• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    MUTOID: jak cistis spiralu?
    resp. jak se cisti spirala?
    JIKE
    JIKE --- ---
    MUTOID: hele i dýl. měl jsem ji měsíc a před tim ji měl zvíře.. vezmu ji sebou.
    šlapala dobře, a jak jse mzačal cítit uhlí, tak jsem ji vyndal, rozeberuji, chtěl jsem na video, ale je to zbytečný :D
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    tovární hlavy nevím.. vatu měním a spirálu cisrim u rta/rda skoro denně, představa ze mi tovární hlava ma vydržet jak někdy píšou týden me docela i straší :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    SKAFF: Taky tam maj v tom h3 nadpisu "DVOUBAREVNÉ LED PODSVÁCENÍ" .)
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    TEDDYBEDDY: asi jo, ja jsem nezkoumal co to je za mašinu

    Btw tohle maj na homepage :]

    která na plné nabytí vystačí až pro 25 ml liquidu. whaaat
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    SKAFF: Prskání způsobuje málo vaty, ale tohle má tovární hlavy ne?
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    NEZBIS85: kdyz to prskne pouze jednou když je to studený - tak predtim, než poprvé potahnu, tak to zmacknu a necham prsknout naprázdno bez potahu, pak se to uz nedeje NEBO zmacknu a misto potahu naopak foukam dovnitr, a to prsknuti se ztrati nekde v kotelne a nevleti mi na jazyk. A pokud to prska furt, tak mas bud moc velkej nebo malej nastavenej vykon. Muze to byt i blba vata, moc vaty atd. To jsou moje zkušenosti, možná někdo přidá.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    NEZBIS85: leda zkusit hustší báze PG/VG- 70/30
    NEZBIS85
    NEZBIS85 --- ---
    aloha...mám technický dotaz ohledně http://www.aramaxvape.com/cz/power.html
    jsem naprosto spokojen s výkonem, kouřivostí a kapacitou baterie...jsem silný kuřák a po vyzkoušení x tipů vaporizace a modů a podů mi tento vyhovuje nejvíce...
    technický dotaz ale, jak zamezit občasnému prsknutí do úst? dá se to vyřešit nejakým sítkem nebo delším naústkem? nikde jsem nic nenašel zatím...
    díky za nápady
    MIXI23
    MIXI23 --- ---
    WOLFGAR: WOLFGAR: Ty vole :-) prej Vašenaše Tyče :-) jsem se málem pochcal smíchy :-) jinak s tím přístupem máš v celku pravdu, ale třeba na pobočce v Jihlavě když jsem začínal s E-cigaretou tak mi vyloženě Smok vymluvili a narvali mi místo toho pro začátek Vaporesso Revenger :-)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Na tripl urcite Triple RTA a ten na prodej mam, nepouzivam ho jen proto ze mi vadi mala kapacita. Pokid ti nevadi castejsi dolevani je idealni.

    VOP: Innokin ma 100% doplnovaci, oni delaji vsechno hrozne user friendly. Mrkni na recenze. Jinak kdy obednas z fasttechu nebo aliexpresu za tri tydny mas doma.

    NEX28XZ: Jo to kazda recenze na innokin, on je duvod proc to vsem doporucuju.
    VOP
    VOP --- ---
    NEX28XZ: v CZ zatim k nedostání? plus jak budeš řešit cartridge, sis rovnou nakoupil zásobu?.)
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    VOP: Terose teď mám a můžu říct že uplně spokojenej nejsem, při každym plnění ti pod prochčije a musíš ho vyklepat protože je tam jen jedna posraná díra a neni kudy by jinudy utekl vzduch než přes vatu a spirálku. Teď mám na cestě Innokin EQ, cože je podle asi osmi recenzí co jsem viděl nejlepší pod součanosti.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: jsem na tom asi podobně, ale spíš u mě já je hodně podle nálady střídám, ale DROP mi chybí.. chci nějaký kapák, co mám RDTA mixlý na RDA - nejde mi rozšroubovat na RDA :D takže nemám.

    jaký nyní používáš primárně mody? a kterých se chceš zbavit? + atíky ? něco hledám nyní co bych nějak upotřebil nějaký dobrý RTA na dual/trpil. fakt dobrý na menší spirálky cc 3mm mini claptony. nevím ještě. nějak postupně ze singlu zase tíhnu k silnejším. (asi stres v práci)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Vidis mam ho tu pro tebe, vicemene tu mam porad vse co jsem chtel prodat a jeste jsem se nejak nedostal k tomu s tim neco delat :D Asi poslu do sveta i nejake mody, dostal jsem se do faze kdy pouzivam tak tri mody a tri atiky ktere jsou pro me proste to nejidealnejsi co muze byt a na zbytek se tu prasi.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    VOP: No on odpor je prave dost zavadejici, neni to az takove dogma jak nekteri podavaji, muzes mit obri DL s vyssim odporem stejne tak jako muzes mit MTL s 0.3ehm ono hodne zalezi na pouzitem materialu, dratu, velikosti a tvaru spiralky atd. U tech hlav to funguje lepe ale i tak si muzes vsimnout, ze treba innokin ma casto az tri hlavy s ruznymi odpory i kdyz jsou vsechny urceny pro mtl.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SAKALICEK: Vape-deka ne :-)

    WOLFGAR: chlape, co ten DROP RDA? na příští sraz žádný doupě simtě!
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: :D to ti bude slušet
    VOP
    VOP --- ---
    WOLFGAR: jáá snýý, tehle potah myslíš)).. to se dá u větších/"pořádnejch" ecig ovlivňovat volbou odporu u žhavící hlavy ne, co vim tak 0,5 by mělo být dělaný ústa-plíce a >1 na hity přímo do plic, ne?
    Já právě začínal na DL, ale přišlo mi že to je na můj krk moc, zvlášť když kouřim opravdu hodně, docela často mě prostě škrábalo v krku, kdežto u MTL mi příde že to líp zkoriguju a vklidu decentnějc natáhnu.. Možná je to blbost, ale mě to zafungovalo).. kže s MTL nemám problém, ale zase to chce smzřjmě tky odzkoušet u konkrétních typů, ok..

    Ke zbytku - OK, eště jednou díky..

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam