• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    JIKE
    JIKE --- ---
    MUTOID: No me napsali kuřák elektronické cigarety :-D
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    JIKE: asi tak + většinou taky malá kapacita což je u podu vedlejší ale stejně
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    WTK: ja pořídil innokin ares mtl a super... jinak ale jen na zpestření, jsem dlkař
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MUTOID: teda pausalizovat to je možná špatně ale teď jsem mluvil s mladou praktickou lékařkou a teda dost bída a pravděpodobně mi v kartě stejně nechala tu poznámku "kuřák" což mě uráží... nebyl čas to zkontrolovat, příští týden :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    úžasný jak dneska i mladý doktoři trpí utkvelou představou ze vape je jakási elektrická pec na tabák :D
    WTK
    WTK --- ---
    zahlid sem ze se ted dela nejaka nikotinova sul, to nekdo pouzivate? nejak me pomalu prestavaj mraky bavit, premejslim esi zkusit to, a nebo zas mtl.. je nejaky zajimavy mtl za posledni rok co sem to nesledoval?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Nejaky vyber a pokud nema doplnovaci cartridge uz od vyrobce tak mrkni jestli neni doplnovaci verze na fasttechu nebo na youtube nejaky navod jak je predelat. Co jsem slysel u vetsiny to jde.
    JIKE
    JIKE --- ---
    NEX28XZ: pody jsou fer jak nic neváží, blbý a to mě štve, jsou pořád kupovat hlavy/karty
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    VOP: https://www.electrictobacconist.co.uk/ Koupil jsem tady a několik podů do zásoby ale myslim že do pár měsíců už budou normálka k dostání tady.
    MIXI23
    MIXI23 --- ---
    LEXXA: neasi :-) no nic... stejně jsem měl v plánu něco takového založit na FB - něco podobného jako je Zamplebox member lounge a její odnož na výměnu Liquidů.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    MIXI23: v zadnem pripade! dneska jsem skocil po daedalu jak knez na nestrezenyho ministranta. mit tu bazar tak vygeekuji a skoncim s holou prdeli :)
    MIXI23
    MIXI23 --- ---
    KOZLIKK: Tak už vidím jak třeba já pojedu kvůli výměně liquidů na sraz do Prahy :-) né že bych se tam nechtěl podívat ale času je opravdu málo.
    JIKE
    JIKE --- ---
    MIXI23: pro výměnu či prodej tady, případně jak píše Kozlikk - srazy. Indiviruálně také lze. Od toho tu ta diskuze je - protože to není zde zase tak časté.
    inzeráty lze vkládat sem, nebo na tržiště. uplne v pohodě
    MIXI23
    MIXI23 --- ---
    Měl bych návrh... co tu na Nyxu založit diskuzi sloužící pro výměnu či prodej liquidů co máme v zásobě navíc ? Co Vy na to ?
    NEZBIS85
    NEZBIS85 --- ---
    SKAFF:
    WOLFGAR:
    TEDDYBEDDY: moc díky za rady...vyzkouším a dám vedět...zatím se osvědčilo pár kratkých předehřívacích kliků, poté před potahem zaprskat na prázdno a je to lepší...neděje se to často, ale patro a jazyk už mají docela trauma...halt motorkáři mají popálená lýtka, vapeři hubu...ještě jednou dík
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    WOLFGAR: kurnik ajo baldur! :D ... dava smysl :)
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    KRISHNA: vymenim za blueberry pie od opicaku max 2ml. praha 4.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    KRISHNA: + tu mam ještě aspire nautilus 2 i s TC žhavící hlavou, to je na mě zase moc malý, to jsem kupoval ještě když jsem nevěděl, co chci. Taky případně vyměnim za nějakej sladkej liquid
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    MUTOID: Elfi prdelka je takovy running joke uz od doby co tak popisoval cistotu svych pokoju hostinsky v Candlekeepu na zacatku Baldurs Gate. Dava to prece jen vetsi smysl nez stejny idiom s detskou prdelkou ktera je mnohem casteji nez cista pekne posrana.


    JIKE: Jeste bych doplnil ze i u tech RDA mam pocit, ze to je stejne jako ono cisteni spiralek vodou nebo uplne hovadiny jako zapalovani vaty zapalovacem podle me jedna z tech veci co se siri mezi vapery ale nemaji moc praktickou funkci. Puvodne to nema co delat s prskanim, ktere pokud do toho nefouknes fakt fest stejne nezastavis protoze jak jsem psal ta reakce dovede byt zvlast u vetsich buildu pekne divoka ale pouzivaji to cloudchaseri na zavodech na zahrati buildu a rozdychani pred vyfouknuti zavodniho mraku a od toho se to nejak chytlo.

    Ale u toho kaleni spiralek by me docela zajimalo jak na to reaguji jine materialy. U nerezu je to jasna blbost a spiralku si tim prudkym chlazenim kalis a zkrehcujes, ale jak moc tenhle zpusob cisteni ovlivni treba nichrom?
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Nechcete někdo Barly red vanilla liquid? Mám balení 3x10ml (10mg), koupil jsem to omylem, na mě moc silný, za odnos, případně za výměnu čehokoliv s 3mg nebo míň. Praha Modřany/Stodůlky
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    WOLFGAR: a teď teda přemýšlím jak jsi přišel na ti elfí predlku :D Disentchantment? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam