tam právě hledal ale mezi prohibited items jsem to nenašel.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    NEX28XZ: nech si to poslat zpet do asmoda a zavolej tam at ti to poslou upskou a mas klid, akorat holt ta cena no... kdyby jsi mel uplne problem, tak bych mohl taky neco objednat a zaslali by jsme to ke kamosovi v us a ten by to poslal pres ups, zase ale ta cena je proste pruser
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    NEX28XZ: tak to je pohoda :) jako vypadá to pekne no, akorat nemusím holt to zlato :)
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    NEX28XZ: a nebo najít někoho kdo se bude vracet že států a poprosit ho aby ti to vyzvedl a přivezl...
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    NEX28XZ: co tak koukám na jejich stránky, tak to mají mezi zakázanými komoditami. Takže bych to viděl tak, že to buď necháš vrátit prodejci a dohodneš se s prodejcem aby ti to poslal nebo můžeš zkusit poptat nějakou kurýrní společnost (DHL, FedEx...) jestli by ti to mohli zajistit.
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    Jinak jak jste mě strašili s tim sklem že bude k hovnu ptže ihned nebude nic vidět a tak... vapim od rána a takhle to vypadá, kondenzát tam je to ano ale zamlžený neni vůbec a je krásně vidět všechno, já se bál spíš že bude strašně topit ale kupodivu topí míň než origo top cap.

NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    Tak mi shipito zásilku s Asmodusem vrátili do skladu a nechtěj mi jí poslat protože je to Vape product? To celkem totálně nechápu a vůbec netušim jak to teda dostanu do Čech. Teď mi prostě leží v nějakym skladu v Kalifornii a netušim co dál.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    TRAGIKOMIX: na gear bestu uz je.... objednavam hned co se rozhodnu pro nejaky malinkaty dual :)
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    TRAGIKOMIX: ted jsem ho zrovna dneska videl v naky akci..27$??
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    Mate nekdo info kdy budou Shipovat ten Zeus Dual?
    JIKE
    JIKE --- ---
    zná někdo?

Talent Vape HATO 238W TC Mod - $53.48 Free Shipping|GearBest.com
    https://www.gearbest.com/...um=mail&utm_campaign=GB_ecigarette_180428_1524906105&eo=43FN6p8MskDPopJz
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    ZVIRATKO: jo to chápu, jako treba LaTabaccheria nebo etrem neco jako dekang... porad jsem ale +/- na necelych trech dnech a posledni tyden dva na zeusovi menim casteji protoze proste cista chut je cista chut .. a teda nemluvim mega buildech o 4x10 otocek :D
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    MUTOID: to zalezi hrozne na tom jak a co clovek kouri, jsou liquidy se kterejma mi coil vydrzi tyden a jsou liquidy ktery doslova zlikvidujou coil za par potahu... :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    nechcete nekdo nahodit anketu jak casto cisti kazdy coils? :) ... by mohlo bejt zajimavy.. a ja zacinam mit tendenci misto prumnerne 1x za 2,5 dne na 1 denne :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    Wismec Reuleaux RX GEN3 Dual Review and Rundown | Small, Lightweight and Powerful
    http://www.youtube.com/watch?v=bllHL8lTEZ0
    COSMY
    COSMY --- ---
    ja mam doma citron jeste tak snad se priste dostanu konecne na ten sraz az bude :D a neskoncim zas nekde pod vodou
    mel jsem i grape ale ten chutnal dobre mam doma i prichut mango ale to je ice a jako hodne ice :o/
    4000 shlednuti na amiky te malo ne :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    MUTOID: přesně!
    ZVIRATKO: :-D
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    HARAKOCZKA: s timhle jdi do Cernyho humoru, co kdyby na to nekdo kliknul pri veceri...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam